SVEIKINIMAI, Smiltele
Labai patiko Tavo "Išvažiuoju". Net žodžių nerandu.
O dėl ND, nekalbam su naujokais, kol nesudalyvauja bent 3 ND. JUOKAUJU.
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 02, 13:52)
SP super! ispudinga!!! lb lb lb patiko medalis tau!
pasikabinsiu garbingiausioje vietoje. Prie širdies.
QUOTE(bite maja @ 2008 10 02, 14:06)
eik tu sau man antroji super duper ir pavadinimas, ir foto
QUOTE(Smiltis @ 2008 10 02, 14:22)
wow man ir pirma faina, bet antra tai kažkas unreal
papasakok kaip fotkinai jei negaila
Dėkui! Žinot, kažkaip kuo ilgiau žiūrėjau, tuo mažiau tikėjausi, kad patiks Jums. Bet pasirodo, klydau. Gerai man dabar...
Tikrai negaila
Nesu aš tokia profesionalė, kad dūmus sugebėčiau nufotografuoti. Čia du skysčiai: vanduo ir pienas. Įsivaizduoju, kad reikėjo 2 šviesos šaltinių iš abiejų indo pusių, bet turėjau tik vieną - langą. Todėl labai nedailūs atšvaitai ant stiklo atsirado + stiklas lenktas (stiklinė), tai dar ir ta šviesa lūžo. Teko iš paprastos juodos medžiagos pasigaminti a la palapinę be stogo, pakelti ISO ir tada jau beliko fotografuoti: vienkartiniu švirkštu į vandenį (geriau šaltą, neišskysta taip greitai) lašinau grietinėlę (galima ir pieną, bet jis per skystas) ir gaudžiau. Įsivaizduoju, kad ir su guašu galima pan. daryti. Ir aišku tvarkiau PS po to, nes kokybės nelabai buvo. Bet dar neatsibodo, bandysiu tobulėti.
QUOTE(Anasko @ 2008 10 02, 14:26)
SP
antra!
Pirmoje matau ir drakona ir tave tokia mazyte, plonyte, bet labai stipria.
O nauduojantis proga, labai noreciau suzinuoti kaip tu padarei toki pasendinta fona antroje foto
Jei nesunku, pravesk pamokele
Nėra čia jokios paslapties. Tiesiog susiradau foną (neprisimenu iš kur, bet gal
šitą). Vienas sluoksnis background, kitas - fonas, trečias background'o kopija. Pagrindo kopijos sluoksnio permetomumą nustačiau maždaug ties 30 proc., o tada eksperimentavau su sendintos tekstūrossluoksniu. Keičiau
Blending Mode. Dabar tikrai nepasakysiu, kokį naudojau. Gal screen, gal vivid light ar kažkokį kitą ir aišku dar
opacity reguliavau. (nepykit, nežinau kaip teisingai lietuviškai parašyti tuos pavadinimus
). Tą trečią sluoksnį (bacground copy) dėjau todėl, kad esant tik nuotraukai ir sendintam pagrindui labai sunku išgauti norimą efektą.
Jei kas nors paaiškėjo, džiaugiuosi. Jei ne, padarysiu vizualų aprašymą
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 02, 14:31)
Sakes kaip gerai matau ta susiraiciusi drakona, ypac jo veida, ir grakscia dama kai pasakei, paziurejau dar karta, atrodo lyg taip ir buvo sumanyta
Tai aišku, taip ir buvo sumanyta. Pavadinimas.