Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 05, 21:00)
noretusi ryskumo, kontrastingumo, nemanau, kad kates akys tokios sviesios smile.gif bet gal klystu

akys kaip akys, skirtingos, bet šviečiančia spalva akies nerežia. Nors šiaip tai čia iš tikrųjų bandžiau žaist su įvairiais vintage efektais, kur spalvos pagesinamos, žodžiu tą dariau sąmoningai, - gal ir nepasiteisino, nenusprendžiau net pati sau dar. Man pačiai pirma lipo.
Spalva spėju gelsvoka ne tik dėl wb, bet ir nuo šalia esančių lapų per kuriuos labai stengės prasimušti saulės šviesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 05 spalio 2008 - 21:10
Bite maja, bandziau paziureti foto, bet nepriima senojo slaptazodzio (gk)?

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 05, 22:21)
Bite maja, bandziau paziureti foto, bet nepriima senojo slaptazodzio (gk)?

man ir nepriima. nesuprantu, kame reikalas g.gif . bet prisiloginus, viskas tvarkoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 05, 22:00)
Na as tai siulyciau fotografuoti A rezimu, statyti maziausia f, kadangi baznycioje matyt per daug sviesu nebus, ir jei matysi kad vaizdas liejas, didinti ISO. Sekmes  4u.gif

aciu uz patarima, pasiliksiu si nustatyma kitam kartui 4u.gif , nes mes jau po krikstynu smile.gif . idedu nuoroda, kur sudejau keleta mano darytu krikstynu foto unsure.gif ir laukiu pastabu.

http://picasaweb.goo...stynos20081004#

suprantu, jos nera tobulos, bet jei nesimokinsiu tai ir neismoksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 05 spalio 2008 - 22:01
QUOTE(bite maja @ 2008 10 05, 22:48)
savaitgalį buvau kačių parodoj. ir ten buvo tokia nereali teisėja  smile.gif kaip man sakė - oficiali ragana  unsure.gif  biggrin.gif
Biiiite, bet kai as ta ragana maciau tikruju spalvu, tai jb man ji visai nesiziuri schmoll.gif kodel vertei jb? fonas trukde?
(jos gi net sportbatukai ruzavi hihihi.gif )

QUOTE(Žūžū @ 2008 10 05, 22:52)
Londonas  wub.gif ech, myliu as ta miesta...
Tai ka ivardinai man netrukdo smile.gif patinka vaiko israiska, kontrastas tarp lapu dydzio, bet fonas netinkamas, jau apranga marga, o dar ir fonas margas ne tiks spalvomis bet ir formomis

QUOTE(Karbynė @ 2008 10 05, 22:58)
akys kaip akys, skirtingos, bet šviečiančia spalva akies nerežia. Nors šiaip tai čia iš tikrųjų bandžiau žaist su įvairiais vintage efektais, kur spalvos pagesinamos, žodžiu tą dariau sąmoningai, - gal ir nepasiteisino, nenusprendžiau net pati sau dar. Man pačiai pirma lipo.
Spalva spėju gelsvoka ne tik dėl wb, bet ir nuo šalia esančių lapų per kuriuos labai stengės prasimušti saulės šviesa.
Kai as macius tokius katinus tai norisi ir realiu akiu, tokiu bigsmile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 05, 23:59)
idedu nuoroda, kur sudejau keleta mano darytu krikstynu foto  unsure.gif  ir laukiu pastabu.
Na.. su spalvom tvarkoj, su fokusu, bet kompozicijos reiketu pasimokyti, daug kur nuotraukos pekrautos, detales atsidurusios nereikalingoje vietoje, vienoj erdves truksta, kitoj per daug. zodziu siulau pasieskoti info ir pasiskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 05, 23:14)
Kai as macius tokius katinus tai norisi ir realiu akiu, tokiu  bigsmile.gif

user posted image

Nu va tas mano realių spalvų katulis anksčiau (taviškėj nuotraukoj man rods per kiek daug tų spalvų aitrumo, ypač žiūrint į rausvą - tikrai maniškis nelaksto tokiom ryškiai rūžavom ausim ir nosim biggrin.gif)

user posted image

o dabar gi rašiau - ir apšvietimas kitoks, ir spalvos gesintos (sąmoningai), o ar tas pasiteisino ar ne aišku kita kalba, gal ir ne, bet man pačiai pirma kažkodėl miela ir tiek, nesinorėjo šiandien rėkiančių spalvų.
wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 05 spalio 2008 - 22:26
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 06, 00:20)
ypač žiūrint į rausvą - tikrai maniškis nelaksto tokiom ryškiai rūžavom ausim ir nosim biggrin.gif)
biggrin.gif nu joo.. uzavoka, bet cia del apsvietimo gal, kontrastas vos vos padidintas, nerausvinau ax.gif
Atsakyti
viktorija09, nieko labai gero apie foto pasakyt negaliu, man ir kontrasto, spalvu sodrumo truksta, daug sujudintu, kai kurios siaip neidomios. bet ziauriai kritikuoti nekyla ranka, pati zinau, kaip tai yra sunku, be to galiu paguost tave, kad tokios kokybes foto esu macius darytas ir samdyto profesionalo, kuris ima 2 k daugiau nei as doh.gif vat tada tai tikrai tragedija. mirksiukas.gif tu draugams labai padejai, o tai irgi labai svarbu. 4u.gif situacija situacijai nelygu. todel saunuole uz drasa, ryzta ir pagalba 4u.gif
Atsakyti
Labas merginoms (ir keletui vaikinu)
As vel kaip Pilypas is kanapiu, prasysiu patarimo.
Mest abi, ar kazkuria galima deti i My Pictures?:

user posted image ar sita user posted image

Aciu ir uz patarimus ka pasviesinti, patamsinti, pripjauti ir t.t. Geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti

Man tai asmeniškai gražesnis variantas kairėje. Nes dešinėje atrodo ištemptas nenatūraliai.
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 10 06, 10:17)
Labas merginoms (ir keletui vaikinu)
As vel kaip Pilypas is kanapiu, prasysiu patarimo.
Mest abi, ar kazkuria galima deti i My Pictures?:

Aciu ir uz patarimus ka pasviesinti, patamsinti, pripjauti ir t.t. Geros dienos  mirksiukas.gif

man irgi kairėje, tamsesnis variantas mielesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 10 06, 09:56)
viktorija09, nieko labai gero apie foto pasakyt negaliu, man ir kontrasto, spalvu sodrumo truksta, daug sujudintu, kai kurios siaip neidomios. bet ziauriai kritikuoti nekyla ranka, pati zinau, kaip tai yra sunku, be to galiu paguost tave, kad tokios kokybes foto esu macius darytas ir samdyto profesionalo, kuris ima 2 k daugiau nei as  doh.gif vat tada tai tikrai tragedija.  mirksiukas.gif  tu draugams labai padejai, o tai irgi labai svarbu.  4u.gif situacija situacijai nelygu. todel saunuole uz drasa, ryzta ir pagalba  4u.gif

unsure.gif verysad.gif
vienu zodziu, tragedija
del to ir reikia jusu visu pagalbos, kad bent kiek geriau iseitu fotkint, kol turejau savo sena muilinike, tai geresnes foto iseidavo, o dabar Pentax, tai kol sugebesiu ka padaryt, tai amzinybe praeis.
siaip sias foto koregavau, vakare imesiu nekoreguotas, gal tos geresnes, spalvu atzvilgiu, bus noreciau komentaro joms
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 06, 10:19)
del to ir reikia jusu visu pagalbos, kad bent kiek geriau iseitu fotkint, kol turejau savo sena muilinike, tai geresnes foto iseidavo, o dabar  Pentax, tai kol sugebesiu ka padaryt, tai amzinybe praeis.

Vakar vaziavom i parka pasifotkit. Bet taip saule spigino kad vos ne visose nuotraukose balti plemai. Nors jautruma maziausia emem, bet visvien per jautriai aparatas sureagavo.
Galvoju reikejo savo konica minolta sena pasiimt. Jis netoks jautrus ir nuotraukos nors mazesnes bet butu jauciu geresnes isejusios. doh.gif
Papildyta:
Man kazko si nuotrauka miela. Nedaug tvarkyta. Siaip noretusi siek tiek daugiau virsugalvio ir maziau apacios.
Man nuotraukose jei fotkini zmogu, tai svarbus akcentas yra zvilgsnis ir akys.

user posted image

Atsakyti