Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2008 09 18, 09:19)
Eva, as bantuka kiek virs bambos risciau, ir tada - daugiau virsaus (vos vos) maziau apacios, kad but kvadratas. Bet, speju, tai ner atsakymas i tavo klausima. Man tik noretus kvadrato, su bantuku virsutiniam desiniam tresdaliu susikirtime (nu tikiuosi, kas nors supras) blush2.gif

Ne atsakymas į mano klausimą, bet labai neblogas patarimas, ačiū wink.gif Pirmą kartą bandžiau savo naują idėją su bantuku, tai pati nebuvau tikra kur ir kaip jį rišti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 18 rugsėjo 2008 - 09:45
Sveikos 4u.gif Po truputi,jau susidraugauju su savo fotoaparatu.Gaila,kad is namu neisvaziuoju,labai noreciau kokius peizaziukus pasibandyti pafotografuoti.Idesiu nuotraukyte.Labiausiai laukiu kritikos blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 17, 16:49)
te-ma. reik at-si-gaut.
We can do it! biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 09 17, 16:57)

ok. ok. dedu is kriksto kelis kadrus
Pirma paprasta bet miela, viskas tvarkoj su ta foto smile.gif
o antra man irgi susilieja detales, gal del monitoriaus.. o maiseliu nepastebejau kol nepasakei

QUOTE(Sea_ @ 2008 09 17, 18:09)
Dedu ir as savo  bandymus 4u.gif
Labai labai patiko antra foto, kiek dirbtinokos tos rudos akys, bet visos spalvos taip pakeri.. mmm... ta zudra suknele ir geltona lekstele wub.gif Super!
trecia irgi labai patiko, bet sakau "ne" kadravimui, sketis nukirptas, o desinej pilna vietos g.gif
ketvirta irgi liux
o pirma pries visas nublanksta smile.gif man tas dzemperis ypac prie batmano ivaizdzio netinka wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2008 09 17, 19:14)
"As nupiesiu batukus sau..."
Na ta ranka ir mane blasko. bet labai smagu ziuret i tokia foto smile.gif geras, spalvingas momentas wink.gif

QUOTE(Opa @ 2008 09 17, 20:07)
Dar viena su tamsiais seseliais :-)
Sita nepatinka, matau balagana verysad.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 09 18, 10:09)
Kaip kadruotumėte  4u.gif
Pradzioj pamaniau kad norisi siek tiek daugiau pilvo, tiek is virsas tiek is kaires, bet po to supratau, kad kadras butu dalinamas pusiau ir gerai nesiziuetu, vis tik matyt toks variantas koks yra optimalus smile.gif
tik su spalvom tai reik kzka dayt ax.gif

QUOTE(smint @ 2008 09 18, 12:15)
Idesiu nuotraukyte
Na cia irgi matau balagana.. pilka pilka, jokio akcento
Atsakyti
p.s. sansara, pratryniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Žodžiu, ND laimėjo darbas O vis dėlto
laukiam prisipažinimo ir naujos temos 4u.gif

baleriiinaaaa, išlįįįsssskkkk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 rugsėjo 2008 - 12:33
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 13:20)
Žodžiu, ND laimėjo darbas O vis dėlto
laukiam prisipažinomo ir naujos temos  4u.gif

surio gabala keksui, uz balu suskaiciavima lotuliukas.gif 4u.gif beje man tavo kadravimas nekliuna, nes as visus i klaustrofobinius remus kisu...

evitafoto, hmm problematiska ta tavo foto. bet gal horizontali butu geriau g.gif ale pridet tektu tiiiiiieeeeek daaaaug, kad bantukas atsidurtu 1/3 susikirtime. doh.gif turbut ji ir liks problematiska ax.gif turbut si yra geriausia tokia, kokia yra.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 18, 12:30)
surio gabala keksui, uz balu suskaiciavima  lotuliukas.gif  4u.gif

nervai neatlaikė biggrin.gif

tai kas autoriuuuuuuuuuus?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 18, 12:30)
beje man tavo kadravimas nekliuna, nes as visus i klaustrofobinius remus kisu...

biggrin.gif

smint, kadras visas pilkas, pirmas planas susiliejęs su antru, niekas neišskirta, neišryškinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 rugsėjo 2008 - 12:36
evitafoto, jei leisi, aš irgi į klausimą neatsakysiu, bet kitką pasakysiu..
man labiau už kadravimą kliūna apšvietimas, kuris išryškina pilvo odos defektus. kažkokio kampo kito reik ieškot, kad nesimatytų nelygumų. ax.gif
atsiprašau už įžūlumą, bet pamenu, kaip nervinausi dėl savo pilvo odos, kai laukiausi, todėl labai kažkaip pastebiu defektus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 17, 14:57)

šita labai patiko, ryškumo zona kaip tik, spalvos sodrios, pati mergaitė tokia šviežia biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 09 17, 16:09)

pirmasis tortadienis liuks, smagi murziukė smile.gif spalvos labai malonios

šita dar patiko tik gaila nukapoto skėčio verysad.gif na ir norėtusi daugiau erdvės dešinėje, viršuje

betmanas kaip betmanas, o paskutinėje akcentas labiau į tuščią erdvę viduryje, norisi daugiau ir šuns ir vaikučio bei jo skėčio mirksiukas.gif

QUOTE(Opa @ 2008 09 17, 17:14)
"As nupiesiu batukus sau..."

visai įdomiai

QUOTE(Opa @ 2008 09 17, 18:07)
Dar viena su tamsiais seseliais :-)

user posted image
Papildyta:

o šita tai nelabai...

varau pasiimti savo A3 nuotraukų unsure.gif kaip baisu... Sayon, gal nori atvaryt pasižiūrėt mirksiukas.gif ? Vistiek į Širvintas nesitrenksi įtariu biggrin.gif na arbe vėliau dar jas turėsiu smile.gif ale man įdomu kaip ten mano ta juostelė rolleyes.gif

ai va, dar apie pilvuką nėščiosios - man tai iš principo gal net ne dėl odos ar dar ko bet man nėščiosios pilvas be pačios nėščiosios veido neatrodo vertas fotografuoti...juk iš esmės visi tie pilvai vienodi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 rugsėjo 2008 - 12:46
QUOTE(peppi @ 2008 09 18, 12:44)
varau pasiimti savo A3 nuotraukų unsure.gif kaip baisu... Sayon, gal nori atvaryt pasižiūrėt mirksiukas.gif ? Vistiek į Širvintas nesitrenksi įtariu biggrin.gif na arbe vėliau dar jas turėsiu smile.gif ale man įdomu kaip ten mano ta juostelė rolleyes.gif

aaaa... dar neskanavau juostelės. guli saugiai blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Jo, kadras problematiškas, reiks laukti kito gražaus pilvuko geresniems bandymams smile.gif

sayonara, pilvukas ir oda buvo idealūs smile.gif Nedažnai tokių gražių pamatysi biggrin.gif , čia greičiau su spalvom problemos, kad kraujagyslės išryškėja doh.gif (Ne strijos ten schmoll.gif )

peppi biggrin.gif
Atsakyti