Labutis,
norejau jusu pagalbos,
turiu fotoaparata canon S2IS. nežinau kodėl, bet paskutiniu metu kai fotografuoju labiau pritemus, jeigu objektas nors šiek tiek sujuda, viskas išsilieja. Anksčiau taip nebūdavo, gal ką netyčia nureguliavau...praktiškai negaliu fotografuoti arba objektas turi visiškai nejudėti.
Tikiuosi, kas nors žinos, kur čia šuo pakastas.
QUOTE(latoya @ 2008 10 06, 19:11)
Tai nuvaziavom i soda, truputi pafotkinau, sita man paciai patiko, laukiu kritikos, kai kas gal jau mate.
Man kazkaip su kompozicija netvarka. O tas niurumas patinka
Degute, patinka tavo rukai, labiausiai turbut traukinys, bet ir gamtos fainos...
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 07, 18:49)
Atleiskit, pastaruoju metu as labai kritiska, nors gal nuolatos tokia buvau, bet man kartais atrodo, kad jus juk tobulejat, o as vis labiau kabinejuosi:)
bet jei dusia nepasako, wow, tuomet visad meginu kadra isivaizduoti kitaip, kad atrodytu geriau. o juk tobulejimui ribu nera
tad priimkite mano kitika kaip geranoriska
bet jei dusia nepasako, wow, tuomet visad meginu kadra isivaizduoti kitaip, kad atrodytu geriau. o juk tobulejimui ribu nera
tad priimkite mano kitika kaip geranoriska
Juk tai ir priimam
Karbynės tiltas ruke labai labai patiko...
Papildyta:
Baccardi, pirmos berniuko nuotraukos spalvos labai persodrintos. man visai nieko antroji nuotrauka. na tokia i pagerinta seimos albuma
innguta, o pas tave viskas issilieja, ar tik objektas? gal iso nureguliavai iki labai zemo ir tamsoje automatiskai pailgejo islaikymas? o blicas isijungia?
Acius uz kritika mano nuotraukoms. Raudonas masinas pasiliksiu, ta lempa, tai ten buvo bandymas pamatyt, ka Bitele mato, ji ten 10 min prie tos lempos stovejo Jauciu reikia ir man ilgiau pastovet
O dar gavau leidima, tai idesiu viena portreta. Cia vis is meeto
Acius uz kritika mano nuotraukoms. Raudonas masinas pasiliksiu, ta lempa, tai ten buvo bandymas pamatyt, ka Bitele mato, ji ten 10 min prie tos lempos stovejo Jauciu reikia ir man ilgiau pastovet
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 09, 16:06)
wyshnia, gal gali aprasyt, ka darei su nuotrauka? Kelia nuo originalo iki rezultato.
Sveiki visi
QUOTE(sillwio @ 2008 10 09, 16:37)
wyshnia, gal gali aprasyt, ka darei su nuotrauka? Kelia nuo originalo iki rezultato.
Sveiki visi
Sveiki visi
wyshnia, man irgi idomus portreto apipavidalinimas labai labai
labai grazi moteris
Šnd rūke Trakų ieškojau Dar užsikoriau į piliakalnį. Iš viršaus apskritai nieko nebesimatė Užtai po pievą prisibraidžiau, grįžau šlaputėlėm kojom
rudens ašaros
rudens ašaros
sveikutes
nespeju as su jumis o taip noretus
pakeiciaus savo Pentax technika i Nikon D80, obj. 50/1.8, laukiu is JAV 17-55/2.8. , dar blykste SB800.
merginos, gal kas zinote daugiau reikalu kaip su apsvietimo sistema...
ar verta pirkt sita rinkini:
http://cgi.ebay.co.u...em=290264464644
jei neatidaro, tai skelbimo nr. 290264464644
nespeju as su jumis o taip noretus
pakeiciaus savo Pentax technika i Nikon D80, obj. 50/1.8, laukiu is JAV 17-55/2.8. , dar blykste SB800.
merginos, gal kas zinote daugiau reikalu kaip su apsvietimo sistema...
ar verta pirkt sita rinkini:
http://cgi.ebay.co.u...em=290264464644
jei neatidaro, tai skelbimo nr. 290264464644