Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2008 10 08, 13:16)
Andriuska, aciu uz info. Reikia man nuspresti ko noriu, bet manau, kad tuo tarpu tikrai nieko nepirksiu.
Degute, geros tavo ruko nuotraukos. Paskutine su traukiniu - ilgesinga tokia; bet "vienaragis" ruke tiesiog super.

Vilnieciai bei vilnietes - tai mytinames si sekmadieni ar ne? niekas nieko nesiulo... ax.gif

aš labai norėčiau, bet mano vaikinas susirgo. bijau, kad nepasveiks iki savaitgalio, o sekmadienį jo neturėsiu kam palikti.
Atsakyti
BN, as nieko pries susimatyt. 4u.gif
ir andriuska su vienu patraukliu aparatu but malonu isvysti mirksiukas.gif ir pasibandyti blush2.gif (dieve, kaip nuskambejo lotuliukas.gif ), na bet andriuska supranta apie ka as lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki blush2.gif Jei bus oras kaip dabar ir as noreciau prisijungti blush2.gif ir jei turesiu kam palikti bent viena savo klecka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 08, 09:40)
o jau issirinkai koii aparata gausi dovanu? as dar niekaip neissirenku. unsure.gif

Linkstu prie Canon 40D.Nezinau,ar ne per aukstai savo nosies soku,bet norisi gero daikto.Nors gal ir 450D uztektu. g.gif
Parduotuveje laikiau abu rankose,tai man 40D labai sunkus pasirode.
Pabandymui buvau 30D gavus.Pasirodo prie svorio galima priprast. bigsmile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 10 08, 12:46)
Rūko netrūko biggrin.gif ir šiandien

Išvažiavo..

Man patinka.Tokia paslaptinga nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julima: 08 spalio 2008 - 14:27
jo, supratau biggrin.gif ir jei tai bus dienos metas (šeštadienis ar sekmadienis man nelabai svarbu), bet ne anksti ryta ir nelabai vėlai vakare (nes penktadienį šventa drinks_cheers.gif diena, o šeštadienį žadu nuo vakaro tamsiajam užsidaryti ir kaip rodo praktika anksčiau 4 ryto nesibaigia procesas), t.y. 13-16 valanda, aš už.
Atsakyti
zinokit darbe pas mane kokia fotogeniski koridoriai lotuliukas.gif jau kvanku as nuo sedejimo be fotiko ir darbe... doh.gif bet koridorius tikrai iamzinsiu, JB. nes toks koridorius su sviesos zaismu, tik ir praso JB... dar kokia smekla paleidus juo (na ilga islaikyma turiu galvoje)...
sian rukas tikrai isskirtinis ryte buvo. nemaciau kur per tilta vaziuoju ir ar dar per tilta lotuliukas.gif bet kadangi rankos suristos del a) skaitmenos nebuvimo, b ) del eksponometro jokio neturejimo, nes skaityt a). tai ir ramiai sau vaziavau darban, nieko cia nepakeisi unsure.gif

del meeto laiko ir dienos, teoriskai man viskas tinka sia akimirka. tiek 6dieni, tiek 7dieni, tiek pietus, tiek po ju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 08 spalio 2008 - 16:07
Del myto - sekmadieni 12 VCUP'e Oranziniam bare? Kokie dar galimi pasiulymai del laiko ir vietos? Gal velesnis laikas patogiau, gal vieta labiau centrine?
Atsakyti
Šian ryte netikėtai sumaniau medžioklėn, prisinešiau ne tik fotų bet ir geros nuotaikos ryte paklaidžiojus. Papuošalų, ne papuošalų ir pan. biggrin.gif

Štai

Papuošalai minimalistiniai biggrin.gif
user posted image

user posted image

Ir papuošalai prabangieji biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 10 07, 23:02)
Wyshnia buvo įmetus iš parko. tai parodysiu ir aš  biggrin.gif
Wysnios man taip pat labiau patiko ax.gif
O is siu dvieju labiau pirma, patinka spalvos, apsvietimas, bet su komp. lyg kzkas ne taip

QUOTE(mantioras @ 2008 10 07, 23:58)
Noretusi kitokio rakurso smile.gif gal is apacios, nes cia taip atrodo kaip tas kojes atsistoje sudeliojot, tai taip tik pykst is virsaus ir nufotkinot g.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 10 08, 14:46)
Išvažiavo..
Oo..sita man labiausiia patinka is ruko smile.gif bet noretus kad pirmas planas ryskesnis butu ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 10 08, 15:49)
na bet andriuska supranta apie ka as  lotuliukas.gif
Andriuska tai gal ir supranta, bet mes tai nelabai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 08, 18:15)
Na patinka man tie papuosalai smile.gif labai megstu minimalizma, bet siuo atveju jis toks nedabaigtas, prabangieji labiau patinka biggrin.gif ypac tie prabangiausi, zaliam fone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 10 08, 13:46)
Rūko netrūko biggrin.gif ir šiandien

Teps, ans mane šian irgi suviliojo biggrin.gif Tik aš traukinio nesulaukiau, nors ūkė aplink hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 08, 16:15)

wow, man minimalistinis antras jegiskiausias, bet siaip visus noreciau savo kolekcijoj tureti.
negi reiks kelti ryt anksciausiai savo kudiki ir begti su fotikais i laukus blush2.gif kelinta valanda tokie groziai buna, turbut kol dar rukas neissisklaides ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 08, 17:31)
wow, man minimalistinis antras jegiskiausias, bet siaip visus noreciau savo kolekcijoj tureti.
negi reiks kelti ryt anksciausiai savo kudiki ir begti su fotikais i laukus  blush2.gif  kelinta valanda tokie groziai buna, turbut kol dar rukas neissisklaides ax.gif

aš tai nuo kokių 8.20 virš valandos vaikštinėjau ir jis dar nebuvo išsisklaidęs. Bet ten kur buvau - upė, tai manau dar ir tirščiau. Nors mieste "plonesnis" ir vėliau dar matės. smile.gif

pvz. iš ten pat (čia gal aiškiau tas rūkas matos)

user posted image

user posted image

Grethen, Kaktuke, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 08 spalio 2008 - 16:59