Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 14:44)
pelkė ne rodiklis, rodyk čia smile.gif 4u.gif

sakai g.gif

apie tai, kaip mano mieste rudeneja....
user posted image

user posted image

Komentaru ir pastebejimu laukiu, kaip visada smile.gif

Sayonara, kam tamsinai virsu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 30, 17:03)
dabar galit apmėtyt akmenim  , man labai gėda bet aš iki šiol nemoku raw paverst į jpg  blink.gif  gal kas atskleistu paslapty?

su PS, ar kita programa skirta ar suprantancia RAW formata. prie canon atrodo buna diske prideda kazkokia tinkanti smile.gif apdoroji ka nori.po to save as... pasirenkii jpg formata ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 30 rugsėjo 2008 - 16:28
wyshnia, vinjetinau. man taip geriau žiūrėjosi. kažkoks intymumas atsirado..

antra man tokia - ant sienos ir viskas.. viskas patinka..
pirma šalia šios truputį silpnesnė blush2.gif bet čia labai graži šviesa ir lapai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 17:15)
Lera, pffff... nė kiek dėl to nesijaudinu, jei atvirai. nes nesu bandžius ir nežinau skirtumo  bigsmile.gif

sakai g.gif: bet sako matosi aš pripičkinau norėčiau paligint ale PS pvz nepriima net man tu foto ir atidaro tik per picasą , ir ji sau automatiškai pakoregavo tas foto kažkokie dabar mėlyni veidai gavosi blink.gif prašė kas tos picasos? blink.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 09 30, 17:22)
su PS, ar kita programa skirta ar suprantancia RAW formata. prie canon atrodo buna diske prideda kazkokia tinkanti smile.gif apdoroji ka nori.po to save... as pasirenkii jpg formata ir viskas.

aš vakar kažkokia ten rekomenduota instaliavau bet jokio pasikeitimo nematau schmoll.gif g.gif reikia eiti pažiūrėt tu disku kur buvo prie futiko , kažkaip nesmagiai jaučiuosi čia uždavinėdama tokius kvailus klausymus , bet kas kaip ne jus man padėsit ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 15:29)
antra man tokia - ant sienos ir viskas.. viskas patinka..
pirma šalia šios truputį silpnesnė blush2.gif  bet čia labai graži šviesa ir lapai.. 4u.gif

as kazkaip suabejojau, kad antroji gal kam per daug banali pasirodys... biggrin.gif nu dekui uz nuomone 4u.gif

Sansara, kiek nuotrauku is krikstynu atiduoti Lt yra norma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 16:34)
as kazkaip suabejojau, kad antroji gal kam per daug banali pasirodys...  biggrin.gif  nu dekui uz nuomone

man tai labai gražus vaizdelis. švelnu. tarkim, kad tai mergaitiškas pastebėjimas, bet banalu? nea..
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 13:32)
Negerai, jei atvirai. Didziausia beda - neteisinga ekspozicija. Kaip matai, fotografuojant be blykstes pries saule nieko gero. Su blykste geriau (bent veidas matosi), bet antras planas visiskai sugadintas. Praleides busiu, koks pas tave fotikas, bet turetu buti galimybe reguliuoti tam tikrus parametrus. Bent jau islaikyma (ekspozicija) tikrai galima reguliuot (tiesiogiai ar netiesiogiai). Galbut galima duoti viena ar kita patarima konkreciai siuo atveju, bet bus naudingiau, jei pati suprasi fotoaparato veikimo principus. Tada ir patarimu nereikes. Pabandyk atkartoti situacija ir pabandyti isvengti padarytu klaidu.

dekoju uz pastabas, bet ta antroji foto, tai atsakymas kaip gaunas be blykstes ax.gif , nes idejus man sita foto
user posted image
is karto pasake, kad su blykste ir nelabai patiko 4u.gif
mano fotikas tai Pentax K200D, as ji turiu tik viena men, tai visko dar neissiaiskinau blush2.gif , bet tikiuosi su jusu visu pagalba, man pavyks issiaiskinti fotiko galimybes, bei patobuleti paciai 4u.gif
Atsakyti
wyshnia, o ka as zinau lotuliukas.gif atiduodu siaip visas kiek jau ten gaunasi kokybisku, graziu, svarbiu ir t.t. man ganasi apie 150-180 + pridedu apie 25-30 is siu padarytu su efektais, softfokusais, jb, sendinimais ir visokiom nesamonem, kurios man po menesio pazvelgus paciai geda daro lotuliukas.gif bet kadangi darau pazistamiems, tai kazkaip ir norisi atiduot maksimaliai viska blush2.gif kadangi atiduodu dvd, tai kiekiai tik itakoja tvarkymo laika.
evitafoto, gal irgi atsakys, kiek ji atiduoda.

Lera, skirtumas matysis tik tada, jei tu atsidarius RAW pakoreguosi ekspozicija, kontrastus, levelius ir panasiai. siaip jei atsidarysi, uzseivinsi kaip jpg, tai nuotrauka tikrai gali but prastenes nei pati JPG versija tos pacios foto. ypac WB daznai tenka ranka koreguoti (itariu su picasa taip ir buvo wink.gif) bet tinkamai pakoregavus RAW (WB, ekspozicija, kontrastas/sveisumas, levels) gali gauti tikrai daug geresne versija nei ta pati padarius su JPG. o praktikos patikek - tam reikia irgi smile.gif niekas uz tave darbo neatliks, nei fotoaparatas nufotografuos, nei programos sutvarkys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pargrizusios!!! simtas buckiu, spejau ir pasiilgt blush2.gif

bite maja, man patinka sis tavo kadriukas su juoduliu biggrin.gif
to virsaus ech kaip noris, bet priestarauciau Sillwio, kad dalint pusiau. man tas fresh ice tokio sharmo priduoda, ta aplinka tiek daug kalba, kad net i kompozicija nesigilinu smile.gif)

sayonara, uzmaciau jau tavo kadra, tik niekaip minties del pavadinimo nepagavau biggrin.gif vaizdas atrodo kalbantis, bet kazko pritruksta iki tasko padejimo smile.gif
papasakok apie nuotrauka daugiau, labai idomu kaip tu ja matai 4u.gif

wyshnia, man nerealiai ziurisi tas pakreipimas pirmam kadre. tokia kaip grietinele ant deserto.. be jo butu statiskas ir gan nuobodokas kadras, bet dabar.. niam (bet cia tik mano akims, kurios pastebejau mato siek tiek kitaip nei kitu)
antrasis mmmmmmmmmmmmmmm wub.gif mielybes man tokie kadrai..
tik idomu kodel siek tiek paplaukes? efektas kazkoks ar crop'as? smile.gif

p.s. mamkos............. kaip as noriu fotografuot sad.gif ir neturiu ka... jau dienas suskaiciuot iki darbo galiu... kai fotoaparatui liks vis maziau ir maziau laiko... taip nagus grauziuos, kad dabar sedziu ir neisnaudoju laiko fotografavimui.. patarkit ka daryt, ka fotografuot.. nooooooooooriuuuuu...
va ziuriu i Bites ir sayonaros kelione ir seile varvinu.. atrodo tokia proga buciau turejus pafotografuot, issikraut ir tuo paciu pasisemt.. ech

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 30 rugsėjo 2008 - 18:43
QUOTE(bite maja @ 2008 09 30, 15:00)
ko parsivežiau, tai šunų foto doh.gif reiks seriją tikriausiai daryt  lotuliukas.gif
Prajuokino lotuliukas.gif
Tarp kitko taves reksistes pasiilgo tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 18:01)
nu va pvz.
na man tai tik tas sijonelis patiko biggrin.gif kzkaip jei atvirai, nu nekabina schmoll.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 18:15)
Lera, pffff... nė kiek dėl to nesijaudinu, jei atvirai. nes nesu bandžius ir nežinau skirtumo  bigsmile.gif
As irgi, bet pradedu jau jaudintis blink.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 18:21)
apie tai, kaip mano mieste rudeneja....
Man tai abi patinka, ir net negaliu pasakyt kuri geresne, skirtingos jos. antra visai nebenali, sarmo duoda tos kedutes ir matau, kad rusvas filtras uzdetas, katras labai tinka smile.gif
Atsakyti
vvvvv, kaip tave suprantu... man i darba jau RYTOJ blink.gif angel_sadangel.gif fotikas taisykloje.... bus dar 2-3 sav.... o po to na bus fotikas, o kas is to... smile.gif depresuoju juodai cool.gif
Atsakyti
vvvvv, nenusimink, kiti irgi dirba smile.gif atrodo nedirbtum - tai oi kiek fotografuotum... ale va biggrin.gif
Beje, berods Bacardi ar kas norejo pabuti fotomodeliu - griebk ir kankink smile.gif Galim koki susitikima su kolektyviniu fotoaparatu kankinimu suorganizuot - tau labai gerai sekasi 4u.gif (fotografuot, o ne kankint smile.gif)

Wysnia - man abi labai mielos. pirmoj tas pasvirimas ir seseliai sukuria tikrai skaidria rudeniska nuotrauka. Ir antra visai nebanali 4u.gif

Sansara, neliudek... susidelios viskas kazkaip 4u.gif
Atsakyti