Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 22:40)
p.s. latoya, bn, del antros tikiu, kad ne visiems ji patinka smile.gif bet man kartais buna taip svarbu atrasti kazka nuotraukoje ko ir tikejaus, ko ieskojau wink.gif todel daznai jas ivertinu neobjektyviai, bet tai gal ner taip blogai biggrin.gif biggrin.gif
o siaip idomu kas kliuna labiausiai.. kazkam turbut ranka, kazkam veido forma nestandartine, kazkam tamsumas, kazkam dar kazkas..  smile.gif idomu kas smile.gif

gal tas veidas taip is apacios nelabai ziurisi, nezinau.

QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 23:16)
Nuotaika - lyg ir turėtų būti melancholiškas kadras, bet dėl tokios kompozicijos (sunkesnės kairės) labai dinamiškas. Man patinka.

dar viena nuotaika - būsimo gero kadro eskizas. Patinka, bet manau galima dar geriau. Ji (nuotrauka) to verta.

sauniai tu cia su PS, kai kuriuos dalykelius ir as isiminsiu smile.gif
ka siulytum keisti antroje nuotaikoj? triuksmas kliudo?kaip be jo?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 23:16)

Labas, kolega  drinks_cheers.gif Kada žvejot atvažiuosi?

Sveikas lietuviškas švede smile.gif O gal švediškas lietuvi drinks_cheers.gif Reik truputėlį už būvį pakovot šiuo metu... na niekaip nepavyksta ištrūkt sad.gif Nors kauk. O būt neblogai pagaudyt lydekiukų... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 09 30, 23:31)
Tokios kaip pirma man labai patinka, bet erdves noretusi, o ypac virsaus smile.gif
o antra.. na man cia tokia kaip kad buna: "o, kzkas idomaus, visai nieko", bet iki galo gerai nezinai vykus ar nevykus, tad reikia objektyvios nuomones, o ji dazniausiai buna neigiama. tai siuo atveju mano nuomone irgi neigiama sios nuotraukos atzvilgiu, bet kaip silwio minejo, puikus eskizinis varaintas smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 23:49)
Taigi, atsidarom nuotrauką photoshope.
Brach bigsmile.gif koks saunus vyras, tiek isaiskino..
lyg ir viska mokejau, bet taip pat suzinojau kelis naujus dalykus. nors tai buvo skirta ne man, bet vis tiek dekui, gavau info 4u.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 09 30, 23:55)
Ir į mano miestą atėjo ruduo...
Na, pirmojoj tai betvarkele, ir nesimato kad ruduo, medis zaliu zaliausias biggrin.gif
antra labiausiai patiko, bet noetusi kokos poreles, ar bent jau balandziu ax.gif
o paskutine gera spalvom ir kokybe, bet siaip paprasta iprasta
Atsakyti
JMJ, kažkas man su šita nesigauna.. niekaip nerandu kaip apkarpyt.. Gal svetimos akys ką patars... verysad.gif

user posted image
Papildyta:
Dar viena ir viskas.. Labanakt visiems wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 09 30, 22:20)
ka siulytum keisti antroje nuotaikoj? triuksmas kliudo?kaip be jo?

Triukšmas/grūdas visai tiko, bet be jo irgi neblogai. Erdvės mažoka, o ir kompozicija tokia kažkaip nelabai. Jei karpyt šitą, tai kirpčiau kokį 1,5-2 centimetrus dešinės. Tai, aišku, smarkiai nepadės ir nuotaikos nepakeis. Geriau paeksperimentuoti su idėja ir pabandyti perfotografuoti.
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 09 30, 22:29)
Sveikas lietuviškas švede smile.gif O gal švediškas lietuvi drinks_cheers.gif Reik truputėlį už būvį pakovot šiuo metu... na niekaip nepavyksta ištrūkt sad.gif Nors kauk. O būt neblogai pagaudyt lydekiukų... thumbup.gif

Ai, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi smile.gif
Žodžiu, aš dar vilties tavęs sulaukt neprarandu.
P.S. kur westa?

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 09 30, 22:33)
JMJ, kažkas man su šita nesigauna.. niekaip nerandu kaip apkarpyt.. Gal svetimos akys ką patars... verysad.gif
Dar viena ir viskas.. Labanakt visiems wub.gif

Nežinau ir aš ką patart g.gif
Iš paskutinės tikrai pajutau, kad atėjo ruduo thumbup.gif
Atsakyti
Wyshnia, patiko visos foto thumbup.gif

Bite maja, prajuokino tavoji foto lotuliukas.gif

Sillwio aciu uz pamoka 4u.gif

Latoya, pirmoji foto bigsmile.gif thumbup.gif Antroje erdves truksta, bet idomi ji 4u.gif

VVVV, labai patiko tavo kudrieciu portretai, saunuole tu thumbup.gif Ir nestukes pirmoji foto nuostabi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 30, 19:53)
nors as negaliu lygintis su vvvv, bet noras fotografuoti irgi ziaurus, bet nera ka  verysad.gif  savo leliu jau milijona kartu esu fotkinus tarp tu paciu sienu  doh.gif  noreciau bent kiemo mamytes pafotkinti, bet nedrasu prasytis blush2.gif  ech, kad kas paprasytu...

Ech..mane kas "pafotkytu". Nors ir man paciai rankos niezti.Bet mano seimyna tolyn lekia,kai mane su fotiku pamato.

QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 20:47)
Ikelsiu dvi is seimos albumo - komentarams smile.gif Ypac ju laukiu is naujoku 4u.gif

Pirmojoje man ta pagalvele kaireje truputi trukdo.Bet siaip puiku.
Antroji is pradziu pasirode perkrauta,bet isiziurejus supratau,kad visai patinka,tie du vaikuciai stovintys vienas pries kita.

QUOTE(bite maja @ 2008 09 30, 20:56)
skiriama sayonarai  biggrin.gif

...ir vėl turistai...

Oi nigaliuuuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 21:22)
ikelsiu prie to pacio kad cia siandien sukiojuos man labai patinkancia nestumine foto smile.gif

Pirmoji nestumine man labai grazi.Svelni,subtili.
Del antrosios nezinau kaip pakomentuot.

mano bandymas

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julima: 30 rugsėjo 2008 - 23:33
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 09 30, 23:33)

hmm... einu pro lapus ir kažką panašaus vis matau ax.gif

šeip ačiū už komentarus matau, kad vis dar jums neitinku lotuliukas.gif nieko kada nors pataikysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 09 30, 15:09)
mano bandymas

user posted image

Man patinka bigsmile.gif patinka minimalizmas, zavios spalvos,rukas, gal truputi kitaip kadravus buciau, na bet cia tik mano nuomone. Saunuole thumbup.gif

O cia mano darbelis is liepos menesio, neseniai kudroje idejus buvau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julima @ 2008 09 30, 23:09)
mano bandymas

Subjektyviai - kiek daugoka erdvės ir ne tokio intensyvaus pirmo plano norisi. Objektyviai - gerai.

QUOTE(Sea_ @ 2008 10 01, 01:58)
O cia mano darbelis is liepos menesio, neseniai kudroje idejus buvau 4u.gif

Viskas būtų tvarkoj, jei ne žolė, turbūt nuo redagavimo praradus tikrąją spalvą. Įdomu būtų pamatyti originalą.
Atsakyti
Sea_ man tavo nuotrauka labai thumbup.gif tokia kaip is pasakos, paslaptinga
Atsakyti
Sillwio, ačiū už pamokėlę 4u.gif . Manau , kad daug kam pravers. Galėtų vis dažniau kas įmesti tokių pamokų

Julima, man patiko tavo foto thumbup.gif
Atsakyti