Keksa pilnatis veikia ok. ok. dedu is kriksto kelis kadrus stebuklu nerodau, viskas paprasta ir banalu. ale toks ir turi buti krikstas kadravimai stringantys, nes 50tukas jau nervina mane ypac atsakingais momentais... ale piesinio jo nepakeisi niekuo.... tebunie mano darbo ataskaita nes nieko daugiau ir neturiu...
Sansara, tai cia mazoji grazuole su maiseliu ir balioneliais? miela Man spalvota labai patinka; o jb kazkaip ne... liejasi detales, rankute prie burnos, bet zvilgsnis - super.
BN, aha. ir maiselis nekliuna jb kadravimas prastas. man nesilieja, nes mano sviesus monitorius, todel matosi gerai ribos. bet akis ir akcentavau. man paciai labiausiai kliuva kadravimas ir seseliai po akimi....
Sansara, man maišeliai po akimis nekliūna. žinai, kodėl? nes esu jau sau nusprendusi, akd vaikai, kurie turi maišelius po akimis, pabrinkusius paakius, yra labiausiai fotogeniški.. erdvės trūksta, tas tiesa, bet žvilgsnis man rodos atperka trūkumus. spalvota labai miela. paprasta tokia, bet tikrai miela
Sea, patinka, ypac trecia... namuose paziuresiu ir pakomentuosiu.
Sansara, nemaiso tie maiseliai po akim - as ju nematau. Kai ilgiau ziuriu i nuotrauka - zvilgsnis daug atperka, bet kas kliuna - suformuluot negaliu O toj spalvotoj tai maiselis kazkaip net i kais nekrinta, viskas gera ir miela.