Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 02, 14:49)

Mano sapnai. Tik du. Nes kiti suprantami tik sapnuojant.
Brach blink.gif nu smagiai cia... antra jegine, ta tekstura, kas buvo dumo fonu?

Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 10 02, 15:26)
Pirmoje matau ir drakona ir tave tokia mazyte, plonyte, bet labai stipria.
Sakes kaip gerai matau ta susiraiciusi drakona, ypac jo veida, ir grakscia dama bigsmile.gif kai pasakei, paziurejau dar karta, atrodo lyg taip ir buvo sumanyta
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 10 01, 18:48)
Tiksliai, Smiltele, a kur mūsų Westa dingus? blink.gif

kartais matau sušmėžuojant jos vardą forumo platybėse, bet kažkaip mūsų keliai prasilenkia vis smile.gif

aš ir vakar bandžiau pagal Sillwio pamoką koreguot foto ir man neišėjo tų stogų paryškint wink.gif reiks dar pabandyt. Ale paskui pabandžiui su Bites majos minėtu path tools koreguot, tai tas pats panašiai gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 10 02, 14:22)
Arba man dar kirba mintis kad reikėtų atnaujinti namų darbus po slaptažodžiu, tada naujokams bus stimulas gal šituos namų darbus daryt  biggrin.gif (jei kaip prizas bus suteikiamas anų slaptažodis  biggrin.gif )

va, va, man ir tokia mintis buvo atėjus galvon biggrin.gif . tada buvo šiokia tokia paslaptis, ką anie ten veikia lotuliukas.gif ir šioks kaip ir stimulas.
Atsakyti
SVEIKINIMAI, Smiltele smile.gif Labai patiko Tavo "Išvažiuoju". Net žodžių nerandu.

O dėl ND, nekalbam su naujokais, kol nesudalyvauja bent 3 ND. JUOKAUJU.

QUOTE(Žūžū @ 2008 10 02, 13:52)
SP  super! ispudinga!!! lb lb lb patiko medalis tau!

biggrin.gif pasikabinsiu garbingiausioje vietoje. Prie širdies.

QUOTE(bite maja @ 2008 10 02, 14:06)
eik tu sau man antroji super duper ir pavadinimas, ir foto thumbup.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 10 02, 14:22)
wow  man ir pirma faina, bet antra tai kažkas unreal  wub.gif

papasakok kaip fotkinai  jei negaila  unsure.gif

Dėkui! Žinot, kažkaip kuo ilgiau žiūrėjau, tuo mažiau tikėjausi, kad patiks Jums. Bet pasirodo, klydau. Gerai man dabar...

Tikrai negaila biggrin.gif Nesu aš tokia profesionalė, kad dūmus sugebėčiau nufotografuoti. Čia du skysčiai: vanduo ir pienas. Įsivaizduoju, kad reikėjo 2 šviesos šaltinių iš abiejų indo pusių, bet turėjau tik vieną - langą. Todėl labai nedailūs atšvaitai ant stiklo atsirado + stiklas lenktas (stiklinė), tai dar ir ta šviesa lūžo. Teko iš paprastos juodos medžiagos pasigaminti a la palapinę be stogo, pakelti ISO ir tada jau beliko fotografuoti: vienkartiniu švirkštu į vandenį (geriau šaltą, neišskysta taip greitai) lašinau grietinėlę (galima ir pieną, bet jis per skystas) ir gaudžiau. Įsivaizduoju, kad ir su guašu galima pan. daryti. Ir aišku tvarkiau PS po to, nes kokybės nelabai buvo. Bet dar neatsibodo, bandysiu tobulėti.

QUOTE(Anasko @ 2008 10 02, 14:26)
SP thumbup.gif  antra!
Pirmoje matau ir drakona ir tave tokia mazyte, plonyte, bet labai stipria.
O nauduojantis proga, labai noreciau suzinuoti kaip tu padarei toki pasendinta fona antroje foto blush2.gif Jei nesunku, pravesk pamokele blush2.gif  4u.gif

Nėra čia jokios paslapties. Tiesiog susiradau foną (neprisimenu iš kur, bet gal šitą). Vienas sluoksnis background, kitas - fonas, trečias background'o kopija. Pagrindo kopijos sluoksnio permetomumą nustačiau maždaug ties 30 proc., o tada eksperimentavau su sendintos tekstūrossluoksniu. Keičiau Blending Mode. Dabar tikrai nepasakysiu, kokį naudojau. Gal screen, gal vivid light ar kažkokį kitą ir aišku dar opacity reguliavau. (nepykit, nežinau kaip teisingai lietuviškai parašyti tuos pavadinimus smile.gif). Tą trečią sluoksnį (bacground copy) dėjau todėl, kad esant tik nuotraukai ir sendintam pagrindui labai sunku išgauti norimą efektą.

Jei kas nors paaiškėjo, džiaugiuosi. Jei ne, padarysiu vizualų aprašymą smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 02, 14:31)
Sakes kaip gerai matau ta susiraiciusi drakona, ypac jo veida, ir grakscia dama  kai pasakei, paziurejau dar karta, atrodo lyg taip ir buvo sumanyta

flirt.gif Tai aišku, taip ir buvo sumanyta. Pavadinimas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 02 spalio 2008 - 14:05
QUOTE(bite maja @ 2008 10 02, 14:48)
va, va, man ir tokia mintis buvo atėjus galvon  biggrin.gif . tada buvo šiokia tokia paslaptis, ką anie ten veikia  lotuliukas.gif ir šioks kaip ir stimulas.

biggrin.gif
galėtumėm ten serijomis pabandyt, aš kaip galvoju , pasirinkus bet kokią temą dėti po vieną foto į savaitę pvz mėnesį arba aišku nuo temos priklauso, galima ir iš karto. Bet reikia kaip nors sutart kad darbai būtų komentuojami, kad būtų galima pasitaisyt ir darbai būtų išbaigti ir kokybiški. Nu aš kažkaip taip galvoju unsure.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 02, 15:02)
SVEIKINIMAI, Smiltele smile.gif Labai patiko Tavo "Išvažiuoju". Net žodžių nerandu.
-------
O dėl ND, nekalbam su naujokais, kol nesudalyvauja bent 3 ND. JUOKAUJU.

ačiū, bet kad nieko ten ypatingo unsure.gif Dėjau tik dėl skaičiaus biggrin.gif
------------
lotuliukas.gif gal ir nieko mintis būtų biggrin.gif

Taip ir galvojau kažkodėl kad čia ne dūmai thumbup.gif Super idėja thumbup.gif

Atsakyti
SP, sakes.. niekad nebuciau sugalvojus, kad tai gali buti ne dumai bigsmile.gif
aiskinai aiskinai, bet vis tiek nieko nesupratau biggrin.gif ir nereikia, reik sugalgot kazka unikalaus, arba tiesiog labiau pasidometi ar palauzyt fantazija smile.gif

Smiltis, sveikinu su pergale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 02, 15:26)
ir nereikia, reik sugalgot kazka unikalaus, arba tiesiog labiau pasidometi ar palauzyt fantazija smile.gif

bet ne visada reikia dviratį išradinėti iš naujo wink.gif o kad ir nelabai jau ką yra realiai išrast smile.gif

Ne per seniausiai kažkur mačiau man labai patikusias spalvotas foto panašiu būdu padarytas, ten fotografas jau atidirbęs tą sistemą, tai super foto thumbup.gif Jei neklystu efoto buvo g.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif
Atsakyti
SP aciu 4u.gif aisku kad niekas neaisku smile.gif vakare kai turesiu daugiau laiko, pasimokysiu PS-e, jei kas iseis.

P.S. paziurejau kokia as nemandagi biggrin.gif nepasisveikinau doh.gif
Ir dar, labai sveikinu Evitafoto su naujais "zveriukais" wub.gif ir labai gaila, kad vestuviu foto negalim pamatyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 02, 15:26)
aiskinai aiskinai, bet vis tiek nieko nesupratau biggrin.gif ir nereikia, reik sugalgot kazka unikalaus, arba tiesiog labiau pasidometi ar palauzyt fantazija smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 10 02, 15:38)
SP aciu 4u.gif  aisku kad niekas neaisku smile.gif  vakare kai turesiu daugiau laiko, pasimokysiu PS-e, jei kas iseis.

Kur mano pedagoginis talentas? doh.gif Tiesiog PS reikia dirbti su sluoksniais. eksperimentuoti su blending mode, sluoksnių eilės tvarka ir pan.

QUOTE(Smiltis @ 2008 10 02, 15:32)
bet ne visada reikia dviratį išradinėti iš naujo  wink.gif o kad ir nelabai jau ką yra realiai išrast  smile.gif

Aišku, nieko naujo po saule nebeišrasi. Nebent naują saulę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 10 02, 16:32)
bet ne visada reikia dviratį išradinėti iš naujo  wink.gif o kad ir nelabai jau ką yra realiai išrast  smile.gif
Kas tiesa tai tiesa smile.gif
Atsakyti
Evitafoto, labai malonu, dekoju 4u.gif Ir labai sveikinu su tokiais sauniais pirkiniais thumbup.gif thumbup.gif Idek pavydziu kada su 24-70, labai idomu butu pamatyti 4u.gif

Saules Puga, antroji foto bigsmile.gif thumbup.gif

Smiltis ,sveikinu laimejus ND thumbup.gif
Atsakyti
Man parode biggrin.gif , as jums parodau ka man parode tongue.gif
user posted image

Atsakyti