Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea - fainas portretas thumbup.gif

Saulės Pūga, tavo metamorfozės su pienu ir vandeniu lb nustebino bigsmile.gif labai patiko ir pavadinimai thumb_yello.gif lb smagus tavo eksperimentas thumbup.gif Apie naudotą foną nesupratau nič nieko, gal kada nors plačiau papasakosi wink.gif

Sveikinu Smiltį, ND nugalėtoją! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif

Sea, man patinka thumbup.gif

tai ką darom toliau su tais ND g.gif Yra senajame albume tema Geriausi vasaros darbai , gal sudedame ten tokius kas turi g.gif Tema tai lengva biggrin.gif

O daugiau gal nusprendžiam darom ar ne pirmiausiai g.gif Pakelkit rankas kas darysit smile.gif

O su rankom kieno darbas buvo g.gif ko nieks neprisipažino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 03 spalio 2008 - 09:23
QUOTE(Smiltis @ 2008 10 03, 09:19)
Pakelkit rankas kas darysit  smile.gif

aš. bent jau stengsiuos.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 03, 05:08)
Man parode biggrin.gif , as jums parodau ka man parode tongue.gif
Neblogas liezuvis biggrin.gif siaip viskas labai patinka, spalvos apacioje superines, bet virsugalvyje seselis labai jau zalias... vaikucio plaukai kai pmatau geltoni, o tas pakausis.. schmoll.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 10 03, 11:19)
tai ką darom toliau su tais ND  g.gif Yra senajame albume tema Geriausi vasaros darbai , gal sudedame ten tokius kas turi  g.gif Tema tai lengva  biggrin.gif

O daugiau gal nusprendžiam darom ar ne pirmiausiai  g.gif Pakelkit rankas kas darysit  smile.gif

As keliu ranka smile.gif
O kad iklet ka tais kaip geriausia kadra, tai manau gera mintis, vis tiek visi kzka tures
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 10 03, 10:19)

tai ką darom toliau su tais ND  g.gif Yra senajame albume tema Geriausi vasaros darbai , gal sudedame ten tokius kas turi  g.gif Tema tai lengva  biggrin.gif

O daugiau gal nusprendžiam darom ar ne pirmiausiai  g.gif Pakelkit rankas kas darysit  smile.gif

vasaros darbą įkelsiu, bet ND daugiau nedarysiu schmoll.gif lotuliukas.gif
man visai patinka mintis apie geriausią mėnesio/ketvirčio kadrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 10 03, 12:22)
vasaros darbą įkelsiu, bet ND daugiau nedarysiu  schmoll.gif  lotuliukas.gif
man visai patinka mintis apie geriausią mėnesio/ketvirčio kadrą  smile.gif

tai tavo vietoj aš ir nedaryčiau mirksiukas.gif lotuliukas.gif Beje labai faina ta su laukiančiu serija kūdroje, man ten spalvos wub.gif

Mažoka nuomonių, tai jei vis tik nuspręsim nedaryti, aš nesupyksiu lotuliukas.gif

Ir kad netemti gumos, paskelbiu temą
"Spalvos"
Vertinimo kriterijai- aišku kad foto būtų spalvota smile.gif , kiek spalvos įtakoja foto nuotaiką ir kaip jos dera tarpusavyje smile.gif Fotografuoti galima bet ką, ką širdis geidžia mirksiukas.gif

Labai patarčiau juos daryti tiems kas neturi uždaro psl slaptažodžio kur šį kartą tie kas turi deda vasaros geriausią kadrą (iki ateinančio antradienio 20 val g.gif , ar ne), o po to ten bus ND tema AKTAS hihihi.gif

Atvirų ND laimėtojas gaus slaptažodį į uždarus mirksiukas.gif

Jei kas turi dar kokių minčių dėl ND, prašome jomis pasidalinti smile.gif

p.s. jei gerai pamenu berods Saulės Pūga slaptažodžio neturi, tai aš siųlyčiau jai jį duoti g.gif Ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 03 spalio 2008 - 11:39
Sveiki,

kol prisikasiau iki cia, daug prirase. smile.gif
Del ND, nesu aktyvi ju dalyve, taciau vis tikiuosi ir noriu sudalyvauti. Ir netgi dabar gal tureciau karts nuo karto galimybe, na bet, ne man ko gero sakyt savo nuomone blush2.gif

As tai atsinesu viena vasaros juostini kadra.
user posted image
Atsakyti
Del ND as uz! nepazadu, bet tai mane skatina. Prisipazinsiu, net nesijauciu verta seno slaptazodzio, nei kart nepavyko laimeti ND. Gal ji pakeiskim, ir isdalinkim tik tiems, kas jauciasi verti? Man nereikia, butu kaip paskatinimas.

OPA!!!! WOW!!! Labai patiko tavo kadras, formos, linijos taip viskas susilieja, harmoningai. Ypac ta arka, skrybelaite ir skraiste moters! nerealu
Papildyta:
Laukiu pastabu, siek tiek pasirinkau kitoki vertima i jb, ne pilkoka?
user posted image
Atsakyti
Sea, spalvos portreto puikios. Ir gražiai Tau parodė. O dėl tų pažaliavimų, gal čia truputį cross'inta ar kažkas pan.?

Aš pati, nors fotografavau portretus patalpoje prie didžiulio lango - veidas puikiai geltonas (ta prasme auksinės šviesos nutviekstas), o ranka, kuriai saulės neteko, kažkokia pusmėlynė. Man kažkaip nekliūna. Bet objektyviai žiūrint - negerai.

QUOTE(*Nendria* @ 2008 10 03, 09:29)
Apie naudotą foną nesupratau nič nieko, gal kada nors plačiau papasakosi wink.gif

smile.gif Dėkui. Fonas - paprasta juoda medžiaga. O ta, a la prosenelės foto, pasendinta su PS smile.gif Paaiškinsiu greit. Nors, manau, kai normaliai imsiu aiškinti, suprasit, kad ir pačios taip mokat (o gal ir geriau, paprastesniu būdu).

QUOTE(Smiltis @ 2008 10 03, 10:19)
O su rankom kieno darbas buvo  g.gif ko nieks neprisipažino  g.gif

Prisipažįstu ax.gif Nespėjau įsirašyti dar. Nors kaip matau, ND keista mada. Kažkaip drovisi autoriai po savo darbais pasirašyti...

QUOTE(Smiltis @ 2008 10 03, 12:37)
p.s. jei gerai pamenu berods Saulės Pūga slaptažodžio neturi, tai aš siųlyčiau jai jį duoti   g.gif Ar ne  g.gif

Aš UŽ ND!!! Nesakau, kad visada juo darysiu, bet tai gėris, ypač pradedantiesiems. Aš kažkaip ne visada drįstu čia parodyti ką fotografuoju. Kartais apskritai neturiu ką rodyti. O ND - paskata kurti, mąstyti ir mokytis.

rolleyes.gif koks mielas pasiūlymas...

Opa, apie techninę pusę negaliu nieko sakyti, nes man retai kas kliūna smile.gif O ypač žinant, kad juostelė čia (o tikrą, ne skaitmeninį negatyvą ėmiau adoruoti kažkaip). Na, gal tik tas dame élégante pirštas pirmiausiai krito į akį. Norisi nutrinti jį. Bet iš emocinės pusės - iš karto ėmiau kurti nuotraukai istoriją. Elegantiška Tamsta mokytoja, kalbanti prancūziškai, žvelgia į savo auklėtinį, kuris, kaip spėju, laukia jos pritarimo. Berniukas rankoje tikriausiai laiko fleitą. Grakščią kaip ir jo mokytoja. (Tiesiog pirmos mintys, pamačius nuotrauką).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 03 spalio 2008 - 12:24
Sea, man virsus taip pat per zalias. Patiko zaismingas momentas, spalvine gama maloni, bet reiktu sumazinti zalumo. (mano nuomone)

Jurgos zvilgsni pagavau tik kudroj, ir ten komentavau, gal nebesikartosiu. O suniukas... na, kazkaip ne... blush2.gif

Wyshnia, nors prasei komentuoti tik naujokus, as ikisiu savo trigrasi. Kaip tau iseina buiti nufotografuoti taip nebuitiskai? Is pirmo zvilgsnio maniau montazas, kad ten du tavo Gusciai, tik kitaip apsirenge, ale paskui pamaciau blush2.gif Bet man laaaabai patiko. Pirmojoj nebusiu objektyvi, matau grazu vaika, sunku kritikuot, man viskas patinka ir labai dziaugciausi, jei mano albume visi kadrai butu bent tokie... Ech..

QUOTE(latoya @ 2008 10 03, 13:14)
OPA!!!! WOW!!! Labai patiko tavo kadras, formos, linijos taip viskas susilieja, harmoningai. Ypac ta arka, skrybelaite ir skraiste moters! nerealu

Laukiu pastabu, siek tiek pasirinkau kitoki vertima i jb, ne pilkoka?
user posted image

Latoya, dekui. Kaip ir tikejausi, sis kadras labiausiai patiko man, bet ne paciai moteriai jame...

Tavo kadras siek tiek pilkokas. Man patinka tas juodos ir pilkos santykis, bet truksta baltos. Kadras kompoziciskai labai gerai ziurisi, idomu butu pamatyti spalvas, ypac kai jos pas tave Tooookios smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 03, 13:21)
Opa, apie techninę pusę negaliu nieko sakyti, nes man retai kas kliūna smile.gif O ypač žinant, kad juostelė čia (o tikrą, ne skaitmeninį negatyvą ėmiau adoruoti kažkaip). Na, gal tik tas dame élégante pirštas pirmiausiai krito į akį. Norisi nutrinti jį. Bet iš emocinės pusės - iš karto ėmiau kurti nuotraukai istoriją. Elegantiška Tamsta mokytoja, kalbanti prancūziškai, žvelgia į savo auklėtinį, kuris, kaip spėju, laukia jos pritarimo. Berniukas rankoje tikriausiai laiko fleitą. Grakščią kaip ir jo mokytoja. (Tiesiog pirmos mintys, pamačius nuotrauką).

Net isijauciau i si pasakojima, ir vaikstau sau toliau fantazuodama biggrin.gif Aciu labai. Siaip, pirstukas ir man labai trukdo, taip noretusi ji nuklonuot, ale na nekyla ranka nors tu ka. Ar ir kitiems trukdys g.gif

SP, as dar pamirsau tavuosius bandymus pakomentuoti. Man atrodo tai kaip butybes is kosmoso, kazkas nerealaus ir man nepasiekiamo lotuliukas.gif Super!
Atsakyti
Pritariu ypac konstruktyviam Smilties pasiulymui drinks_cheers.gif
Pazadu ir toliau stengtis daryt ND (paprastus). Nors kitu slaptazodi turiu, bet man ten vienareiksmiskai per anksti. Del slaptazodzio SP - manau, kad ji tikrai jo verta.

Atsakyti
sveiki visi, kol kas nieko nebeidedu parodyt nes nieko doro neturiu schmoll.gif ,
bet kreipiuosi nes reikia pagalbos 4u.gif , sestadieni pakviete i krikstynas ir paprase pafotkint blush2.gif , o man dar toli iki to, kad galeciau tai daryti, bet kol nepradesi tol nepamatysi savo klaidu, juolab, kad tai darysiu nemokamai, ax.gif reikia jusu patarimo kokiais nustatymais fotkint baznycioje ir kokiais bare?
Atsakyti