Evitafoto, o kas yra spaideris? Kažkaip dar nesusidūriau... Ir sveikinu su 24-70, mano vienas pazistamas turi si Canon ir labai giria
Ir dar norėjau užduoti kvailą klausimą... bet labai įdomu man. Jeigu objektyvo diametras yra didesnis, tai jis daugiau apima, na labiau placiakampis? Tarkim 28-75mm yra 67mm diametras, o 24-70mm yra 82mm....
QUOTE(Loreli @ 2008 10 02, 12:02)
Evitafoto, o kas yra spaideris? Kažkaip dar nesusidūriau... Ir sveikinu su 24-70, mano vienas pazistamas turi si Canon ir labai giria
Ir dar norėjau užduoti kvailą klausimą... bet labai įdomu man. Jeigu objektyvo diametras yra didesnis, tai jis daugiau apima, na labiau placiakampis? Tarkim 28-75mm yra 67mm diametras, o 24-70mm yra 82mm....
Spaideris tai prietaisas monitoriui kalibruoti - prisitvirtina prie monitoriaus, testuoja visas spalvas ir sukalibruoja.
Kampo plotis tai mm - kuo mažesnis mm, tuo plačiau apima (plačiakampiškesnis) Kuo mm didesnis - tuo labiau objektyvas tele (priartina). Diametras labiau priklauso nuo diafragmos - kuo daugiau atsidaro diafragma, tuo didenis objektyvo diametras gaunasi ir tuo pačiu objektyvas yra šviesesnis.
QUOTE(Baccardi @ 2008 10 02, 09:48)
O dėl neturėjimo ką fotografuot tai gi nereikia net prašyt, kiek aš galiu siūlytis
Man rodos, Bacardi, nieks is "senuku" nieks nepasirasys tai eisim dvi "zalios" viena kita
o del meetuko as uz
Wyshnia, Tavo rudenelis taip "bjauriai" ( ) nuteikia, norisi isisupt i silta adijala, pasiimt dideli puoda arbatos ir nekist ne nosies lauk. labai patiko seseliu/sviesos zaismas. o antrojoj vis ziuriu tai i porele tai i medi virsuj kairej ir nzn ar man jis nepatinka, ar kaip... (ps kai prisijungsi paskypink, yra dela)
Zveries zuvedras bandziau det i trecdalius tai desinioji zuvedra tocnai i liniju susikirtima, bet vis teik kazkas kliuva gal kad zuvedru skaicius lygisnis viena neblogai ziuretusi arba jei trecia nutuptu
Sea lb patinka tavo spalvos
Vvvvv nestukine 1 tik kol neperskaiciau nemaciau pilvelio, kazkaip labiau demesi atkreipiau i "spirale"..
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 02, 12:13)
Spaideris tai prietaisas monitoriui kalibruoti - prisitvirtina prie monitoriaus, testuoja visas spalvas ir sukalibruoja.
Kampo plotis tai mm - kuo mažesnis mm, tuo plačiau apima (plačiakampiškesnis) Kuo mm didesnis - tuo labiau objektyvas tele (priartina). Diametras labiau priklauso nuo diafragmos - kuo daugiau atsidaro diafragma, tuo didenis objektyvo diametras gaunasi ir tuo pačiu objektyvas yra šviesesnis.
Tai jei yra objektyvai Tamron 28-75mm f2,8 (diametras 67mm)
ir Sigma 24-70mm f2,8 (diametras 82mm), tai Sigma bus labiau vaizdą apimantis dėl to kad nuo 24mm ir ojektyvo diametras neturės įtakos?
Kažkaip niekas neskelbia ND nugalėtojo. Sėdi gal žmogus kaip ant adatų ir pasidžiaugti negali
Taigi, šiuos ND "Judesys" laimėjo nuotrauka "Išvažiuoju". Laukiam labai naujos temos.
Evitafoto, labai smagu skaityti, kad nedirbi dirbdama, o mėgaujiesi. Ech...
Taigi, šiuos ND "Judesys" laimėjo nuotrauka "Išvažiuoju". Laukiam labai naujos temos.
Evitafoto, labai smagu skaityti, kad nedirbi dirbdama, o mėgaujiesi. Ech...
Sveikinu nugaletoja!!!!! prisipazinkit, puiki foto.
Kaunietes, jei sauletas savaitgalis nusimato, tai gal savaitgali???sekmadieni koki??
Kaunietes, jei sauletas savaitgalis nusimato, tai gal savaitgali???sekmadieni koki??
QUOTE(latoya @ 2008 10 02, 13:35)
man, asmeniskai, butu daug patogiau 3dieni arba 4dieni, nes galeciau mazius darze palikt, o del savaitgalio, jei mociute nepriglaus tai as su 2 velniuksciais ir fotiku nelabai.. nu bet kaip dauguma susitars- bandysiu prisiderint
Pora vaizdų. Komentuoti nebūtina, ypač jei visokios abstrakcijos nėra mėgstamiausiafoto šaka. Bet eksperimentuoti smagu. Ačiū Sayonarai už idėją
Mano sapnai. Tik du. Nes kiti suprantami tik sapnuojant.
Kova su Demonu.
Medūza prosenelė savo vestuvių dieną. 1926 m.
SP wow wow wow!!!! super! ispudinga!!! lb lb lb patiko medalis tau!
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 02, 13:49)
Pora vaizdų. Komentuoti nebūtina, ypač jei visokios abstrakcijos nėra mėgstamiausiafoto šaka. Bet eksperimentuoti smagu. Ačiū Sayonarai už idėją
eik tu sau man antroji super duper ir pavadinimas , ir foto
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 02, 13:49)
wow man ir pirma faina, bet antra tai kažkas unreal
papasakok kaip fotkinai jei negaila
Mano ta su dviračiu fotkė, bet džiaugsmo kažkodėl nėra Gal tikrai padarom pertrauką su tais namų darbais Arba man dar kirba mintis kad reikėtų atnaujinti namų darbus po slaptažodžiu, tada naujokams bus stimulas gal šituos namų darbus daryt (jei kaip prizas bus suteikiamas anų slaptažodis )
Evitafoto, įsivaizduoju kaip smagu daryt tai ką mėgsti gaila kad negali vestuvių foto parodyt Na manau bus kitos dar