"As nupiesiu batukus sau..."
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 17, 18:30)
Opa, labai stiprus seseliai.Ir ta piesianti ranka keistai atrodo, is pradziu pagalvojau,kad mergytes, bet matau mergytes toleliau.
Sea, liepos menesio pats vidurdienis Nesusitvarkau dar.
Dar viena su tamsiais seseliais :-)
Papildyta:
Sayonara, patinka nuotaika. Kadravimas kliuna del to, kad telpa pakankamai daug kuno, o galvyte nupjauta. Man tokiu atveju nepasiteisina galvos kirtimas, nors ir as megeja karpyt.
Sansara, nesuprantu apie kokius cia maiselius prabilta, bet is pat pradziu pamaniau kad apie maiseli mergytes rankose pirmojoje. Grazus kadrai bus teveliams prisiminimui
Sea, patinka trecios ir ketvirtos tonavimas. Itariu action'us. Ketvirtojoj man truksta kokybes, o trecia tokia nostalgiskai romantiska...
man maiseliai po akimis netrukdo, as ju net nepastebejau. man JB nuotraukoje seselis po desine akimi kliuna..... nes biski teko traukti veida, tai jie taip paryskejo. bet gal tik man, kai zinau tos foto apdirbimo istorije as kalbejau apie polietilenini maiseli, kur ji nuolat nesiojosi, maniau, kad labai trukdys ir gadins foto, bet po to pamaciau, kad nieko jis netrukdo, o dar gyvumo suteikia, gi ne "maxima"
sea, man labai patiko trecioji. is karto krito i akis. antroje superines spalvos, momentas. pirma tik vaiko portretas, kokybiskas. paskutine neisbaigta. kadras tik suvokiamas, bet neparodomas...
ziuriu spalvas imi valdyt puikiai eksperimentai ir atkaklumas duoda savo saunuole.
opa, nelabai kabina, svelniai tariant...
sea, man labai patiko trecioji. is karto krito i akis. antroje superines spalvos, momentas. pirma tik vaiko portretas, kokybiskas. paskutine neisbaigta. kadras tik suvokiamas, bet neparodomas...
ziuriu spalvas imi valdyt puikiai eksperimentai ir atkaklumas duoda savo saunuole.
opa, nelabai kabina, svelniai tariant...
Opa, o man patinka vidurdienio šešėliai. pirmoje foto keista vis tik ta svetima ranka, apgaulinga. antroje fainas vaizdas. vaikiškas smalsumas.
Sea, Taviškės gražiai spalvingos, tik portretinėse toks labai minkštas fokusas. čia taip turi būti?
pirma juokinga, antra švelni ir tokia tikrai vaikiška, trečia ir ketvirta patinka rakursais.
Sea, Taviškės gražiai spalvingos, tik portretinėse toks labai minkštas fokusas. čia taip turi būti?
pirma juokinga, antra švelni ir tokia tikrai vaikiška, trečia ir ketvirta patinka rakursais.
BN dekoju
Opa, dekoju, 3 ir 4 curves tampiau raudona ir zalia spalva 2 foto cross actionas naudotas
Patinka man tavo juodai balta foto, idomi
Sansara, labai malonu is taves toki komplimenta isgirsti
Sayonara, dekoju , nezinau del soft fokuso, gal blogai sufokusuoju ar jau akys prastai rodo man. Jauciu siaip,kad daznai vaizdas dvigubinasi, ypac ilgiau i monitoriu ziurint.
Myliu savo 50- uka, bet va daznai pajauciu,kad fotgrafuodama, pritupiu truputi per arti objekto ir jau nespeju atsitraukti akimirkai pagaut ir sutalpint visko i kadra, arba is per toli bandau.
Tikiuos kada nors 24-70 sulaukti
Opa, dekoju, 3 ir 4 curves tampiau raudona ir zalia spalva 2 foto cross actionas naudotas
Patinka man tavo juodai balta foto, idomi
Sansara, labai malonu is taves toki komplimenta isgirsti
Sayonara, dekoju , nezinau del soft fokuso, gal blogai sufokusuoju ar jau akys prastai rodo man. Jauciu siaip,kad daznai vaizdas dvigubinasi, ypac ilgiau i monitoriu ziurint.
Myliu savo 50- uka, bet va daznai pajauciu,kad fotgrafuodama, pritupiu truputi per arti objekto ir jau nespeju atsitraukti akimirkai pagaut ir sutalpint visko i kadra, arba is per toli bandau.
Tikiuos kada nors 24-70 sulaukti
Mistinis maiselis apie kuri Sansaros klausiau - ji susitikime pasakojo, kad fotkino krikstynas, o krikstijama mergyte vis polietilenini maiseli nesiojos su nepripustais balioneliais. Sanasara buvo susirupinus, kad maiselis bus visose nuotraukose, bet sitoj spalvotoj - ne kiek nemaiso. Mergye labai zavi, naturali ir bendrai - puiki nuotrauka Sansara, gal gali daugiau idet - man smalsu ir tevelius pamatyt
Sea, betmano man patinka portretas, gal del to, kad mano vaikinus primena, na toks - fotografuokit, as sutinku, as rimtas
Antra - graziai krosinta, bet naminis monitorius rodo blogiau nei darbinis. Dabar nelabai matau istepta veiduka, viskas per blanku. Darbiniam kiek maise isteptas veidukas (aplink burnyte) ir biski spalvos liejos. Na idomu, bet ne puiku.
Tracia - super. Reiks kazka pabandyt ir man
Ketvirta - idomu, bet norisi atsitraukti ir pamatyt daugiau.
Opa, spalvotoj man painiojasi seseliai, veidas, mergytes / ne mergytes rankos... Norisi kito kampo, gal tada saule taip nemaisytu. JB - na, kazkaip be nuomones as, tiesiog jb nuotrauka, bet minciu nesukelia.
Sayonara, nekelk bangu, uztenka nuotrauku. but blogiau jei as ka ideciau
Sea, betmano man patinka portretas, gal del to, kad mano vaikinus primena, na toks - fotografuokit, as sutinku, as rimtas
Antra - graziai krosinta, bet naminis monitorius rodo blogiau nei darbinis. Dabar nelabai matau istepta veiduka, viskas per blanku. Darbiniam kiek maise isteptas veidukas (aplink burnyte) ir biski spalvos liejos. Na idomu, bet ne puiku.
Tracia - super. Reiks kazka pabandyt ir man
Ketvirta - idomu, bet norisi atsitraukti ir pamatyt daugiau.
Opa, spalvotoj man painiojasi seseliai, veidas, mergytes / ne mergytes rankos... Norisi kito kampo, gal tada saule taip nemaisytu. JB - na, kazkaip be nuomones as, tiesiog jb nuotrauka, bet minciu nesukelia.
Sayonara, nekelk bangu, uztenka nuotrauku. but blogiau jei as ka ideciau
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 17, 17:09)
noreciau pasiteirauti kokiu fotoaparatu fotografuota ir kuo nuotraukos apdirbtos?
aciu uz atsakyma
Eva, as bantuka kiek virs bambos risciau, ir tada - daugiau virsaus (vos vos) maziau apacios, kad but kvadratas. Bet, speju, tai ner atsakymas i tavo klausima. Man tik noretus kvadrato, su bantuku virsutiniam desiniam tresdaliu susikirtime (nu tikiuosi, kas nors supras)