Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zveries foto 2ir3 pakirpciau apacias, o pirmoj man tas stulpas su laidais ir baltas "blynas" danguj taip ne v temu g.gif bet cia gal rudenine nuotaika kad prie visko kabinetis noriu blush2.gif
ir man lb patiko mazyles protretukas berods Sea. man kaip tik tokios spalvos prie dusios ax.gif
Atsakyti
Zveriau, grazios nuotraukos, ir splavos tas ir dumai - rukai gera nuotaika sukuria. Pastabos jau visos izsakytos, tai nesikartosiu smile.gif

Grethen, tave klaidina horizntas smile.gif jo realiai tik ta maza atkarpele kaireje (pagal ja tiesinau), kita pakrante nelygi, dar ilanka yra, tai ir ispudis toks, kad vanduo tuoj i kaire istekes.
Atsakyti
Zveriaus nuotraukos tikrai labai idomios, antroje nukirpus virsaus, kad to stulpo nesimatytu, idomus vaizdelis gaunasi, aki primena. Trecioji tikrai mistiska ir tapybiska. liux
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 09 25, 22:35)
Labas vakarėlis mamytės ir nemamytės smile.gif O naujų veidelių kiek. Labai liuks kad gyvuojat drinks_cheers.gif
Šiandien užmačiau laužą degant, kai fotkinau, vietiniai galvojo,  kad esu korespondentas ir dėsiu jų negerus darbelius į laikraštį  lotuliukas.gif

Nugi sveikas, senai nematytas smile.gif
Pamačiau vakar vakare Žvėries nuotraukas ir užsistačiau žadintuvą 6 val biggrin.gif Ale dar tamsu. O apie 7, kai jau saulė teka, vaiką į mokyklą reik kelt ir išleist, jau fotkinimui nebėr laiko.. O paskui visi rūkai išbėgioja.
O Klp rūkas turbūt ir vakare būna?
Pirma ir trečia patiko smile.gif. Galvoju, jei pirmoj nebūtų tų el stulpų ir laidų, tai išvis liuks būtų - rūko fabrikas. O trečioje norėtusi šiek tiek pakirpti užsitriukšmavusią apačią ir kairysis namelis galėjo tilpti.
Ir visur ISO 1000. Aš kažkaip galvoju, kad reiktų fotkint nuo štatyvo, su ISO 100, tiesiog išlaikymą padaryt ilgą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 26 rugsėjo 2008 - 10:44
Labukas 4u.gif ,

senokai bebuvau čia, darbai, mokslai blush2.gif

Labai patiko Sea ir Latoyos vaikučių portretai, spalvos wub.gif

Ir Saulės pūgą labai noriu pagirti- puikūs darbai namų darbuose thumbup.gif Ypač ta smėlio meragitė labai, labai patiko wub.gif . Šaunuolė 4u.gif
Aš nors kaip ir dariau tuos namų darbus, bet nedėjau, nes nieko įdomaus nebuvo unsure.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 09 26, 11:43)
O Klp rūkas turbūt ir vakare būna?

Vakar tai tikrai buvo, gal ne pačioj Klaipėdoj, bet Kalotėj tai tikrai smile.gif Ir dangus labai gražus buvo, taip ir pagalvojau kad Žvėriuks - dangaus mėgėjas nufotografuos thumbup.gif

Sansara, užjaučiu dėl fotiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 rugsėjo 2008 - 11:24
Dar viena is tos pacios serijos, dar neatsibodau???
ar kliuna tas duru tarpas? nemoku nuklaunuoti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 09 25, 14:10)
Bandau dar karta - gal kiek geriau?

Aš tai pageidaučiau kitokio apšvietimo, jei galima tongue.gif Minkštesnio tokio, paslaptingesnio. Čia Stambulas?

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 09 25, 22:35)
Šiandien užmačiau laužą degant, kai fotkinau, vietiniai galvojo,  kad esu korespondentas ir dėsiu jų negerus darbelius į laikraštį  lotuliukas.gif

Antra mane labiausiai sužavėjo, o be stulpo apskritai būtų puiku. Na, bet stulpams liepk neliepęs trauktis...

QUOTE(latoya @ 2008 09 26, 13:29)

Pavydėtinas aiškumas, glotnumas, skaidrumas, JB. Pavydėtinas mažylis. Durų tarpas man visiškai netrukdo, kaip tik perteikia kamerinę namų erdvę (be to tarpelio, mano manymu, nuotrauka jau panašėtų į studijinę). Man labai smile.gif

Pabandžiau "nuklaunuoti" tą tarpelį. Pasikeitė nuotrauka. Kitoks jausmas į ją žiūrint. Nebe toks. Gražu, bet jau nebe namai. Kelių min. reikalas tas klonavimas. Bet koks tai niekalas, palyginus su tokiu mokėjimu prisijaukinti šviesą. Neatsižiūriu - nuotrauka spindi. Rodos ant gliancinio fotopopieriaus atspausta ir todėl taip spindi...

Ačiū Smiltie wub.gif Rodos dar ir šiandien plaukuose randu smėlio, po tos fotosesijos...

O šių ND foto į albumą "netelpa" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 26 rugsėjo 2008 - 12:45
QUOTE(latoya @ 2008 09 26, 13:29)

dar neskaičius SP komentaro, lygiai tą patį pagalvojau smile.gif Tokia švelni, minkšta, gyva foto thumbup.gif Ir dėl j/b pritariu. Kokiu būdu čia verti g.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 26, 13:35)
Ačiū Smiltie   wub.gif Rodos dar ir šiandien plaukuose randu smėlio, po tos fotosesijos...

Va, va, norėjau dar klaust ar čia auto smile.gif Nes neįsivaizduoju kur reikėtų rasti modelį, kuris ryžtųsi tokioms aukoms lotuliukas.gif Auto gi dar sunkiau padaryt g.gif O ta kur laimėjo irgi auto g.gif
Atsakyti
Latoya, viskas labai wub.gif ypac patinka jb skaidrumas, kazkas tokio... O konstruktyviau jau SP pasake, ir nemaiso tas tarpelis smile.gif

Pas mane - jo, Stambulas, cia liga tokia... Bet kankinu jus, nes perfotografuosiu po menesio; vis deliuojuos kokiu dienos laiku ten trenktis, kad ir spalvos butu geros, ir oras but tinkamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 26 rugsėjo 2008 - 13:37
QUOTE(Smiltis @ 2008 09 26, 13:53)
Va, va, norėjau dar klaust ar čia auto

Taip, čia abi jos auto. Nes neturiu modelių sad.gif Iš tiesų tos su smėliu mintis buvo akcentuoti vilnijančius jūros bangose plaukus, bet kadangi fotografavau iškėlus ranką (stengdamasi nereaguoti į pošaltes rudenines jūros vilnis, skalaujančias pečius), tai nepavyko įgyvendinti sumanymo. Bet gal kada nors...

QUOTE(BN @ 2008 09 26, 14:17)
Pas mane - jo, Stambulas, cia liga tokia... Bet kankinu jus, nes perfotografuosiu po menesio; vis deliuojuos kokiu dienos laiku ten trenktis, kad ir spalvos butu geros, ir oras but tinkamas  g.gif

Prieš kokius 5 metus buvau Stambule. Ir daugiau nenoriu. Kultūrinis šokas mus ten ištiko smile.gif Tuomet dar nesirgau akimirkų gaudymo liga. Bet oi, kai dabar pagalvoju, kiek ten visko galima "prisirankioti"...
Atsakyti
Nesistebiu - Stambula arba myli arba nekenti, ir visai suprantu tuos kurie jo nemegsta.
Reik eit judesi fotografuot smile.gif
Atsakyti
Laba diena- prašau pagalbos blush2.gif Gal kuri galite padėti: norėčiau fotoaparato Nikon D80 lietuviškos instrukcijos- gal būtų kur nors įmanoma gauti? blush2.gif
Atsakyti