QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 11:14)
Tai kaip kelione? Gaila, kad manes ten nebuvo.
Zvilgsnis, kaip sayonara sake, tikrai gali uzmusti, o vat kompozicija man tokia nepatinka. Matau nuotrauka, padalinta i 2, visiskai nesusijusias, dalis.
Beja, gavau savo naujaji Nikon D90, tai dabar nei per D50 vaizdo ieskikli, nei i jo displeju jau nebegaliu ziuret Visa kita skonio reikalas. Galiu pasakyti, kad autofokusas veikia tikrai nuostabiai. Pvz. 50-tukas fokusuoja zymiai greiciau. D50 gaudydavo fokusa prieblandoje, D90 tokiu bedu neturi. Ir t.t. ir pan.
Kad nera ausu, man netrukdo, o pats kadras siaip sau.
Zvilgsnis, kaip sayonara sake, tikrai gali uzmusti, o vat kompozicija man tokia nepatinka. Matau nuotrauka, padalinta i 2, visiskai nesusijusias, dalis.
Beja, gavau savo naujaji Nikon D90, tai dabar nei per D50 vaizdo ieskikli, nei i jo displeju jau nebegaliu ziuret Visa kita skonio reikalas. Galiu pasakyti, kad autofokusas veikia tikrai nuostabiai. Pvz. 50-tukas fokusuoja zymiai greiciau. D50 gaudydavo fokusa prieblandoje, D90 tokiu bedu neturi. Ir t.t. ir pan.
Kad nera ausu, man netrukdo, o pats kadras siaip sau.
kelionė buvo super tikrai gaila, kad jūs negalėjot atvykt, bet manau, kad dar vis tiek pasimatysim anksčiau ar vėliau
dėl kompozicijos iš dalies sutinku, bet pasiteisinimui pasakysiu, kad fotografavau nežiūrėdama. todėl gauta kokybė mane švelniai tariant nustebino bandžiau daryt kvadratą, bet tada dingsta erdvė, aplinka, todėl palikau taip, kaip yra. ir būsiu subjektyvi, bet ši mano foto man labai patinka.
Sillwio, kaip tau fain dėl fotiko pas mus dar nėra