Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(gitulia @ 2008 10 08, 21:22)

O kaip antro kompozicija? Ir kaip ji butu buve galima pataisyti? Ta pati ekspokorekcija butu isgelbejusi dangu?

Apie kompoziciją gal labiau specai pasakys ax.gif Apie ekspokorekciją taip pat hihihi.gif Aš pusautomatiniais režimais nefotografuoju. Naudoju pilnai rankinį. Bet jei vidurdienį, jei jau ir taip buvo šešėlyje, tai manau, kad nieks čia nepadės (na gal tik poliarizacinis filtras ax.gif ). Reiktų rinktis kitą laiką, kad apšvietimas būtų palankus.
Atsakyti
Dedu teismui:
Horizontas kreivas. Pirmoje ar ne per daug spalvų? Ir ar yra nors viena iš šios serijos įdomesnė? Man tas vaikiukas iš karto vos tik atėjęs i paplūdymį krito į akį biggrin.gif (Sorry, jei per daug prikroviau):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Baccardi, sorry, bet man visos yra nieko nesakancios nuotraukos. ir nelabai matau skirtumu vienos nuo kitos. Mazdaug - buvau prie juros, tai ir nusifotkinau, bet nieko daugiau nei kokybes, rakurso ar siuzeto prasme.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2008 10 08, 19:10)
Sveika prisijungus 4u.gif
na pirmoji siuzetu nestebina, bet bent jau kokybiska, o sharpo truputi galetu buti maziau smile.gif antra man nepatinka, matosi kad ieskota idomesnio rakurso, bet man per daug skaidri ta plokstuma ant kurios vaikas padejes zanda ir per daug tamsus masyvas virsuje, toks kontrastas siuo atveju man nepatinka

QUOTE(Baccardi @ 2008 10 08, 22:35)
Dedu teismui:
pirmosios foto man labai nepatinka spalvos, o va visu kitu gerai smile.gif siaip nuotraukos nepasakyciau kad nekokybiskos, viskas gerai, bet kadrai tik seimos albuman

Aciu labai uz komentarus mano nuotraukoms, et, kaip skiriasi visu nuomones, to ir tikejausi smile.gif
Atsakyti
sveikutes.gal as cia ne vietoj blush2.gif ,bet noreciau paklausti galbut atsirastu norinciu uz simboliska kaina pafotografuoti vestuves birzelio menesi?Jus pasitobulintumet ir mum butu geriau.Lauksiu AZ nes temos neseku.Labai malonu butu sulaukti pasiulymu. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 08, 22:13)

Man pirmoj įdomus spalvų derinys, limpa raudonumas ir dar nesugalvojau ar patinka ar ne žalsvumas.

Kitą jau mačiau Kūdroj tongue.gif Man jauki, jaukesnė už pirmą, o daugiau nežinau ką pasakyt unsure.gif
Atsakyti
Bet koks rūkas jau dabar pakilęs ... bigsmile.gif tik ryt laiko ryte nėr
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2008 10 08, 13:21)
sveikutes.gal as cia ne vietoj blush2.gif ,bet noreciau paklausti galbut atsirastu norinciu uz simboliska kaina pafotografuoti vestuves birzelio menesi?Jus pasitobulintumet ir mum butu geriau.Lauksiu AZ nes temos neseku.Labai malonu butu sulaukti pasiulymu. 4u.gif  drinks_cheers.gif

As noriu 4u.gif Butu man praktika, o tai dabar tik svajoju apie saves isbandyma tokioje sventeje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 08, 23:43)
As noriu 4u.gif Butu man praktika, o tai dabar tik svajoju apie saves isbandyma tokioje sventeje wub.gif

siūlau keliese foto-mamoms susitarti už tą simbolinę kainą, o paskui šampano kartu išgersit smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Dėkui už nuomonę. Galėsiu ramia galva išmest smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif, na ir tempai gi pas jus.. teks atsidėti skaitymams.. smile.gif nespeju nieko biggrin.gif, o taip noretusi kartu su jumis.. kazka apie kaunieciu susitikima lyg viena ausim buvau girdejusi... ar jau praziosojau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 10 08, 23:57)
siūlau keliese foto-mamoms susitarti už tą simbolinę kainą, o paskui šampano kartu išgersit smile.gif

butu labai smagu drinks_cheers.gif kuo didesnis burelis tuo drasiau mirksiukas.gif
As cia garsiai sneku, bet tik todel,kad tikrai noreciau isbandyti save blush2.gif
Atsakyti