Bandau dar karta - gal kiek geriau?
degute, gerai butu toks gedimas pas mane skaiciukai, nustatymai ekranelyje nieko nelieciant pasiutpolke soko ir mirksejo. imontuota blykste isjungi (ekranelyje), o ji pati fit ir isijungia ir dar rezimai jos ima sokineti todel tikrai yra gedimas, o ne nustatymai mano ar kazkas. meistrui jau atidaviau, tai gal po 2-3 sav atgausiu (eile tokia). siaip itaria, kad nuluzo/uzstrigo (greiciausia vaikas nulauze) mygtukas prie vaizdo ieskiklio kurio siaip nenaudoju beveik niekada (ten nustatymus prisimena kuriam laikui). jei tik toks gedimas, tai dar visa laime.
Va taip ir būna iš didelio rašto išklydau iš krašto Nuosprendis - į šiukšliadėžę . Dėkui merginos. Iš tiesų, tu teisi grethen, ji netgi nėra labai kokybiška ta foto, norėjau kaip geriau - o gavosi kaip visada
O savo vaiką pavargusį nuo kaitros pasiliksiu asmeniniame albume
BN, man tai norisi tik ryškumo šiek tiek daugėliau. Spalvos gražios. O jei dar pritraukti šiek tiek arčiau ta plaukiojančią pilaitę?
O savo vaiką pavargusį nuo kaitros pasiliksiu asmeniniame albume
BN, man tai norisi tik ryškumo šiek tiek daugėliau. Spalvos gražios. O jei dar pritraukti šiek tiek arčiau ta plaukiojančią pilaitę?
Sansara,
aciu labai,kad bandai man padeti, ta lentele man atsidaro kas karta bandant atsidaryti nuotrauka, ir tik paspaudus Ok, man konvertuoja spalvas ir as matau vaizda PS, bet spalvos visai kitokios buna PS, negu issaugojus ta pacia foto, tai as dabar bandau spelioti, kaip matysiu issaugojus nuotrauka, ar saugau keleta variantu,kad zinociau pagal ka tvarkyti
aciu labai,kad bandai man padeti, ta lentele man atsidaro kas karta bandant atsidaryti nuotrauka, ir tik paspaudus Ok, man konvertuoja spalvas ir as matau vaizda PS, bet spalvos visai kitokios buna PS, negu issaugojus ta pacia foto, tai as dabar bandau spelioti, kaip matysiu issaugojus nuotrauka, ar saugau keleta variantu,kad zinociau pagal ka tvarkyti
Labas vakarėlis mamytės ir nemamytės O naujų veidelių kiek. Labai liuks kad gyvuojat
Šiandien užmačiau laužą degant, kai fotkinau, vietiniai galvojo, kad esu korespondentas ir dėsiu jų negerus darbelius į laikraštį
Šiandien užmačiau laužą degant, kai fotkinau, vietiniai galvojo, kad esu korespondentas ir dėsiu jų negerus darbelius į laikraštį
Zverie, man antra ne...kompozicija nekokia, kazkas lyg netilpe, jauciasi suspaudimas...o gal ta stulpa kaireje iskirpt reiketu Bet va pirma liuks, idomi O paskutine tai labai labai super, tapybiska, geros spalvos Ant sienos
Latoya, senai matyta Sunelis neatpazistamai isauges Grazus portretukas. Man asmeniskai spalvota labiau prie sirdies Spalvos geros
Sea, saunuole. Dukrytes portretas nuostabus
Latoya, senai matyta Sunelis neatpazistamai isauges Grazus portretukas. Man asmeniskai spalvota labiau prie sirdies Spalvos geros
Sea, saunuole. Dukrytes portretas nuostabus
QUOTE(BN @ 2008 09 25, 15:10)
Bandau dar karta - gal kiek geriau?
Man tai tikrai geriau bet horizonta reiketu patiesinti QUOTE(ZverisKLP @ 2008 09 25, 23:35)
Labai patiko man sios foto bet bet.. pirmojoj apacia neidomi, kirpciau jos, antroje man kaip tik labai labai patinka tas stulpas, toks isnyrantis is dumu, vienintelis ryskus, bet su komp. tikrai ne kas, kaip jau minejo - suspausta. reiktu tam stulpuj vietos, talpint ji pagal 3ju trecdaliu taisykle manau o paskutine, matau ta namuka kairej, katras pakirptas, tai arba jam irgi reiktu duot vietos, arba is vis nukirpt kad nesimatytu
Merginos, noriu ideti nuotrauka, bet nezinau, kaip
paprastai copy/paste nesidaro...
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 25, 21:49)
Sansara,
o tu raw fotkini? raw tvarkai kur? jei PS, tai sios problemos nebutu. jei jpg is fotiko nukopijuoji ir pirma k atidarineji su PS, tada vadinasi fotikas ne sRGB fotkina (bet tuo nelabai tikeciau )
esme tokia, kad tavo nuotraukos atsinesa jau su savimi Adobe RGB profili i PS (is kur, ar is fotiko, ar is pries tai redaguojancios RAW programos, tik tu viena gali pasakyt )... internetas jo nesupranta todel siuloma viska priderinti prie sRGB IE bla bla profilio. jis universalesnis
tavo PS meta zinute, kad working space: sRGB IE bla bla, vadinasi viskas gerai. PS priderintas jau prie sRGB.
dar paziurek ar seivinant foto apacioje buna uzdeta varnele profilio sRGB IE
neturetu tau kazkas skirtis ekrane, net jei profiliai ir skirtingi. skirtumus gali pamatyti tik tada, jei keli interneta, spausdini su printeriu ir panasiai. kai atsiranda nesuderinamumas. ekrane neimanoma tu skirtumu matyti na nebent paveiksleliu perziuros programa nesupranta kokio profilio bet windowsuose tuo netikeciau
itariu subalamutinau dar daugiau
Ačiū merginos, va čia ir yra tikrasis forumo gėris, kad savos akys nemato to , ką mato svetimos. Dabar iš kart pačiam visas brokas išlindo ...
Sveiki,
Žvėrie spalvos liuksiškos. Pirma ir trečioji - super. O antroji ir man atrodo šiek tiek įsprausta, norisi jai erdvės daugiau suteikt. Bet spalvos tai nerealios.
Papildyta:
Taip ir nepadarysi. Aš dedu per photobucket.com Nukopijuoju nuorodą nuotraukos. Tik nepamiršk sumažinti.
Žvėrie spalvos liuksiškos. Pirma ir trečioji - super. O antroji ir man atrodo šiek tiek įsprausta, norisi jai erdvės daugiau suteikt. Bet spalvos tai nerealios.
Papildyta:
QUOTE(mixi @ 2008 09 26, 10:14)
Merginos, noriu ideti nuotrauka, bet nezinau, kaip
Taip ir nepadarysi. Aš dedu per photobucket.com Nukopijuoju nuorodą nuotraukos. Tik nepamiršk sumažinti.