Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 29, 23:18)
nes tiesiai pries saule fotkinai, nepastebejai? mirksiukas.gif

siaip visi naujokai - paskaitykit blog'a, a? pirmam puslapy nuoroda yra. cia ne del to, kad nenoreciau kiekvienam atsakinet ar ka, tiesiog daug maziau tu klausimu paskui kils ir geriau suprasit kitu pastabas 4u.gif

blog'a skaiciau kelis kartus, bet matyt, neuzteko, reiks dar karta paskaityt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 29, 14:09)
user posted image
nu va vienas pvz  unsure.gif kažkoks man "triukšmas matosi nors tu ką ... doh.gif

Nėra čia triukšmo. Čia netinkamas paruošimas internetui.

QUOTE(Lera @ 2008 09 29, 14:24)
aha diena buvo niūri ir lijo kartas nuo karto .
objektyvas Canon efs 55-250mm (dar turiu du kitinius) toks.
blykste Canon SPEEDLITE 430EX II tokia:
pats fotikas [b]canon eos 400D
ir sakykit ar foto švarumas 100 proc priklauso nuo objektyvo?  g.gif

Kartais dar priklauso ir nuo rankų tiesumo smile.gif Juokauju.
Technikos turi daugiau negu reikia, o susitvarkyti su ja nelabai moki. Gal padėk viską į lentyną kuriam laikui, užsidėk ant fotiko kit'inį objektyvą ir pirmyn mokytis, kas yra diafragma, išlaikymas, ekspokorekcija ir t.t.

QUOTE(Lera @ 2008 09 29, 17:52)
niu tai jau abidvi lauksim atsakymo  drinks_cheers.gif man ne šitos foto kritikos reikia o "paslapties" kaip padaromos "krištolines" foto  cool.gif

Atsiųsk originalą į sillwio [eta] gmail.com, pabandysiu padaryt labiau krištolinę ir trumpai aprašyt.

QUOTE(Lera @ 2008 09 29, 18:49)
beja gal čia gelbėtu jei įsigyt papildoma filtrą? jei taip kokį geriau rinktis  g.gif

Nereikia filtro. To ką turi, dar neišnaudoji.

QUOTE(viktorija09 @ 2008 09 29, 20:27)
siandienos bandymas, visiskai nekoreguota foto  4u.gif

Tai gerai, ar blogai? mirksiukas.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2008 09 29, 21:08)
o be blykstes tai va kokios foto gavosi

Su blykste būtų buvę geriau. Kokį 100 kartų.

Sveiki visi smile.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
nesimiega man po kelionės hihihi.gif

turn it off, lady! (jis dar ir fu...ą parodė sayonarai hihihi.gif, bet šito jau nespėjau užfiksuot)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 29 rugsėjo 2008 - 23:02
nu pasakykit ar labai blogai sitoj nuotraukoj kad nukirptos ausys? tiesiog norejau iamzint "israiska" ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mielk, na, atleis, as nematau israiskos, tai ir negaliu pakomentuoti.

BiteMaja - panasu, kad "apturejot gera laika" biggrin.gif Geras kadras, israiskingas; jb labai prie tipazo tinka. Na, tiesiog smagu ziureti smile.gif
Atsakyti
Bite Maja, thumbup.gif gerulis kadras.

Mielka, galėjai išraišką įamžinti ir su ausim biggrin.gif
Atsakyti
oi, bite, bite..smile.gif))))))))))))))
foto vadinasi "jeigu žvilgsnis galėtų užmušti.." biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(BN @ 2008 09 29, 17:07)
Mazoka darbu ND... Uz ka balsuosim?...  g.gif

už įdėtus darbus..biggrin.gif

man kažkokia nuojauta, kad per daug sureikšminami ND ta prasme, kad jų sėkmė vertinama pagal įdėtų darbų skaičių. o ne kokybę. vieni ND sulaukia daugiau foto, kiti mažiau. nesiparinkit. kas nenori - nedalyvauja. kam nėra prasmės - nu tai nedėkit arba nebalsuokit. aš ne kartą pasisakiau, kad matau prasmę, nors ne visada ir pati sudalyvauju. prasmė yra - ypač naujokams stengtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 29, 23:01)
labas vakaras  4u.gif
nesimiega man po kelionės  hihihi.gif

turn it off, lady! (jis dar ir fu...ą parodė sayonarai  hihihi.gif, bet šito jau nespėjau užfiksuot)

Tai kaip kelione? Gaila, kad manes ten nebuvo.

Zvilgsnis, kaip sayonara sake, tikrai gali uzmusti, o vat kompozicija man tokia nepatinka. Matau nuotrauka, padalinta i 2, visiskai nesusijusias, dalis.

Beja, gavau savo naujaji Nikon D90, tai dabar nei per D50 vaizdo ieskikli, nei i jo displeju jau nebegaliu ziuret smile.gif Visa kita skonio reikalas. Galiu pasakyti, kad autofokusas veikia tikrai nuostabiai. Pvz. 50-tukas fokusuoja zymiai greiciau. D50 gaudydavo fokusa prieblandoje, D90 tokiu bedu neturi. Ir t.t. ir pan.

QUOTE(mielka @ 2008 09 29, 23:11)
nu pasakykit ar labai blogai sitoj nuotraukoj kad nukirptos ausys? tiesiog norejau iamzint "israiska"  ax.gif

Kad nera ausu, man netrukdo, o pats kadras siaip sau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 09 30, 10:14)
Tai kaip kelione? Gaila, kad manes ten nebuvo.

Zvilgsnis, kaip sayonara sake, tikrai gali uzmusti, o vat kompozicija man tokia nepatinka. Matau nuotrauka, padalinta i 2, visiskai nesusijusias, dalis.

Beja, gavau savo naujaji Nikon D90, tai dabar nei per D50 vaizdo ieskikli, nei i jo displeju jau nebegaliu ziuret smile.gif Visa kita skonio reikalas. Galiu pasakyti, kad autofokusas veikia tikrai nuostabiai. Pvz. 50-tukas fokusuoja zymiai greiciau. D50 gaudydavo fokusa prieblandoje, D90 tokiu bedu neturi. Ir t.t. ir pan.
Kad nera ausu, man netrukdo, o pats kadras siaip sau.

gaila, sillwio, kad Tavęs ten nebuvo sad.gif bet gal kitą kartą.. gal tikrai net ir ne Londone biggrin.gif
nors ne manęs klausei, bet kelionė buvo labai labai puiki smile.gif pusę metų dabar visos šersim SM savo kadriukais lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos sugrizusios , Bite ir Sayonara 4u.gif
O foto man irgi kompozicija labai kliuna, ziuriu kairen, liux, o kai ziuriu i visuma, foto praranda savo zavesi

QUOTE(mielka @ 2008 09 30, 01:11)
nu pasakykit ar labai blogai sitoj nuotraukoj kad nukirptos ausys?
Mano manymu blogai smile.gif bet ir su ausim but nekas
Atsakyti
O as matyt objektyvi negalesiu islikt - buvau, maciau ir ekstremalia situacija prisimenu, tai man Bites foto patinka biggrin.gif

Sayonara, ar nebusi apie tuos puse metu prisikalbejus lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ka, Sayonara, pusei metu sakai... pradziai vienos pakaks, rodyk kaip paciai sekesi lotuliukas.gif
Atsakyti