Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labutis,

norejau jusu pagalbos,
turiu fotoaparata canon S2IS. nežinau kodėl, bet paskutiniu metu kai fotografuoju labiau pritemus, jeigu objektas nors šiek tiek sujuda, viskas išsilieja. Anksčiau taip nebūdavo, gal ką netyčia nureguliavau...praktiškai negaliu fotografuoti arba objektas turi visiškai nejudėti.

Tikiuosi, kas nors žinos, kur čia šuo pakastas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 10 06, 19:11)
Tai nuvaziavom i soda, truputi pafotkinau, sita man paciai patiko, laukiu kritikos, kai kas gal jau mate.

Man kazkaip su kompozicija netvarka. O tas niurumas patinka 4u.gif

Degute, patinka tavo rukai, labiausiai turbut traukinys, bet ir gamtos fainos... 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 07, 18:49)
Atleiskit, pastaruoju metu as labai kritiska, nors gal nuolatos tokia buvau, bet man kartais atrodo, kad jus juk tobulejat, o as vis labiau kabinejuosi:)
bet jei dusia nepasako, wow, tuomet visad meginu kadra isivaizduoti kitaip, kad atrodytu geriau. o juk tobulejimui ribu nera smile.gif
tad priimkite mano kitika kaip geranoriska smile.gif

4u.gif Juk tai ir priimam mirksiukas.gif

Karbynės tiltas ruke labai labai patiko... 4u.gif

Papildyta:
Baccardi, pirmos berniuko nuotraukos spalvos labai persodrintos. man visai nieko antroji nuotrauka. na tokia i pagerinta seimos albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
na va... pas jus uzsibuti, tai pilna darbo diena ir prabega..net keleta vietu atispausdinau, kad idemiau isiskaityciau pamokymus ir paaiskinimus. Na sauniai jus cia, ziuriu ir pavydziu.. o jau nuotraukos su rukais...

kaip naujoke esu tikrai uz ND, ir pasistengsiu juose dalyvauti..
Atsakyti
innguta, o pas tave viskas issilieja, ar tik objektas? gal iso nureguliavai iki labai zemo ir tamsoje automatiskai pailgejo islaikymas? o blicas isijungia? g.gif

Acius uz kritika mano nuotraukoms. Raudonas masinas pasiliksiu, ta lempa, tai ten buvo bandymas pamatyt, ka Bitele mato, ji ten 10 min prie tos lempos stovejo biggrin.gif Jauciu reikia ir man ilgiau pastovet biggrin.gif

O dar gavau leidima, tai idesiu viena portreta. Cia vis is meeto smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 09, 16:06)
O dar gavau leidima, tai idesiu viena portreta. Cia vis is meeto smile.gif

wyshnia, gal gali aprasyt, ka darei su nuotrauka? Kelia nuo originalo iki rezultato.

Sveiki visi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 10 09, 16:37)
wyshnia, gal gali aprasyt, ka darei su nuotrauka? Kelia nuo originalo iki rezultato.

Sveiki visi  4u.gif

wyshnia, man irgi idomus portreto apipavidalinimas labai labai blush2.gif

labai grazi moteris thumbup.gif
Atsakyti
Na wyshnia smile.gif teks dabar jau klot savo stebuklingų nuotraukų paslaptis smile.gif prisidedu prie norinčių žinot kaip tu tai darai? smile.gif 4u.gif Ačiū už nuomonę, tik gaila, kad to berniuko nė nepažįstu, o į savąjį albumą negi dėsiu;) Bet mintį supratau visų. Ačiū dar kartą.
Atsakyti
Šnd rūke Trakų ieškojau smile.gif Dar užsikoriau į piliakalnį. Iš viršaus apskritai nieko nebesimatė biggrin.gif Užtai po pievą prisibraidžiau, grįžau šlaputėlėm kojom biggrin.gif

rudens ašaros

user posted image

user posted image
Atsakyti
Whyshnia, labai grazus portretas, grazi motera 4u.gif LAukiam paslapciu atskleidimo 4u.gif
Papildyta:
Degute, labai mielos spalvos abieju wub.gif , o siaip pirmoji man geriau patinka 4u.gif Ir ruku nuotraukos nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
Degute, super lašai ir aguona tokiu laiku bigsmile.gif

Mano dar pora vakarykščių

tas pats tiltas (su betoninės atramos atspindžiu vandeny, todėl atrodo nuotraukoje dvigubai ilgesnė)

user posted image

Čia tiesiog fota nuo to tilto
user posted image

O čia šiandieninė pakeliui į darbą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Karbyne, man paskutine foto labiausiai prie sirdies wub.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
nespeju as su jumis blush2.gif o taip noretus wub.gif

pakeiciaus savo Pentax technika i Nikon D80, obj. 50/1.8, laukiu is JAV 17-55/2.8. , dar blykste SB800.

merginos, gal kas zinote daugiau reikalu kaip su apsvietimo sistema...
ar verta pirkt sita rinkini:

http://cgi.ebay.co.u...em=290264464644
jei neatidaro, tai skelbimo nr. 290264464644
Atsakyti