Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sayonara,
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 21:27)
cioce. penktadieni statau. kad isvaikyt tokias negraziausias pasaulyje mintis. tik pabandyk nesutikt. pats laikas praplaut tavo tokias mintis.
man tu nerealiai fotografuoji. nerealiai emocionaliai matai gatve, zmones, pasauli..
o jei ne visi megsta viena ar kita stiliu tai ju problema. ne tavo.. ***** visa laika laukiu tavo darbu su dziaugsmu. tad nenervink gerai ? biggrin.gif
100% tiesa. Nevisada iseina tas kadras kuri lauki su nekantrumu kol istrauksi is fotiko, bet iseina kiti mirksiukas.gif Tik duok jiems paguleti. Ir dar noriu prie Vvvvv zodziu savo ikisti blush2.gif kiek maciau Kudroje, tu viena tarp geriausiu kas fotografuoja gatve, (Bite maja, tu irgi mirksiukas.gif tame sarase pas mane biggrin.gif )Bet ir kiti kadrai tavo, paziurek nestuma, kuri iamzinai 4u.gif Paziurek portretus 4u.gif Galiu gale paziurek i savo avatara ir suki jame mirksiukas.gif Duoti tau dirzo reikia, ir tai bus mazai 4u.gif
O pogrindyje nieko gero nera hihihi.gif sedziu dabar cia kaip tik doh.gif ir degraduoju, degraduoju, degraduojuuuuuuuuuuuu.....
Atsakyti
sillwio, na itarimas fotomeistrui,kad suluzo/uzstrigo/trumpina klavisiukas AF-L,AE-L kur yra prie vaizdo ieskiklio... (matyt mano zuikis bus nagus prikises, nes as praktiskai jo nenaudojau). buvo taip, kad nebeliko nei vieno rankinio parametro, kuri galeciau itakoti. nereaguodavo i mano veiksmus, o uz tai blykstes rezimai keisdavosi po n kartu i sekunde akyse, nieko nedarant biggrin.gif o Auto rezimai veikia kuo puikiausiai. zodziu- buvau likusi su veidrodine muiline ir teko susitaikyt su auto fokusavimo tasko pasirinkimu, ISO, blykste, ekspozicija ir t.t. lotuliukas.gif eile 2-3 sav. tai vat laukiu, kol imsis manojo smile.gif

xe, dar nezino ka man dirbti duot. tai sedziu ir trinu kedeje skyle cool.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 09 30, 22:02)

Kaunietes - kada padarom kokia fotosesija ar ka???

aš tai už ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 10 01, 08:43)
Sillwio, ačiū už pamokėlę 4u.gif . Manau , kad daug kam pravers. Galėtų vis dažniau kas įmesti tokių pamokų

Prasom. Laiko daug reikia tokioms pamokoms, todel sunkiai su jomis pas mus, o tikrai butu idomu pamatyti pvz. vvvvv, californiagirl, wyshnios, bites majos, Sansaros ir kitu triukus. Kiekvienas turi kazkokiu savitu budu.

QUOTE(Sansara @ 2008 10 01, 09:50)
sillwio, na itarimas fotomeistrui,kad suluzo/uzstrigo/trumpina klavisiukas AF-L,AE-L kur yra prie vaizdo ieskiklio... (matyt mano zuikis bus nagus prikises, nes as praktiskai jo nenaudojau). buvo taip, kad nebeliko nei vieno rankinio parametro, kuri galeciau itakoti. nereaguodavo i mano veiksmus, o uz tai blykstes rezimai keisdavosi po n kartu i sekunde akyse, nieko nedarant biggrin.gif o Auto rezimai veikia kuo puikiausiai. zodziu- buvau likusi su veidrodine muiline ir teko susitaikyt su auto fokusavimo tasko pasirinkimu, ISO, blykste, ekspozicija ir t.t.  lotuliukas.gif eile 2-3 sav. tai vat laukiu, kol imsis manojo smile.gif

Vot sudas. Kainuos aisku irgi nezmoniskai? Uzuojauta, Sansara.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 10 01, 09:50)
sillwio, na itarimas fotomeistrui,kad suluzo/uzstrigo/trumpina klavisiukas AF-L,AE-L kur yra prie vaizdo ieskiklio... (matyt mano zuikis bus nagus prikises, nes as praktiskai jo nenaudojau). buvo taip, kad nebeliko nei vieno rankinio parametro, kuri galeciau itakoti. nereaguodavo i mano veiksmus, o uz tai blykstes rezimai keisdavosi po n kartu i sekunde akyse, nieko nedarant biggrin.gif o Auto rezimai veikia kuo puikiausiai. zodziu- buvau likusi su veidrodine muiline ir teko susitaikyt su auto fokusavimo tasko pasirinkimu, ISO, blykste, ekspozicija ir t.t.  lotuliukas.gif eile 2-3 sav. tai vat laukiu, kol imsis manojo smile.gif

xe, dar nezino ka man dirbti duot. tai sedziu ir trinu kedeje skyle  cool.gif

Sansara, pas koki meistra nesei fotika? Ir gal zinai kie kainuos remontas? Galvoju saviski profilaktikai nunesti, bet jei kainuos puse fotiko, tai apseisiu bigsmile.gif
Atsakyti
Wyshnia, tu naudoji kazkoki dirbtini apsvietima fotografuodama studijoje? Papasakok.
Atsakyti
Jau dvi kaunietes uz, kas dar???

Julima, man tai labai patiko tavo mergaite ruke, del kompozicijos, gal kiek desines pakirpciau, bet siaip tai super! ir spalvos, ir ryskumas, tikrai saunuole!

Sea beganti mergaite! Man tai ziurisi! Ir spalvos, ir zoles spalva man netrukdo, gerai saulute ta sijonuka apsviecia, gal kiek kliuna tokia centrine kompozicija. Nebandei pakarpyt?

As prabalsavau, ar nereikejo??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 10 01, 09:24)
Wyshnia, tu naudoji kazkoki dirbtini apsvietima fotografuodama studijoje?  Papasakok.

Lekiam i lauka, placiau parasysiu veliau 4u.gif bet siaip turim soft boxa ir sketi.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 22:22)

"pasibangavimai"
user posted image

o sis kadras man patinka savo sviesos efektu..
jauciu kitiems jis sunkiai suprantamas, bet man turi labai stiprios jegos.. smile.gif

"greit prašvis"
user posted image

man pirma patinka. antroj spalvos per intensyvios, bet čia IMHO biggrin.gif

QUOTE(latoya @ 2008 09 30, 22:31)
nuotaika
user posted image

dar viena nuotaika
user posted image

pirma ok. antroj man per tamsu ir kompoziciškai kažkas ne taip.

QUOTE(BN @ 2008 09 30, 22:36)
BiteMaja - klausimas - ten tikrai Sayonara? as pusvalandi isteriskai zvengiau  lotuliukas.gif

jep, ten ji lotuliukas.gif

QUOTE(julima @ 2008 10 01, 00:09)
mano bandymas

user posted image

man per daug apačios. ir viršaus per mažai, bet šiaip faina. tokia liūdnai rudeniška.

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 01, 02:58)
O cia mano darbelis is liepos menesio, neseniai kudroje idejus buvau 4u.gif
user posted image

spalvos per mūtnos. ir atrodo taip rudeniškai, o ne vasariškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 30, 21:56)
...ir vėl turistai...

Kiek tvirtybės turi turėti tie sargybiniai, kad neprunkšteltų?

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 22:01)
o man smagiausia, kad turiu Elze.. su ja pasizaidziam, paeksperimentuojam. bet ir tai as jaudinuos KIEVIENA KARTA ja fotografuodama!!! KIEKVEINA!! tai ka kalbet apie nepazistamus zmones..

Ačiū, vvvvv. Tai reikia man ieškoti savosios Elzės matyt. Savosios Dulsinėjos ir Lauros...

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 22:22)
"greit prašvis"

Man ši labiau patiko. Na, gal nuotaika tokio. Bet joje matau pokyti. Perėjimą iš - nuo - į... Manau, tą tokią būseną patiria visos besilaukiančios.

latoya, man patiko Tavo "dar viena nuotaika". Nes patinka rankos. Apskritai, žiūrint į rankas fotografijoje matau paslaptį. Man patinką galvoti apie tai, kokios jos ir kas jos. Ir grūdėtumas čia labai buvo vietoje.

QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 22:49)
Taigi, atsidarom nuotrauką photoshope.

Metų mokytojas ir techninė pagalba 4u.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 09 30, 23:29)
O būt neblogai pagaudyt lydekiukų... thumbup.gif

Na, bent jau kai kam pasisekė. Lydekiukus turiu omeny... rolleyes.gif

QUOTE(julima @ 2008 10 01, 00:09)
mano bandymas

OHO, dailu. Ir rūkelis, ir bėgančios plaukų plevėsavimas ir spalvos.

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 01, 02:58)
[/img]

Šviesa - griūk negyvas (apalpęs iš svaigaus saldumo). Ir spalvos kaip visada man prie širdies. Tikras vakarėjantis vasarinis mergikės džiaugsmas.

QUOTE(latoya @ 2008 10 01, 12:21)
As prabalsavau, ar nereikejo??? g.gif

Reikėjo reikėjo. Aš irgi noriu balsuoti, bet dar negavau balsavimo lapelio tongue.gif Juokauju. Man atrodo, kad šiuos darbus reikia vertinti nuo 1 iki 3 balų? Nes darbų tik 8. Taip?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 01, 01:58)
Man patinka bigsmile.gif patinka minimalizmas, zavios spalvos,rukas, gal truputi kitaip kadravus buciau, na bet cia tik mano nuomone. Saunuole thumbup.gif

Sea fantastiska sviesa.Grazu.

Ta mergina taip su suniuku siaute pievoje,man apie kadravima nebebuvo kada galvot.Tik pyskinau.O dar fotika,su kuriuo fotkinau tik antra diena kaip rankose laikiau.Mokytis man dar daug.
Gaila,kad veidrodinuka teko grazinti seimininkui.Bet dziaugiuosi,kad turejau galimybe pabandyt.

QUOTE(sillwio @ 2008 10 01, 07:01)
Subjektyviai - kiek daugoka erdvės ir ne tokio intensyvaus pirmo plano norisi. Objektyviai - gerai.

Jessss... yess.gif Silwio pagyre! Jauciuosi kaip medali gavus blush2.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 10 01, 08:43)
Julima, man patiko tavo foto  thumbup.gif

Aciu.

QUOTE(latoya @ 2008 10 01, 11:21)
Julima, man tai labai patiko tavo mergaite ruke, del kompozicijos, gal kiek desines pakirpciau, bet siaip tai super! ir spalvos, ir ryskumas, tikrai saunuole!

Na va.Reik pripazint,kad su savo muiline tikrai tokiu spalvu ir ryskumo nebuciau "islauzus". O mano vyrui irgi nuotrauku kokybe patiko.Kaledos jau nebetoli.
Vadinas jau arteju prie veidrodinuko.

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 10 01, 12:38)
OHO, dailu. Ir rūkelis, ir bėgančios plaukų plevėsavimas ir spalvos.

Rukelis tikrai fantastiskas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julima: 01 spalio 2008 - 13:07
QUOTE(julima @ 2008 10 01, 01:09)
mano bandymas
Na super bandymas! Jau kaip nepradedanciosios smile.gif tikrai labai patiko foto, o kad butu dar geresne pakirpciau desines, apacios tikrai nekirpciau, patinka man tie lapai smile.gif atrodo visas laukas tuscias, toks didelis, is kur tu lapu tiek? grazu smile.gif ir dar misko truputi matosi desinej virsuj, uzdengciau smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 01, 03:58)
Ta darbeli kudroje vertinau 5 smile.gif
Atsakyti