Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki naujai prisijunge! 4u.gif

Kaktuke, kai as po muilines gavau savo veidrodini Pentaxa - galvojau gala gausiu... tokios baisios buvo pirmos nuotraukos, kad net nemoku apsakyti. Ir ant automatinio rezimo fotografau, ir siaip eksperimentavau - siaubas. Dabar, po kokiu 9 menesiu, dristu tiketis, kad nera visiskai beviltiska. Instrukcija perskaiciau jau nezinia kiek kartu, bet visvien atrandu kazkokiu dar nepastebetu dalyku. Kitas reikalas, kad net tuo atveju, kai beveik suprantu kaip viskas vyksta teoriskai, nesugebu pritaikyti to praktiskai. Taciau nieks negime mokedamas, o tau, kiek pamenu neblogai sekasi smile.gif

Vilnieciai beigi vilnietes - kaip del kito sekmadienio? Gal atliekam pilietine pareiga - nueinam i rinkimus ir darom myta? Reiktu vel pagalvot apie sviesia vieta (nezinia koks oras bus) bei galimybe priglausti mazus vaikus (ne mano, bet zinau, kad mamytes gali atsivesti). Siulykit, prasau, laika ir vieta. Gal 12:00 ten pat kur paskutini karta?

Beje, savaitgali ant atodangos stebejau fotosesija - dieve mano, kiek reikia tam laiko, kantrybes ir visokiu "pribumbasu"... Nu ne man visa tai ax.gif bet stebeti tikrai idomu buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 05 spalio 2008 - 17:27
BN, pagalvosiu del meeto, sudetinga mums, sergam, sergam, sergam... doh.gif jei bus zuikis sveikas, tai kodel gi ne wink.gif

visiems ka domina formatai:
(verciau is rusu k. tai kai kur "stuobriskas" vertimas gali but wink.gif
user posted image
Atsakyti
Evitafoto, nugi labai fainai tas naujas objektyvas... o sakyk ta spalvota foto kažką darei su PS, o fotkinai su blykste. Labai gražios spalvos
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 10 05, 17:25)
Sveiki naujai prisijunge! 4u.gif

Kaktuke, kai as po muilines gavau savo veidrodini Pentaxa - galvojau gala gausiu... tokios baisios buvo pirmos nuotraukos, kad net nemoku apsakyti. Ir ant automatinio rezimo fotografau, ir siaip eksperimentavau - siaubas. Dabar, po kokiu 9 menesiu, dristu tiketis, kad nera visiskai beviltiska. Instrukcija perskaiciau jau nezinia kiek kartu, bet visvien atrandu kazkokiu dar nepastebetu dalyku. Kitas reikalas, kad net tuo atveju, kai beveik suprantu kaip viskas vyksta teoriskai, nesugebu pritaikyti to praktiskai. Taciau nieks negime mokedamas, o tau, kiek pamenu neblogai sekasi smile.gif

aciu uz palaikyma, jau vilti buvau pradejus prarasti doh.gif instrukcija labai skurdi, tai belieka bandymu kelias... ir ilgi 9 menesiai lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi mano muiline buvo "baisiausias ir nekokybiskiausias pasaulio agregatas sukurtas sioje zemeje" ( ale dovanota arkli peikti nemandagu... biggrin.gif) todel is karto paemus veidrodinuka visos nuotraukos atrode super duper lotuliukas.gif pacia pirma diena pasakiau, nesvarbu kiek tarnaus konkreciai sis aparatas, niekada nebepirksiu nieko kito, tik veidrodinukus blush2.gif tik veidrodini keikiau pora menesiu, kad datos ant foto nemoka atspausti, o toooks krutas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
įdėjau šiek tiek nuotraukų iš Londono mūsų susitikimų albume. o ten yra nuoroda į picasą. pasvordas tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 10 03, 14:02)
As tai atsinesu viena vasaros juostini kadra.
Ta dama man labai patiko, bet pirmas ispudis - berniukas ne vietoj schmoll.gif ir kzkaip saules pugos pasakotos istorijos neregiu.. bet manau tai visiskai individualu, teisinga nuotrauka, kuri ziurovui kelia individualias emocijas ir kiekvienas interpretuoja skirtingai smile.gif As nuotraukoje matau prabangia dama ir klapciuka, kuris rodos netycia papuole i kadra

QUOTE(latoya @ 2008 10 03, 14:14)
Laukiu pastabu, siek tiek pasirinkau kitoki vertima i jb, ne pilkoka?
Man patinka ir foto nepilkoka smile.gif viskas gerai

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 03, 18:15)
Grethen, atradau Tave netyčia Kūdroje. Tik nesakyk, kad čia rodei savo deimantus... Nuostabu: žavi šviesa, formos, pateikimas, spalvos/nespalvos.  wub.gif
Ojergau..dekoju blush2.gif tu "deimantu" nerodau.. nes visai esu praradus pasitikejima, norisi jums cia parodyti tai, kas man paciai butu prie sirdies, o kai pati matai klaidas.. tai kam reikia, kad jas kas nors kartotu, vis tiek zinau ka pasakysite smile.gif na gla ne viska ax.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 03, 21:35)
dekoju uz patarima  4u.gif , jei neeksperimentuosiu, tai vaikas is vis nei vienos savo krikstynu foto netures, nes teveliai siuo metu negali sau leisti nusisamdyti profesionalaus fotografo  unsure.gif , o si situacija man tai labai gera, nes galiu praktikuotis. be to labai patinka fotografuoti, tai nenoriu bet kokiu kadru, noreciau geresniu  blush2.gif . vienu zodziu, labai labai noriu ismokti fotografijos meno  smile.gif
Na as tai siulyciau fotografuoti A rezimu, statyti maziausia f, kadangi baznycioje matyt per daug sviesu nebus, ir jei matysi kad vaizdas liejas, didinti ISO. Sekmes 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2008 10 05, 17:34)
Mano bandymai- gal patarimų, pastabų blush2.gif
Na.. man patiko spalvos, gerai, kad neitaisei ziedo tiesiai per viduri, bet nera aiskiai akcentuoto objekto, tame visame ziede su lapeliais detaliu per daug, vienodo fono taip pat daugoka. siulyciau pameginti tas ozytes fotografuoti is arciau, pvz isryskinant ziedeli smile.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 10 05, 19:21)
Laba, atsinešu aš savo katinėlio savaitgalinius portretus, kažkoks "ruduo" fotografavime užėjo, tai nedažnai ką ir turiu...
Katinelio spalva gelsvoka, toks murzinokas atrodo smile.gif matyt del WB. ir foto labai apsiblaususios, noretusi ryskumo, kontrastingumo, nemanau, kad kates akys tokios sviesios smile.gif bet gal klystu

Atsakyti
Zmones, zinau zinau zinau, kad as tundra, bet kur tas susitikimu albumas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 05, 21:08)
Zmones, zinau zinau zinau, kad as tundra, bet kur tas susitikimu albumas? doh.gif

nukrisiu tuoj lotuliukas.gif čia aš blogai parašiau. sudėjau ten, kur senus ND darom http://public.fotki.com/Bitemaja/

Atsakyti
Grethenn, ačiū už pastabėles 4u.gif
Atsakyti
savaitgalį buvau kačių parodoj. ir ten buvo tokia nereali teisėja smile.gif kaip man sakė - oficiali ragana unsure.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Londonas wub.gif ech, myliu as ta miesta...
seimyniniam ir komentarams:
Mano rudenelis
user posted image
Ka matau: nepatinka, kad netilpes seselis; kad puse veido sesely, kita puse ir desine rankyte ant isdegimo ribos (?); erdves gal kiek truksta; ir dar man lyg "griuna" vaikas atgal, ne? g.gif
Atsakyti