Vugi, desinej salia kaklo ta zalsva deme... Perlenkei. O modeliukas geras, gal ka naturalesnio (be PS) idek, gal net ta pacia?
Sea, ta dviguba, ir zirniukai smagus; labai maloniai dera spalvos, sukuria malonia nuotaika. O paskutine - mistiska ir ...idomi...
Sea, ta dviguba, ir zirniukai smagus; labai maloniai dera spalvos, sukuria malonia nuotaika. O paskutine - mistiska ir ...idomi...
QUOTE(latoya @ 2008 09 26, 14:29)
Patinka kadras o duru tarpas tik priduoda zavesiu, pritariu SP QUOTE(Sea_ @ 2008 09 26, 23:27)
Ziurekit ka dar darau, parduoda actions uz 60$
Bet ta pati galima padaryti ir be actionu tik ilgiau pasedejus prie foto. patarciau pasieskoti PS foto apdorojimo pamoku, jei tik bus laiko po to zaisti QUOTE(peppi @ 2008 09 27, 02:07)
šiandien fotkinau naujo viaduko statybą Vilniuje savanorių prospekte
Gal galetum parodyti ? as pati uzvakar ten buvau, labai grazu vakara, bet fotkinau nuo tilto, seniai svajojau ta tilta iamzinti, bet neradau kampo, is kurio galeciau pazvelgti i tilta kitaip
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 27, 06:39)
Kaip jums spalvos?
Man labai patinka bet pirmojoj foto is 2ju, ta antroji turi saltesni atspalvi, tas nepatinka. o treciaja jau vertinau kudroj, man patiko tos spalvos labai, tik pavadinimas nepatiko (kudroj ) nes foto matau visai kita nuotaikaQUOTE(vugi @ 2008 09 28, 13:43)
Sveikos merginos , ar priimsite dar vieną norinčią mokytis. Aišku man dar daug ir skaityti ir praktokos reikia, bet noro tam turiu, gal tik laiko ne visada buna
Sveika prisijungus Foto.. tikrai pesistengta su PS, kol kas palik PS ramybej, kol ismoksi fotografuoti, nebent kontrasto padidinimui ar sviesinimui.
tikrai geriau idek nuotrauka pries prisilieciant su programa
Labai ačiu, gera kai yra nebijančiu pasakyti tiesą , nes kaip jau sakiau pačiai objektyviai į savo nuotrauką sunku žiureti. Ta žalia dėmelė tai šėšėlis, namų sąlygom nelabai žinau kaip jų galima būtų išvengti prie naminio apšvietimo.[
O štai ir originalas, man pačiai raudonumas labai veiduko kliūna, o ir šiaip atrodo tamsoka (na ča dar gali turbūt prisidėti nesureguliuotos montoriaus spalvos, turiu nuojautą kad viską matau kitaip nei yra).
o apie komentavimą tai galėčiau pasakyti, kad ne komentuoti, o mokėti fotografuoti kaip dauguma jūsų norisi
O štai ir originalas, man pačiai raudonumas labai veiduko kliūna, o ir šiaip atrodo tamsoka (na ča dar gali turbūt prisidėti nesureguliuotos montoriaus spalvos, turiu nuojautą kad viską matau kitaip nei yra).
o apie komentavimą tai galėčiau pasakyti, kad ne komentuoti, o mokėti fotografuoti kaip dauguma jūsų norisi
keleta mano vestuviniu foto
jeigu kam idomu, daugiau cia (ten kol nespalvotos sudetos):
http://www.flickr.co...21879@N06/show/
nuomoniu laukciau, bet baisiai nepulkit. nes nei su juosta dar, nei su fotiku neapsipratus normaliai.
jeigu kam idomu, daugiau cia (ten kol nespalvotos sudetos):
http://www.flickr.co...21879@N06/show/
nuomoniu laukciau, bet baisiai nepulkit. nes nei su juosta dar, nei su fotiku neapsipratus normaliai.
Vugi, pagal mane, sprendziant is originalo, turi bedu su WB nustatymu; dabar matosi kazkokie gelsvi "isdegimai" jei taip galima juos pavadinti. PS spalvas pasvelnino, bet atsirado kitu bedu. Dar - truksta vietos, ir maiso tie 2 rausvi daiktai. Gal imanoma versti JB? as tai nemoku, bet pas mus yra puikiai dirbanciu - pvz. Latoya - gal ji ka pasakytu? (yra ir daugiau mokanciu, be abejones )
Gaziulka, gera nuotrauku nuotaika, panasu kad buvo smagios vestuves. Ryt bandzysiu perziuret daugiau ir ka normaliau parasyt
Peppi, del savo tilta, but smagu paziureti
Gaziulka, gera nuotrauku nuotaika, panasu kad buvo smagios vestuves. Ryt bandzysiu perziuret daugiau ir ka normaliau parasyt
Peppi, del savo tilta, but smagu paziureti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 09 28, 20:51)
keleta mano vestuviniu foto
Ryšku! O ką besakyti blogo, ypač jei čia su juosta... Jei galėčiau taip, matyt surasčiau prie ko prikibti, bet dabar tik pagiriamąjį trigrašį įkišu. Peržiūrėjau flickr'e visas jūsų nuotraukas. Tikrai paišote šviesa. Dailu ir subtilu. O ypač tas berniukas su smuikeliu
Vugi, nežinau, ką patars superekstra senbuvės, bet turbūt susireguliuoti WB, kad nebūtų taip geltona (nors... man ta geltona kai kada net gražiau, nei "normalios" spalvos), gal naudoti blykstę (netiesioginę, aišku) ar pan. Bet ir PS nėra blogas daiktas (anaiptol). Bet visuomet lengviau ir geriau dirbti su kokybiška fotografija (taikau ir sau)...
labas, mamytes , noreciau ir as isilieti i jusu gretas. nesenai vyras padovanojo veidrodini fotoaparata Pentax K200D, tai dabar eksperimentuoju, skaitau ivairius pamokymus tiek internete, tiek cia ir nusprendziau zengti kita zingsni ir atiduoti jusu teismui savo darbeli
labai laukiu pastebejimu
http://picasaweb.goo...152646824649586
Labai atsiprasau jusu , bet tiesiai cia ikelti nuotraukytes nemoku , skaiciau tame skyrelyje, bet nesuprantu vistiek
labai laukiu pastebejimu
http://picasaweb.goo...152646824649586
Labai atsiprasau jusu , bet tiesiai cia ikelti nuotraukytes nemoku , skaiciau tame skyrelyje, bet nesuprantu vistiek
Viktorija, nuotrauka bent man - nebloga, tik nepatinka vertimas i jb, cia originali (kaip matau picassoj) man gal labiau patinka.
QUOTE(BN @ 2008 09 28, 23:27)
Viktorija, nuotrauka bent man - nebloga, tik nepatinka vertimas i jb, cia originali (kaip matau picassoj) man gal labiau patinka.
toj kitoj nuotraukelej spalvytes siek tiek redaguotos, originala tuoj ikelsiu. o del jb, tai siuo metu labai jau man prie dusios tos jb nuotraukele, tai ir eksperimentuoju
norejau ir ash prie jusu jungtis, sakau, ishmokciau ko, ar ka... bet kai paskaiciau pirma psl, panashu, kad tik mokiniu cia ir nera. nebent kaip sakoma, mokytis niekada nevelu ir visi cia tik tobulinasi... gal kai baigsiu fotoshopo vadovely, tada bandysiu prie jusu jungtis. o gal ir fotiko naujo reiktu, nors uz shita dar neishsimokejau.
nezinau ka tuo norejau pasakyti, bet kazka pasakiau
geru darbu
nezinau ka tuo norejau pasakyti, bet kazka pasakiau
geru darbu