Saules Puga.. cia gi va modeliukas is Kauno sukiojas beveik salia taves ir dar su tokiu dideliu noru!!! kalbink, pasizaiskit, juk taip arti viena kitos esat
Wyshnia, jau buvom su vyru suplanave lygiagrecia mergickom kelione i Londona.. butume visos susitike. bet vat buna gyvenime atsiranda nenumatytu dalyku ir bac viskas apsivercia..
jau net Sayonaros klausiau kur bilietus pirkt.. tau ruosiaus rasyt kad patartum kur apsigyvent netoli jusu tikejaus, kad susitiksim.. bet
na bet gyvenimas nesibaigia, o mano vyro begalinis noras aplankyt Londona dar ilgai neisgaruos tad laukit kada ateityje sveciu 100%
QUOTE(BN @ 2008 09 30, 19:39)
Wyshnia, idek ka nors
kad is Londono nuotrauku dar netvarkau - iki tu dar nemazai sankaupu turiu
Ikelsiu dvi is seimos albumo - komentarams Ypac ju laukiu is naujoku
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 19:43)
na bet gyvenimas nesibaigia, o mano vyro begalinis noras aplankyt Londona dar ilgai neisgaruos tad laukit kada ateityje sveciu 100%
Butinai prisikalbejai ''cioce''
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 21:05)
bet siaip diena tai kazkas tokio buvo.. negaliu pamirst.. tokia jauki jauki.. po to kavinukej taip niam pasedejom.. ech pakartojus dabar taip
mhm tada laiką praleidom tikrai nerealiai
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 21:17)
o dabar tikriausiai kuriam laikui palieku temą. tikrai skaitysiu ją, gal kada pakomentuosiu, bet su savo nuotraukomis grįšiu, kai jausiuos, kad vėl turiu ką parodyti.. supratau, kad tikrai per gerai apie save galvoju, per anksti mane kai kurie pagyrė, per anksti tuo patikėjau, per greitai nusiritau ten, kur pradėjau. pradžiai reik bandyt su kokybe susitvarkyt, tada "mianų" ieškot..
iki pasimatymo. labai norėčiau, kad įvyktų stebuklas ir jis būtų greitai..
kas čia per pezalai, gerbiamoji? manau, kad yra normalu iš 100 nuotraukų, parodyt 1 kadrą tikrai laikui prabėgus kiek kitaip pažvelgsi į nuotraukas. ir aš tikrai netikiu, kad neturi, ką parodyt
QUOTE(BN @ 2008 09 30, 21:26)
Na mielos koleges ir kolegos - pasiplanuojam koki myta? Pazadu suorganizuot Va ir Sayonara su Bitemaja ispudziais is Londono pasidalintu. Gal ir "nuo klubo" fotkint pamokytu?
nu aš tai už mytą
QUOTE(Lera @ 2008 09 30, 15:31)
ai dar sillwio arba kiti kas gali atsakyt , ar su mano objektyvu įmanoma padaryti tokias foto?
beja mane domina reportažo tipo foto ir kad jos būtent gautus geros kokybės nes su nejudančiu objektu viskas yra paprasčiau
beja mane domina reportažo tipo foto ir kad jos būtent gautus geros kokybės nes su nejudančiu objektu viskas yra paprasčiau
Aš irgi nesupratau, kokius vaizdus. Skaidrius? Ką tai reiškia? Nepamiršk, kad kompe nematai trečdalio to, ką matai atspaudus nuotrauką. Originalas, kurį man atsiuntei, puikios kokybės rezoliucijos prasme (trūkumų neminėsiu) ir atspaudus pamatytum smulkiausias detales. Nereikia net šarpinti. Tuo tarpu sumažinus nuotrauką internetui, reikėtų ją paruošti atitinkamai. Tavo nuotrauka šiandien bus pavyzdys.
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 15:33)
Sillwio ir as mielai paskaityciau Beja, sianakt jus su Lota sapnavau - gyvai nesulaukiau, tai nors taip
Kažkada kažką panašaus jau buvau įdėjęs.
Mes su Lota į Londoną kaip nors atvažiuosim. Gal pavasarį.
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 15:44)
nebadysim. bent jau aš nebadysiu. eilinį sykį įsitikinau, kad per gerai apie save galvoju 1000 kadrų, iš jų rodomi maksimum 1 arba 2
tark žodį ir kitas annual meeting bus Švedijoj
pelkė ne rodiklis, rodyk čia
tark žodį ir kitas annual meeting bus Švedijoj
pelkė ne rodiklis, rodyk čia
Nesąmonė. Leisk nuotraukom pagulėt. Man taip būna kiekvieną kartą iš kur nors parvažiavus.
Tariu žodį
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 16:01)
Neblogai, tik dar nesuprantu, ar šviestuvas vietoj ar be jo būtų geriau (aišku kitokio kadravimo reikėtų).
QUOTE(Lera @ 2008 09 30, 16:03)
dabar galit apmėtyt akmenim , man labai gėda bet aš iki šiol nemoku raw paverst į jpg gal kas atskleistu paslapty?
Parsisiųsk paskutinę versiją Adobe Camera RAW (photoshop'ui) ir paieškok ko nors panašaus į "adobe camera raw tutorial".
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 16:21)
sakai
apie tai, kaip mano mieste rudeneja....
Komentaru ir pastebejimu laukiu, kaip visada
Sayonara, kam tamsinai virsu?
apie tai, kaip mano mieste rudeneja....
Komentaru ir pastebejimu laukiu, kaip visada
Sayonara, kam tamsinai virsu?
Pirmoji man labai patinka. Antra irgi, tik lyg ir trūksta kažkokio paskutinio štricho.
QUOTE(viktorija09 @ 2008 09 30, 18:06)
dekoju uz pastabas, bet ta antroji foto, tai atsakymas kaip gaunas be blykstes, nes idejus man sita foto
is karto pasake, kad su blykste ir nelabai patiko
mano fotikas tai Pentax K200D, as ji turiu tik viena men, tai visko dar neissiaiskinau , bet tikiuosi su jusu visu pagalba, man pavyks issiaiskinti fotiko galimybes, bei patobuleti paciai
is karto pasake, kad su blykste ir nelabai patiko
mano fotikas tai Pentax K200D, as ji turiu tik viena men, tai visko dar neissiaiskinau , bet tikiuosi su jusu visu pagalba, man pavyks issiaiskinti fotiko galimybes, bei patobuleti paciai
Su blykste ne kas, bet be blykstės dar blogiau. Pamėgink pafotografuot portretus prieš saulę su blykste (be blykstės nieko nebus) su skirtingais nustatymais - diafragma ir išlaikymu, bei ekspokorekcija, o taip pat blykstės korekcija.
QUOTE(Sansara @ 2008 09 30, 18:45)
fotikas taisykloje.... bus dar 2-3 sav.... o po to na bus fotikas, o kas is to... depresuoju juodai
Kas su fotiku? Praleidau kažkaip.
QUOTE(viktorija09 @ 2008 09 30, 19:37)
Nežinau ką pasakyt.
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 19:58)
ir as noreciau ismokt
Nu nu
as tai eilini karta lydausi Wyshnia nuo tavo j/b. nu mistika man kazkokia. as ir tokio noriu
siaip mielas akiai taip vadinamas "buitiakas"
siaip mielas akiai taip vadinamas "buitiakas"
QUOTE(BN @ 2008 09 30, 21:39)
"Kiekvienas yra menininkas, tik ne kiekvienas tą žino" (nors man rodes galas "bet tik menininkai tai zino")
Gerai Tau rodosi. Aš ten bilekaip pacitavau Ir žinok toliau, kad Tu menininkė, ir kad meną nebūtinai visi supras taip, kaip Tu. Ir nepatirk jokių sezoninių, kelioninių, techninių ir kitokių krizių.
vvvvv, bet aš kol kas jaučiu grandines ir ant rankų ir viduje ir nesiryžtu fotografuoti nepažįstamus žmones. O jeigu nepatiks procesas ir jo rezultatai (jiems), o jei nusivilsiu pati savimi? Tai vat, gydysiuosi tuos "o jei" O pasiskųsti juk visai smagu, kad fotografuoti noriu, tik niekas ne(at)siduoda.
QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 20:48)
Nu nu
as rimtai!
mano nuotraukos gan matines gaunasi. kartais noriu to spindesio.. jei apie ji cia kalba ejo..
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 21:47)
Ikelsiu dvi is seimos albumo - komentarams Ypac ju laukiu is naujoku
Manau tai ir turėta omeny, kalbant apie nuotraukų "stikliškumą", skaidrumą. Jos tokios grynos, tikros, blizgančios, švarios. Sinonimų daugiau nebesusigeneruoja
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 30, 20:50)
vvvvv, bet aš kol kas jaučiu grandines ir ant rankų ir viduje ir nesiryžtu fotografuoti nepažįstamus žmones. O jeigu nepatiks procesas ir jo rezultatai (jiems), o jei nusivilsiu pati savimi? Tai vat, gydysiuosi tuos "o jei" O pasiskųsti juk visai smagu, kad fotografuoti noriu, tik niekas ne(at)siduoda.
dazniausiai taip buna visada.. truksta to pasitikejimo savimi..
dazniausiai nepatyres fotografas galvoja: o jei modeliui nepatiks..
o modelis galvoja: o jei fotografa nuvilsiu
bet zinai, nebandant kai saka........... gal pabandzius kaip tik atrasi save juk tau is tiesu taip puikiai sekasi ir jau labai seniai esi be galo kuribinga daugelyje sriciu
o man smagiausia, kad turiu Elze.. su ja pasizaidziam, paeksperimentuojam. bet ir tai as jaudinuos KIEVIENA KARTA ja fotografuodama!!! KIEKVEINA!! tai ka kalbet apie nepazistamus zmones..
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 09 30, 20:56)
skiriama sayonarai
...ir vėl turistai...
...ir vėl turistai...
***** kaip noreciau voliotis salia
Nu va, kaip smagiai, jus susimytinat idomu baisiai foto dar daaar!
Bites turn it off! labai gerai pagauta, momentas liux, drasos reeikejo sitaip. saunuole. o del kompozicijos man kliuna ta lenta, nors ir idomu pasiskaityt kas ten tam meniu, bet tada numusa demesi nuo vyruko.
mielka katukas - as ir nelabai matau kokios israiskos
Sayonara - irgi momentas superinis! Kazkas man su kompozicija kliuna, apacios gal kiek truksta, vietoje erdves desineje, noretusi kaireje...
Wyshnia - seseliai labai idomiai gavosi pirmoje, bet truksta joje kokio tai akcentelio, VA antroje jis yra, puiki antra tikrai
vaikucio pirmoje truksta virsaus, ir apacios, siaip smagi, jb tavo labai patinka antroje toks vaikiskas bardakelis, na toks kasdieniskas kadras...
Viktorija09 - nei voriukas nei jura nelabai kabina, nei kokybes nei kazko tokio idomaus..
Vvvvv, Sansara - visada ateina naujas etapas! ziurekit, gal ir i gera, gal ir ten atsiras vietos tavo fotikui? jungiuosi prie jusu, fotikas dulket prades, nors kas cia zino....
Kaunietes - kada padarom kokia fotosesija ar ka???
Bites turn it off! labai gerai pagauta, momentas liux, drasos reeikejo sitaip. saunuole. o del kompozicijos man kliuna ta lenta, nors ir idomu pasiskaityt kas ten tam meniu, bet tada numusa demesi nuo vyruko.
mielka katukas - as ir nelabai matau kokios israiskos
Sayonara - irgi momentas superinis! Kazkas man su kompozicija kliuna, apacios gal kiek truksta, vietoje erdves desineje, noretusi kaireje...
Wyshnia - seseliai labai idomiai gavosi pirmoje, bet truksta joje kokio tai akcentelio, VA antroje jis yra, puiki antra tikrai
vaikucio pirmoje truksta virsaus, ir apacios, siaip smagi, jb tavo labai patinka antroje toks vaikiskas bardakelis, na toks kasdieniskas kadras...
Viktorija09 - nei voriukas nei jura nelabai kabina, nei kokybes nei kazko tokio idomaus..
Vvvvv, Sansara - visada ateina naujas etapas! ziurekit, gal ir i gera, gal ir ten atsiras vietos tavo fotikui? jungiuosi prie jusu, fotikas dulket prades, nors kas cia zino....
Kaunietes - kada padarom kokia fotosesija ar ka???
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 20:17)
Stebuklas įvyko. Sayonara grįžta
Neblūdyk. Niekur neik. Leisk nuotraukom pagulėt.
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 20:37)
Sillwio, durna klausima dabar uzduosiu, bet kam tos RGB histogramos reikalingos ir kaip jas aiskintis
daug tau gavosi, pas mane maziau ir tai wyshnius bamba, kad per daug - atsibos zmonems ziuret
daug tau gavosi, pas mane maziau ir tai wyshnius bamba, kad per daug - atsibos zmonems ziuret
Geras pavyzdys trumpai http://www.kenrockwe...m/tech/yrgb.htm
QUOTE(bite maja @ 2008 09 30, 20:56)
skiriama sayonarai
Būčiau tas kareivėlis, dievaži nervai neišlaikytų