Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 10 01, 13:14)
Na super bandymas! Jau kaip nepradedanciosios smile.gif tikrai labai patiko foto, o kad butu dar geresne pakirpciau desines, apacios tikrai nekirpciau, patinka man tie lapai smile.gif atrodo visas laukas tuscias, toks didelis, is kur tu lapu tiek? grazu smile.gif ir dar misko truputi matosi desinej virsuj, uzdengciau smile.gif

Anglijoj rukai nerealus.Cia mes po parka Kembridže vaiksciojom.Man tie lapai irgi patiko,todel tiek apacios paemiau.
Yra dar pora sitos serijos nuotrauku,bet ten jau zmoniu daugiau kadre.Reiketu juos "paslepti",bet as nelabai moku.
Atsakyti
Galvojau cia jau ir nesirodyt, bet smalsumas, zinot, kaip buna... blush2.gif
fotiko instrukcija perskaiciau ir ne karta. Kai ko vistiek nesupratau - kam nebuna, bet dar pasigilinsiu manau. Labiausiai man vistiek patinka tai ka suzinojau be fotkindama, o ne ish instrukcijos, nors veliau paaishkejo, kad ten buvo tai parashyta. Vistiek jau atrodo, kad pati pasiekiau ar atradau kazka..

Fotoshopa nagrineju nes turiu, visu pirma, paskui del to, kad reikejo juk kazkur ishmokt remelius uzdet, teksta uzrashyt, o kai anglu kalboje specialiu terminu zinios menkos, teko nusipirkt knyga ir jei atvirai, tai kiek jau skaiciau, nemazai ishmokau. ne tik apie darba su fotoshopu, bet ir pvz apie tai kokie dydziai buna foto, spalvu kodavimas, nors visa tai kazkodel dar tebeatrodo mistika... kaip fizika, pamenu, ishpradziu stengiesi suprast, o besistengiant jau ir mintinai ishmoksti, bet vistiek neaishku.

Tai kaip supratau primygtinai siulot perskaityt bloga. Kad daug ten jusu prirashyta sakyciau, na, bet ko nepadarysi del kompanijos, jei esat tikros, kad paskui man nekils klausimu, kas tas ishlaikymas ar tatai tatai, tai gryshiu, kai baigsiu 4u.gif

savo foto dar kolkas nerodysiu, jauciu po blogo skaitymo ir taip nebus nieko rodytino....
Atsakyti
Akfak, kad perskaitei instrukciją, viskas labai gerai. Ir dar skaitysi. Ir po to dar. Aš dabartiniu savo fotoaparatu fotografuoju kokius 4 metus ir tai paskaitau vis. Blog'ą nebūtina skaityti visą ir iš karto. Skaityk jį savo malonumui, o ne todėl, kad reikia. Bandyk atlikti buvusius ir esamus ND, bandyk fotografuoti ką nors, apie ką kalbama blo'e. Fotografuok tai, kas Tau patinka, bet bandyk keisti visus nustatymus ir pan. Tiesiog kai perprasi tai, nebereikės ilgai mąstyti apie visus parametrus.

Aš už tai, kad rodytumei nuotraukas, dalyvautumei ND. Taip juk mokaisi. O jei gausi pastabų ir nesuprasi kažko, galėsi paieškoti blog'e, SM paieškoje (nes daug gerų dalykų yra buvusiose temose) ir čia, manau Tau atsakys mielai.

PS tikrai yra geras dalykas. Aš už tai, kad reikia domėtis ir perprasti tuos dominančius dalykus. Bet kol nuotrauka pasieks PS, ji turėtų būti kuo kokybiškesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 23:39)

Ai, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi smile.gif
Žodžiu, aš dar vilties tavęs sulaukt neprarandu.
P.S. kur westa?

Na gal kaip nors, pastenėjus smarkiai ir pavyks.. O Westra dingus. Pala turiu jos telefono Nr. parašysiu žinutę , gal atsilieps:)
QUOTE(julima @ 2008 10 01, 00:09)
Ech..mane kas "pafotkytu". Nors ir man paciai rankos niezti.Bet mano seimyna tolyn lekia,kai mane su fotiku pamato.

Jei Klp būni galim pabandyt ką suorganizuot.. jaučiu surinktume kompaniją nedidelę: Smiltis, aš, gal Westa išlįs iš kanapiųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 10 01, 14:03)

Jei Klp būni galim pabandyt ką suorganizuot.. jaučiu surinktume kompaniją nedidelę: Smiltis, aš, gal Westa išlįs  iš kanapiųsmile.gif

Klaipedoj vasara paskutini karta buvau.Dabar nezinau,kada vel kelione nusimato.
Pasiilgstu as savo miesto...

O Elina nebedalyvauja cia? g.gif
Atsakyti
Aciu uz kritika 4u.gif
Kadruot bandziau kitaip, bet man labiausiai ziurejosi sitaip...
Silwio, va cia neliestas originalus kadras

user posted image
Atsakyti
Sea, originalas thumbup.gif aš gal dar šiek tiek levelius patampyčiau, kad šiek tiek daugiau kontrasto būtų (nors darbinis kompas blogai rodo) ir daugiau nieko daryt nereikia.
action'ai ne visada yr gėris mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 spalio 2008 - 15:04
Sea, kad jau originala idejai, nuo taviskes pradesiu. Originalas man patinka, bet pataisytoje kazkaip ypac maloniai mano akiai ziurejos ryskiu/neryskiu detaliu derinys (ryskumo zona, berods peotingas zodis butu? blush2.gif ) Grazios palvos, mergyte judesy - na, tokios velyvos vasaros nuotaika.

Julima - puikus bandymas, as toki ant sienos kabinciaus 4u.gif Labai graziai dera zoles kilimos pilno lapu spalvos, vaikiukas su sunim pagyvina kadra (as tai eilini karta be zmogaus nufotografuociau blush2.gif ). Paziurejus atidziau, lyg ir buvo mintis pakirpti vos desine puse - bet neliktu to, vos iziurimo misko linijos, ir jau butu ne tai... Na tiesiog puiku, as irgi taip noriu...

Zveriau, man ta antra su lapais patiko; iskart nusprendziau kad ir man reik ka panasaus pabandyt smile.gif

Kad ND tik 8 nuotraukos, tai balsuojame 1, 2, 3?

Beje, vilnieciai, siulykit laika ir vieta - mytinames drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 01 spalio 2008 - 15:33
Tai kaip už ND balsuojam g.gif Reikėtų kaip ir 3,2,1 nes foto mažai, ale merginos pažiūrėjau jau 5-balėj sistemoj prabalsavo g.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 10 01, 15:03)
Jei Klp būni galim pabandyt ką suorganizuot.. jaučiu surinktume kompaniją nedidelę: Smiltis, aš, gal Westa išlįs  iš kanapiųsmile.gif

jo, jo, jau aš tokia "gera" portertistė doh.gif

QUOTE(julima @ 2008 10 01, 15:14)
O Elina nebedalyvauja cia? g.gif

senokai jau buvo unsure.gif

Sea, man gal originalas net gražiau žiūrisi g.gif , šiaip faina foto, smagi tokia thumbup.gif

Gražių foto pridėjot thumbup.gif

Julima, tavo kadras gražus, galėjai į namų darbus dėt, būtų į temą buvę mirksiukas.gif

Latoyos labai pirma patiko, kur čia tokie stulpai ar akmenai yra g.gif antroje daugiau kažkokių su šviesa sukurtų linijų gal norisi g.gif , nes dabar tamsoka smile.gif

Vvvvv labai gražios wub.gif Galėtum pasidalint kaip tokias spalvas išgauni g.gif

Žvėriau, padirbėjai mirksiukas.gif Nuotraukos tokios tavam stiliuj wink.gif Su lapais graži thumbup.gif

Sillwio, ačiū labai už pamoką thumbup.gif Šitą kaip ir prieš tai dvi buvusias išsisaugojau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 01 spalio 2008 - 15:20
QUOTE(BN @ 2008 10 01, 15:05)

Julima - puikus bandymas, as toki ant sienos kabinciaus  4u.gif Labai graziai dera zoles kilimos pilno lapu spalvos, vaikiukas su sunim pagyvina kadra (as tai eilini karta be zmogaus nufotografuociau  blush2.gif ). Paziurejus atidziau, lyg ir buvo mintis pakirpti vos desine puse - bet neliktu to, vos iziurimo misko linijos, ir jau butu ne tai... Na tiesiog puiku, as irgi taip noriu...

Aciu.Dziaugiuosi kaip vaikas. blush2.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 10 01, 15:07)

Julima, tavo kadras gražus, galėjai į namų darbus dėt, būtų į temą buvę  mirksiukas.gif

Tai,kad jau tikriausiai nespejus buciau.Tik sestadieni nakti is keliones grizom.
Atsakyti
Dekoju 4u.gif

As jungiuos prie Smilties, VVVV pasidalink kaip spalvas tokias isgauni?
Atsakyti
Turiu pasiulyma del siu ND - kad jau dalis prabalsavo 5-bale sistema, gal sikart taip ir balsuojam? Neprieisiu prie kompo be velaus vakaro, tai as bent darau taip, jei kas - skaiciuokit mano 3 geriausiu balus smile.gif
Atsakyti