Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 03, 13:16)
reikia jusu patarimo kokiais nustatymais fotkint baznycioje ir kokiais bare?

Na manau kadgeriausia butu nusistatyti ant P ir leisti fotoaparataui pasirinkti nustatymus, tiesiog daugiau galvok apie kompozicija. taip rasau todel, kad nei vienas, nepabuves toje baznycioje artame bare butent tuo metu nepasakys, kokius butent nustatymus pasirinkt wink.gif Cia as nesijuokiu, bet jei kol kas klausi tokiu klausimu, tai manau, kad saugiau butu neeksperimentuorti wink.gif

Sea_ , myliu tavo berniukscio nuotraukas, myliu tavo apdirbima, labai giriu technine puse, noriu ir as taip moketi!!!! Man super nuotrauka thumbup.gif

Opa, ech grazu, romantiska, vasariska. Jei jau kabintis, gal but noreciau apacioje daugiau veiksmo matyti g.gif Nors... Nu grazu.... smile.gif
Aciu uz komentara mano nuotraukai, neprasiau komentuoti tik naujokus, gal tik taip nuskambejo, bet labai laukiau ir naujoku pasisakymu smile.gif

Dar grisiu veliau biggrin.gif
Atsakyti
Grethen, atradau Tave netyčia Kūdroje. Tik nesakyk, kad čia rodei savo deimantus... Nuostabu: žavi šviesa, formos, pateikimas, spalvos/nespalvos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 03, 16:33)
Na manau kadgeriausia butu nusistatyti ant P ir leisti fotoaparataui pasirinkti nustatymus, tiesiog daugiau galvok apie kompozicija. taip rasau todel, kad nei vienas, nepabuves toje baznycioje artame bare butent tuo metu nepasakys, kokius butent nustatymus pasirinkt wink.gif Cia as nesijuokiu, bet jei kol kas klausi tokiu klausimu, tai manau, kad saugiau butu neeksperimentuorti wink.gif

dekoju uz patarima 4u.gif , jei neeksperimentuosiu, tai vaikas is vis nei vienos savo krikstynu foto netures, nes teveliai siuo metu negali sau leisti nusisamdyti profesionalaus fotografo unsure.gif , o si situacija man tai labai gera, nes galiu praktikuotis. be to labai patinka fotografuoti, tai nenoriu bet kokiu kadru, noreciau geresniu blush2.gif . vienu zodziu, labai labai noriu ismokti fotografijos meno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 03, 06:16)
sveiki visi, kol kas nieko nebeidedu parodyt nes nieko doro neturiu  schmoll.gif ,
bet kreipiuosi nes reikia pagalbos  4u.gif , sestadieni pakviete i krikstynas ir paprase pafotkint blush2.gif , o man dar toli iki to, kad galeciau tai daryti, bet kol nepradesi tol nepamatysi savo klaidu, juolab, kad tai darysiu nemokamai,  ax.gif reikia jusu patarimo kokiais nustatymais fotkint baznycioje ir kokiais bare?

Perskaicius tavo posta, kilo mintis, pasiulyk zmonems is sito skyrelio kartu pafotografuoti ta svente, manau atsirastu norinciu, o praktika visiems butu ir nuotrauku tikrai turetu sventes kaltininkas mirksiukas.gif O nustatymus kokius naudoti tikrai nelabai imanoma patarti, nes neaisku kokios oro salygos bus, dienos metas, baznycios sviesumas ir t.t

QUOTE(wyshnia @ 2008 10 03, 06:33)

Sea_ , myliu tavo berniukscio nuotraukas, myliu tavo apdirbima, labai giriu technine puse, noriu ir as taip moketi!!!! Man super nuotrauka thumbup.gif

notworthy.gif aciuks.gif tik berniukas mano drauges sis
Neisivaizduoji kaip malonu tai perskaityti wub.gif . As svajoju ismokt fotografuot kaip tu, Californiagirl,VVVV, Anasko,Evitafoto svajoju atrast ir vis bandau atkast avytess stebuklinga spalvu palete ir vintage efekta blush2.gif

Dekoju visiems uz kritika wub.gif
Atsakyti
Ka kaunietes? meetinames ar ne? lyg be lietaus savaitgali.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 03, 20:57)
Ka kaunietes? meetinames ar ne? lyg be lietaus savaitgali..  ax.gif

As uz sekmadieni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 10 03, 18:35)
dekoju uz patarima  4u.gif , jei neeksperimentuosiu, tai vaikas is vis nei vienos savo krikstynu foto netures, nes teveliai siuo metu negali sau leisti nusisamdyti profesionalaus fotografo  unsure.gif , o si situacija man tai labai gera, nes galiu praktikuotis. be to labai patinka fotografuoti, tai nenoriu bet kokiu kadru, noreciau geresniu  blush2.gif . vienu zodziu, labai labai noriu ismokti fotografijos meno  smile.gif

Matyt nelabai viena kita supratom. as tik manau, kad krikstynos per daug atsakingas momentas, kad nezinant eksperimentuot su nustatymais. Bet kuriuo atveju sekmes 4u.gif

Sea_, o as tavo spalvojimo paslaptis noriu suzinot biggrin.gif Man labai patinka, o paciai neiseina doh.gif

Tiesa vis ziuriu i Saules Pugos dumeli... Kiek kartu bandziau, niekaip nepavykdavo - todel lenkiu galva. Ir isvis, dalyvavimas ND, idejos ten good.gif

Kazi kur californiagirl vel dingo unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 10 02, 11:08)
klausiau pas Sansara, bet gal kas kitas gali patarti del fotiku remonto g.gif

taisau pas Meckauska www.fototaisykla.lt
kainos nezinau. nes tiesiog jau is praeito taisymo zinau, kad kartais ir paprasti dalykai isardzius tampa sudetingais, o nuo to kaina kyla. jie perspeja visada, jei kaina ima virsyti "padorumo" ribas ir klausia ka tokiu atveju daryti, taisyti ar palikt kaip yra. praeita k sumokejau 150 lt atrodo g.gif si karta, jei gedimas toks, kaip itare, irgi panasiai tureciau sumoket. g.gif bet kartais del kokio sh tenka isardyti visa fotika, tada aisku kaina kyla.
Atsakyti
Sea, trumpam įdedu kelias nuotraukas darytas su 24-70. Viskas fotografuota su 2.8f

Su 70mm:

user posted image

user posted image

Platesniu kampu:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu Evitafoto thumbup.gif Jis tikrai universalus ir ryskus thumbup.gif
Atsakyti
evitafoto, man parupo toks klausimas. per kiek tu numaciusi, kad pas tave atsipirks technika ir imsi dirbti i pliusa? blush2.gif del naujo objektyvo, antroje foto puikiai matosi viskas: piesinys, ryskumas, isplovimas. pavydziu mirksiukas.gif

tai ar teisingai as supratau, ND laimejo Smiltis su foto Isvaziuoju? ikelti i bloga noriu, bet daug laiko sugaisiu, kol rasiu, kuriam puslapyje pamineta nugaletoja blush2.gif

atitrukau nuo jusu totaliai.... tikiuos griztamai. vat vaikas vel serga, tai kaip ir nedirbu, "ant biuletenio", bet noro jungtis, kaip ir nebelike verysad.gif o gal tiesiog, kad fotiko neturiu ir nesijauciu "fotografuojanti" g.gif Na tikiuos praplauks debeselis ir vel nusvis man galvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, visada megau fotografija smile.gif Ir laikui begant perziuresiu visas temas ka esate apkalbeje.
Siaip dirbau kuri laika spaudos maketuotoja, kol likimas manes neapdovanojo dviem graziais vaikuciais. Dabar buvau is tu kuri vertinau fotgrafijas ir teikiau rekomendacijas redaktoriui kuri nuotrauka tinka spaudai o kuri nea. Arba photoshopu nuolat taisydavau fotografu klaidas, gerindavau kiek imanoma foto kokybe.

Siaip cia ziuriu propaguojat menine fotografija. Spaudos (laikrascio, zurnalo, reklamos fotografijai svarbus ir informatumas.

Beje man paciai patinka sepia spalvos, netgi labiau nei juoda balta. Nors ir JB ir sepia neblogai paslepia nekokybiskuma.

Neseniai vyras is manes issireikalo olimpus e-520 fotiko. Bet as visada manau kad blogam sokejui ir geras fotikas nepades. Nors manau mes abu busim puiki komanda ir isgausim maksimuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponike: 04 spalio 2008 - 20:27