Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Evitafoto, o kas yra spaideris? Kažkaip dar nesusidūriau... Ir sveikinu su 24-70, mano vienas pazistamas turi si Canon ir labai giria

Ir dar norėjau užduoti kvailą klausimą... bet labai įdomu man. Jeigu objektyvo diametras yra didesnis, tai jis daugiau apima, na labiau placiakampis? Tarkim 28-75mm yra 67mm diametras, o 24-70mm yra 82mm....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 02 spalio 2008 - 12:03
QUOTE(Loreli @ 2008 10 02, 12:02)
Evitafoto, o kas yra spaideris? Kažkaip dar nesusidūriau... Ir sveikinu su 24-70, mano vienas pazistamas turi si Canon ir labai giria
Ir dar norėjau užduoti kvailą klausimą... bet labai įdomu man. Jeigu objektyvo diametras yra didesnis, tai jis daugiau apima, na labiau placiakampis? Tarkim 28-75mm yra 67mm diametras, o 24-70mm yra 82mm....

Spaideris tai prietaisas monitoriui kalibruoti - prisitvirtina prie monitoriaus, testuoja visas spalvas ir sukalibruoja.

Kampo plotis tai mm - kuo mažesnis mm, tuo plačiau apima (plačiakampiškesnis) Kuo mm didesnis - tuo labiau objektyvas tele (priartina). Diametras labiau priklauso nuo diafragmos - kuo daugiau atsidaro diafragma, tuo didenis objektyvo diametras gaunasi ir tuo pačiu objektyvas yra šviesesnis.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 10 02, 09:48)
O dėl neturėjimo ką fotografuot – tai gi nereikia net prašyt, kiek aš galiu siūlytis smile.gif

Man rodos, Bacardi, nieks is "senuku" nieks nepasirasys tai eisim dvi "zalios" viena kita photo.gif
o del meetuko as uz drinks_cheers.gif
Wyshnia, Tavo rudenelis taip "bjauriai" ( tongue.gif ) nuteikia, norisi isisupt i silta adijala, pasiimt dideli puoda arbatos ir nekist ne nosies lauk. labai patiko seseliu/sviesos zaismas. o antrojoj vis ziuriu tai i porele tai i medi virsuj kairej ir nzn ar man jis nepatinka, ar kaip... g.gif (ps kai prisijungsi paskypink, yra dela)
Zveries zuvedras bandziau det i trecdalius tai desinioji zuvedra tocnai i liniju susikirtima, bet vis teik kazkas kliuva gal kad zuvedru skaicius lygisnis g.gif viena neblogai ziuretusi arba jei trecia nutuptu tongue.gif
Sea lb patinka tavo spalvos thumbup.gif
Vvvvv nestukine 1 wub.gif tik kol neperskaiciau nemaciau pilvelio, kazkaip labiau demesi atkreipiau i "spirale"..
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 10 02, 12:13)
Spaideris tai prietaisas monitoriui kalibruoti - prisitvirtina prie monitoriaus, testuoja visas spalvas ir sukalibruoja.

Kampo plotis tai mm - kuo mažesnis mm, tuo plačiau apima (plačiakampiškesnis)  Kuo mm didesnis - tuo labiau objektyvas tele (priartina). Diametras labiau priklauso nuo diafragmos - kuo daugiau atsidaro diafragma, tuo didenis objektyvo diametras gaunasi ir tuo pačiu objektyvas yra šviesesnis.

Tai jei yra objektyvai Tamron 28-75mm f2,8 (diametras 67mm)
ir Sigma 24-70mm f2,8 (diametras 82mm), tai Sigma bus labiau vaizdą apimantis dėl to kad nuo 24mm ir ojektyvo diametras neturės įtakos?
Atsakyti
Kažkaip niekas neskelbia ND nugalėtojo. Sėdi gal žmogus kaip ant adatų ir pasidžiaugti negali smile.gif

Taigi, šiuos ND "Judesys" laimėjo nuotrauka "Išvažiuoju". Laukiam labai naujos temos.

Evitafoto, labai smagu skaityti, kad nedirbi dirbdama, o mėgaujiesi. Ech...

Atsakyti
Sveikinu nugaletoja!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif prisipazinkit, puiki foto.

Kaunietes, jei sauletas savaitgalis nusimato, tai gal savaitgali???sekmadieni koki??
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 10 02, 13:35)
Kaunietes, jei sauletas savaitgalis nusimato, tai gal savaitgali???sekmadieni koki??

man, asmeniskai, butu daug patogiau 3dieni arba 4dieni, nes galeciau mazius darze palikt, o del savaitgalio, jei mociute nepriglaus tai as su 2 velniuksciais ir fotiku nelabai.. nu bet kaip dauguma susitars- bandysiu prisiderint rolleyes.gif
Atsakyti
Pora vaizdų. Komentuoti nebūtina, ypač jei visokios abstrakcijos nėra mėgstamiausiafoto šaka. Bet eksperimentuoti smagu. Ačiū Sayonarai už idėją 4u.gif
Mano sapnai. Tik du. Nes kiti suprantami tik sapnuojant.

user posted image
Kova su Demonu.

user posted image
Medūza prosenelė savo vestuvių dieną. 1926 m.

Atsakyti
SP blink.gif wow wow wow!!!! super! ispudinga!!! lb lb lb patiko smile.gif medalis tau!
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 02, 13:49)
Pora vaizdų. Komentuoti nebūtina, ypač jei visokios abstrakcijos nėra mėgstamiausiafoto šaka. Bet eksperimentuoti smagu. Ačiū Sayonarai už idėją  4u.gif

eik tu sau swoon.gif thumbup.gif man antroji super duper ir pavadinimas lotuliukas.gif , ir foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 02, 13:49)
Pora vaizdų. Komentuoti nebūtina, ypač jei visokios abstrakcijos nėra mėgstamiausiafoto šaka. Bet eksperimentuoti smagu. Ačiū Sayonarai už idėją  4u.gif

wow blink.gif thumbup.gif man ir pirma faina, bet antra tai kažkas unreal wub.gif

papasakok kaip fotkinai g.gif jei negaila unsure.gif

Mano ta su dviračiu fotkė, bet džiaugsmo kažkodėl nėra smile.gif Gal tikrai padarom pertrauką su tais namų darbais g.gif Arba man dar kirba mintis kad reikėtų atnaujinti namų darbus po slaptažodžiu, tada naujokams bus stimulas gal šituos namų darbus daryt biggrin.gif (jei kaip prizas bus suteikiamas anų slaptažodis biggrin.gif )

Evitafoto, įsivaizduoju kaip smagu daryt tai ką mėgsti thumbup.gif gaila kad negali vestuvių foto parodyt unsure.gif Na manau bus kitos dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletoja 4u.gif prisipazinkit mirksiukas.gif

SP thumbup.gif antra!
Pirmoje matau ir drakona ir tave tokia mazyte, plonyte, bet labai stipria.
O nauduojantis proga, labai noreciau suzinuoti kaip tu padarei toki pasendinta fona antroje foto blush2.gif Jei nesunku, pravesk pamokele blush2.gif 4u.gif

Smiltis bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 02 spalio 2008 - 13:29