QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 10:46)
Aciu zu sveikinimus. D90 tikrai didelis zingsnis pirmyn nuo D50. Galeciau kalbeti valandas
Yra viskas, ko man truko D50, nors pastarasis irgi puikus aparatas. Zemas triuksmo lygis prie auksto ISO, auto ISO, nuotolinis isorines blykstes valdymas, 3D autofokuso rezimas, "gaudantis" dinaminius objektus, ISO reiksme vaizdo ieskiklyje, virsutinio displejaus apsvietimas, RGB histogramos ir t.t.
Sillwio, durna klausima dabar uzduosiu, bet kam tos RGB histogramos reikalingos ir kaip jas aiskintis
QUOTE(Sansara @ 2008 09 30, 17:30)
wyshnia, o ka as zinau
atiduodu siaip visas kiek jau ten gaunasi kokybisku, graziu, svarbiu ir t.t. man ganasi apie 150-180 + pridedu apie 25-30 is siu padarytu su efektais, softfokusais, jb, sendinimais ir visokiom nesamonem, kurios man po menesio pazvelgus paciai geda daro
bet kadangi darau pazistamiems, tai kazkaip ir norisi atiduot maksimaliai viska
kadangi atiduodu dvd, tai kiekiai tik itakoja tvarkymo laika.
evitafoto, gal irgi atsakys, kiek ji atiduoda.
daug tau gavosi, pas mane maziau ir tai wyshnius bamba, kad per daug - atsibos zmonems ziuret
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 17:38)
Sveikos pargrizusios!!! simtas buckiu, spejau ir pasiilgt
wyshnia, man nerealiai ziurisi tas pakreipimas pirmam kadre. tokia kaip grietinele ant deserto.. be jo butu statiskas ir gan nuobodokas kadras, bet dabar.. niam (bet cia tik mano akims, kurios pastebejau mato siek tiek kitaip nei kitu)
antrasis mmmmmmmmmmmmmmm
mielybes man tokie kadrai..
tik idomu kodel siek tiek paplaukes? efektas kazkoks ar crop'as?
p.s. mamkos............. kaip as noriu fotografuot
ir neturiu ka... jau dienas suskaiciuot iki darbo galiu... kai fotoaparatui liks vis maziau ir maziau laiko... taip nagus grauziuos, kad dabar sedziu ir neisnaudoju laiko fotografavimui.. patarkit ka daryt, ka fotografuot.. nooooooooooriuuuuu...
va ziuriu i Bites ir sayonaros kelione ir seile varvinu.. atrodo tokia proga buciau turejus pafotografuot, issikraut ir tuo paciu pasisemt.. ech
kazkaip tikejausi, kad susitiksim.... Na gal kita kart
Dekui uz issakyta nuomone - si kart musu matymai sutampa
Mane pirmoji rudeniskai nuteikia
Antroji paplaukus ne tiek del kropo, kiek manau del sujudejimo lengvo - beeinant fotografavu ir man atrodo dar su sarpu persistengiau
O del fotografavimo neliudek - tau puikiai puikiai sekasi (cia su baltu pavydu sakau
) ir tikiu, kad rasi laikofotografuot