bobu vasaros voriukas
ir jura ruke
Wyshnia, nėra ką daugiau pridurt. Abi super. Pirmojoje patinka šviesos žaismas su lapais. (cituoju: "kaip grietinėlė" - taikliai pastebėta vvvv;) ) Antroji labai romantiška, pasikabint ir grožėtis visą dieną
apie tai, kaip mano mieste rudeneja....
Bite_maja ciuckis labai nuotaikingas. Pirmojoje žvilgsnis užkabino, vis grįžtu prie tos nuotraukos,manau, kad tas žvilgnsis nusveria viską. Kol į jį žiūri, aplinka nesvarbi.
Sayonara - man modelis patiko. Užsisvajojus savyje
Lauksim daugiau jūsų kadrų (visas pusmetis nusimato )
P.S. Dėl fotosesijos vis dar lieku prie norinčiųjų į ją pakliūti
apie tai, kaip mano mieste rudeneja....
Bite_maja ciuckis labai nuotaikingas. Pirmojoje žvilgsnis užkabino, vis grįžtu prie tos nuotraukos,manau, kad tas žvilgnsis nusveria viską. Kol į jį žiūri, aplinka nesvarbi.
Sayonara - man modelis patiko. Užsisvajojus savyje
Lauksim daugiau jūsų kadrų (visas pusmetis nusimato )
QUOTE(Lera @ 2008 09 30, 16:31)
ai dar sillwio arba kiti kas gali atsakyt , ar su mano objektyvu įmanoma padaryti tokias foto?
kokias tokias foto?
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 17:01)
mielas bet manau, kad praėjus kiek laiko atrasi daugiau tikrai
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 17:21)
man antra labiau patinka pirma kažkaip neslysta
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 30, 19:44)
Tarp kitko taves reksistes pasiilgo
sakai pasiilgo? nu reiks užsukt.
QUOTE(bite maja @ 2008 09 30, 20:40)
kokias tokias foto?
prieš pora puslapiukų rašiau
QUOTE(Lera @ 2008 09 30, 20:47)
prieš pora puslapiukų rašiau
temą aš skaitau. ir jei suprasčiau apie ką eina šneka, tikrai neklausčiau
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 18:38)
p.s. mamkos............. kaip as noriu fotografuot ir neturiu ka... jau dienas suskaiciuot iki darbo galiu... kai fotoaparatui liks vis maziau ir maziau laiko... taip nagus grauziuos, kad dabar sedziu ir neisnaudoju laiko fotografavimui.. patarkit ka daryt, ka fotografuot.. nooooooooooriuuuuu...
va ziuriu i Bites ir sayonaros kelione ir seile varvinu.. atrodo tokia proga buciau turejus pafotografuot, issikraut ir tuo paciu pasisemt.. ech
va ziuriu i Bites ir sayonaros kelione ir seile varvinu.. atrodo tokia proga buciau turejus pafotografuot, issikraut ir tuo paciu pasisemt.. ech
nors as negaliu lygintis su vvvv, bet noras fotografuoti irgi ziaurus, bet nera ka savo leliu jau milijona kartu esu fotkinus tarp tu paciu sienu noreciau bent kiemo mamytes pafotkinti, bet nedrasu prasytis ech, kad kas paprasytu...
vvvv, o modeliu tarp musu tai tikrai rastum bet aisku mieliau Londona fotografuoti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 30, 20:50)
temą aš skaitau. ir jei suprasčiau apie ką eina šneka, tikrai neklausčiau
apie labai skaidrias "krištolines" foto noriu išmokt jas daryt
QUOTE(Sansara @ 2008 09 30, 18:45)
vvvvv, kaip tave suprantu... man i darba jau RYTOJ fotikas taisykloje.... bus dar 2-3 sav.... o po to na bus fotikas, o kas is to... depresuoju juodai
tada ir as tave suprantuuuuuuuuu... man irgi depresija lengva... veeeeeeeeelnias
QUOTE(BN @ 2008 09 30, 18:51)
Galim koki susitikima su kolektyviniu fotoaparatu kankinimu suorganizuot - tau labai gerai sekasi (fotografuot, o ne kankint )
kazka reik galvot.. nes kitaip stoga nupus vejas labai toli
QUOTE(Baccardi @ 2008 09 30, 19:38)
kiek pamenu tu kaune ane?
zinai nepatogu, kad kazkas ilgai vaziuos, o po to rezultatais nusivils
o jei si ketirtadieni atlektum? bet sakau rezultatu nepazadu.. plius ideja reiketu pagvildenti is anksto ir kad saules butu.. kad saaaaaaaaaules butu
QUOTE(viktorija09 @ 2008 09 30, 21:37)
bobu vasaros voriukas
Na voriukas tai aiskiai su blicu pleskintas ir neryskus..o antra labai jau parasta, reketu kokio akcento, ar bent jau dangus idomenis butu be to labai sunku ka suprast kai tokia maza foto, kita kart prasom didelesne
QUOTE(bite maja @ 2008 09 30, 21:40)
sakai pasiilgo? nu reiks užsukt.
Man teko isduot, kad tamsta anglijoj
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 30, 19:53)
noreciau bent kiemo mamytes pafotkinti, bet nedrasu prasytis ech, kad kas paprasytu...
o tu paklausk.. paimk ir paklausk. manau neatsisakytu
as tai nebeturiu ko klaust visos darbuose sedi
QUOTE(Lera @ 2008 09 30, 19:53)
apie labai skaidrias "krištolines" foto noriu išmokt jas daryt
ir as noreciau ismokt
QUOTE(vvvvv @ 2008 09 30, 21:54)
ir kad saules butu.. kad saaaaaaaaaules butu
Su ta saule...as cia drauge siaip ne taip prisnekinau penktadieni pasifotkint, buvo geras oras zadetas, tik atvaziavom i baltu geliu laukus ir saule dingo.. aplink miskas, tamsa, vaizdas liejas net iso uzkelus susinervinau, pasimeciau, abi susinervinom.. ir visiskas snipstas gavos, o tokia grazi vieta buvo, bet salygas praziopsojom
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 30, 20:00)
Su ta saule...
as cia drauge siaip ne taip prisnekinau penktadieni pasifotkint, buvo geras oras zadetas, tik atvaziavom i baltu geliu laukus ir saule dingo.. aplink miskas, tamsa, vaizdas liejas net iso uzkelus susinervinau, pasimeciau, abi susinervinom.. ir visiskas snipstas gavos, o tokia grazi vieta buvo, bet salygas praziopsojom
as cia drauge siaip ne taip prisnekinau penktadieni pasifotkint, buvo geras oras zadetas, tik atvaziavom i baltu geliu laukus ir saule dingo.. aplink miskas, tamsa, vaizdas liejas net iso uzkelus susinervinau, pasimeciau, abi susinervinom.. ir visiskas snipstas gavos, o tokia grazi vieta buvo, bet salygas praziopsojom
priminei ir man ta diena kai Bite Maja vaziavom fotkint i aguonas.. islipom is masinos, nubegom i laukus ir tooooooks lietus uzklupo.. perslapom kol vel i maisnas sulindom.. o po to saule taip ir neislindo. taip ir neatskleidem to grazaus aguonu ir akiu spindesio..
bet siaip diena tai kazkas tokio buvo.. negaliu pamirst.. tokia jauki jauki.. po to kavinukej taip niam pasedejom.. ech pakartojus dabar taip