QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 21:27)
cioce. penktadieni statau. kad isvaikyt tokias negraziausias pasaulyje mintis. tik pabandyk nesutikt. pats laikas praplaut tavo tokias mintis.
man tu nerealiai fotografuoji. nerealiai emocionaliai matai gatve, zmones, pasauli..
o jei ne visi megsta viena ar kita stiliu tai ju problema. ne tavo.. ***** visa laika laukiu tavo darbu su dziaugsmu. tad nenervink gerai ?
100% tiesa. Nevisada iseina tas kadras kuri lauki su nekantrumu kol istrauksi is fotiko, bet iseina kiti Tik duok jiems paguleti. Ir dar noriu prie Vvvvv zodziu savo ikisti kiek maciau Kudroje, tu viena tarp geriausiu kas fotografuoja gatve, (Bite maja, tu irgi tame sarase pas mane )Bet ir kiti kadrai tavo, paziurek nestuma, kuri iamzinai Paziurek portretus Galiu gale paziurek i savo avatara ir suki jame Duoti tau dirzo reikia, ir tai bus mazai man tu nerealiai fotografuoji. nerealiai emocionaliai matai gatve, zmones, pasauli..
o jei ne visi megsta viena ar kita stiliu tai ju problema. ne tavo.. ***** visa laika laukiu tavo darbu su dziaugsmu. tad nenervink gerai ?
O pogrindyje nieko gero nera sedziu dabar cia kaip tik ir degraduoju, degraduoju, degraduojuuuuuuuuuuuu.....