Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 15:12)
Daug nesitikek, nes dangus palaidotas, bet vakare pabandysiu trumpai parasyt, kaip reiketu ruosti nuotrauka internetui, kad butu "kristaliskesne" smile.gif
lotuliukas.gif Nezinau ko bijot, zenklo, suns ar nei vieno biggrin.gif Geras cia.

vajei kaip man pasisiekė wub.gif clap.gif busiu dėkinga už nors ką nors visa info ta temą siurbiu kaipo kempinė biggrin.gif
Atsakyti
Sillwio, gal tu laiska Lerai cia idek - man irgi labai praverstu, gal ir kitiems "grybukams".

BiteMaja - pavydu biggrin.gif smagus kadras; dabar jau lauksim visos suniskos serijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 09 30, 16:25)
Sillwio, gal tu laiska Lerai cia idek - man irgi labai praverstu, gal ir kitiems "grybukams".

BiteMaja - pavydu  biggrin.gif smagus kadras; dabar jau lauksim visos suniskos serijos  ax.gif

aišku gali ir čia nes jei kada kam reikės nereikės rašyti po keletas kartu , man skirtumo nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 10:52)
O as matyt objektyvi negalesiu islikt - buvau, maciau ir ekstremalia situacija prisimenu, tai man Bites foto patinka biggrin.gif

Sayonara, ar nebusi apie tuos puse metu prisikalbejus lotuliukas.gif

ką tik foto pažiūrėjau. prisikalbėjau lotuliukas.gif nėra ką rodyt, tad laukiu Jūsų šedevrų biggrin.gif
Atsakyti
ai dar sillwio arba kiti kas gali atsakyt , ar su mano objektyvu įmanoma padaryti tokias foto? unsure.gif
beja mane domina reportažo tipo foto ir kad jos būtent gautus geros kokybės nes su nejudančiu objektu viskas yra paprasčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 30 rugsėjo 2008 - 15:33
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 14:28)
ką tik foto pažiūrėjau. prisikalbėjau  lotuliukas.gif nėra ką rodyt, tad laukiu Jūsų šedevrų biggrin.gif

Tu cia i Bite daugiskaita kreipiesi? Mano vienas sedevru vos pelkej nenuskendo lotuliukas.gif

Bitele, smagu thumbup.gif
Sillwio ir as mielai paskaityciau rolleyes.gif Beja, sianakt jus su Lota sapnavau - gyvai nesulaukiau, tai nors taip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 11:14)
Taves irgi (klausiau) smile.gif Juk tai suprantama.

Gaila ir man sad.gif Ypac kai dabar puse metu akis man badysit biggrin.gif Gal kita karta, o gal kada nors Svedijoj susiorganizuosim.

nebadysim. bent jau aš nebadysiu. eilinį sykį įsitikinau, kad per gerai apie save galvoju doh.gif 1000 kadrų, iš jų rodomi maksimum 1 arba 2, ir tai su didelėm abejonėm. Kokias tris foto galima "gelbėti" verčiant į jb ir blurinant biggrin.gif ir dar kelias galima būtų rodyti tik serijoje. vienoje kokioje..biggrin.gif tai tiek..biggrin.gif
na, dar juostos bus iki savaitgalio, bet ten man rodos keli portretai geriausiu atveju bus.
tai va. prieš pusmetį buvau Dresdene, bet žiūrint į rezultatus akivaizdu, kad rituosi žemyn, o ne tobulėju biggrin.gif reik mark'ą nusipirkt, gal jis už mane pafotkins lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tark žodį ir kitas annual meeting bus Švedijoj lotuliukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 09 30, 15:33)
Tu cia i Bite daugiskaita kreipiesi? Mano vienas sedevru vos pelkej nenuskendo

pelkė ne rodiklis, rodyk čia smile.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 rugsėjo 2008 - 15:45
nu va pvz.
tikriausiai vienintelis kadras, kuris man pačiai mielas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 rugsėjo 2008 - 16:01
dabar galit apmėtyt akmenim , man labai gėda bet aš iki šiol nemoku raw paverst į jpg blink.gif gal kas atskleistu paslapty?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 30, 16:03)
dabar galit apmėtyt akmenim  , man labai gėda bet aš iki šiol nemoku raw paverst į jpg  blink.gif  gal kas atskleistu paslapty?

man irgi labai gėda, bet aš irgi nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 30, 17:06)
man irgi labai gėda, bet aš irgi nemoku biggrin.gif

nu vo sakės begėdes kokios mes ale gal kas pagailės mūsų ir palengvint mūsų nežinojimo kančias verysad.gif
Atsakyti
Lera, pffff... nė kiek dėl to nesijaudinu, jei atvirai. nes nesu bandžius ir nežinau skirtumo bigsmile.gif
Atsakyti