Sayonara, tu cia tycia taip...
Lindra, man ta antra, su akmenukais gera - patinka spalvos, lakoniskumas. Na mano skonio
Saulelydis su 2 akmenim - gero ryskumo, tiesa del kompozicijos nezinau. Kitos saulelydziu nuotrauko kazkokios neryskios, lyg negerai fokusuotos, bet gal cia tik man taip atrodo.
Geles spalva labai grzi, o vabzdzio gal kitu kampu noreciau
Sansara, puikus startas su juosta... (beje, aciu uz knyga, man ji gerai skaitos)
QUOTE(Lindra @ 2008 09 24, 00:56)
Pirmoji neryski, antra man labiausiai patiko, tu samanu ir 2ju akmenu spalvos taip dera saulelydis pirmas neblogas, be tnoretusi virsaus, kiti saulelydziai kaip jau BN minejo isplauke. sekmadienio bandymu 2pirmos foto neidomios, o su vabaliuku reik istraukt spalvas, dabar atrodo kad ruke fotografuota, taip pilka pilka. O paskutiniojoj manau paimtas per mazas fragmentas, megink imti didesne grandines dali ir labiau kampu QUOTE(Sansara @ 2008 09 24, 06:56)
zodziu trumpai: mano Nikon D50 nebeveikia. ar veiks, nzn. bandysiu taisyt, ar sutaisys ir kiek tai kainuos, neisivaizduoju.
esme, kad liko tik auto rezimai rankinio, pusiaurankinio, ar kitokio neliko jauciuos kaip su muiline
esme, kad liko tik auto rezimai rankinio, pusiaurankinio, ar kitokio neliko jauciuos kaip su muiline
uzjauciu... labai tikiuos,kad sutaisys
Papildyta:
O as vakar su senesne foto zaidziau, sakykit ka manot
Ir labai aciu,kad ismokinot sudet kelias foto ant vieno lapo
Sea, man pirmai noretusi kiek kitokiu spalvu - gal siltesniu? na, nezinau, bet nuotrauka puiki.
Porele - mane kiek blasko spalvu derinys abiejose nuotraukose - pirma ryski, ir uzgozia antraja, kuri deriniui per tamsi. Gal, jei antrojoj labaiu jaustusi saules sviesa butu geriau (tikiuosi imanoma suprasti ka cia prirasiau )
Modeliukas, beje super, ir visos nuotraukos patinka; ypac spalvos - tokios skaidrios ir vaiskios - kaip pas Cagirl, man tokios nesigauna
Sansara, uzjauciu del fotiko... Tikiuosi nieko blogo ir imanoma pataisyti
Idedu ir as nuotrauka kritikai
Man patinka sviesa, nuotaika, gal net kompozicija puse velnio. Kaip is salies atrodo?
Porele - mane kiek blasko spalvu derinys abiejose nuotraukose - pirma ryski, ir uzgozia antraja, kuri deriniui per tamsi. Gal, jei antrojoj labaiu jaustusi saules sviesa butu geriau (tikiuosi imanoma suprasti ka cia prirasiau )
Modeliukas, beje super, ir visos nuotraukos patinka; ypac spalvos - tokios skaidrios ir vaiskios - kaip pas Cagirl, man tokios nesigauna
Sansara, uzjauciu del fotiko... Tikiuosi nieko blogo ir imanoma pataisyti
Man patinka sviesa, nuotaika, gal net kompozicija puse velnio. Kaip is salies atrodo?
BN, aciu labai uz kritika Ta antra idejau,kad parodyti,jog tikrai ismokau sudeti dvi ant vieno lapo
Man sunku su spalvom, nes PS kai tvarkau visai kitaip matau, nei kai issaugau.Man pries atidarant nuotrauka PS visada raso : the document has embbeded color profile that does not match the current RGB working space. The documents colors will be converted to the working space.
Embedded: Adobe RGB (1998)
Working: sRGB IEC61966-2.1
Gal kuri/is zinot kaip sutvarkyti tai?Buciau labai dekinga
Papildyta:
BN, man mazoka foto, sunku isziureti detales, ir truputi tamsoka atrodo. Gal noretusi truputi is arciau to svyturio.
Man sunku su spalvom, nes PS kai tvarkau visai kitaip matau, nei kai issaugau.Man pries atidarant nuotrauka PS visada raso : the document has embbeded color profile that does not match the current RGB working space. The documents colors will be converted to the working space.
Working: sRGB IEC61966-2.1
Papildyta:
BN, man mazoka foto, sunku isziureti detales, ir truputi tamsoka atrodo. Gal noretusi truputi is arciau to svyturio.
Svyturys juroje, tai reiks perfotografuot su kitu objektyvu
bandysiu ryt imesti didesne, jei tai pataisys reikala.
bandysiu ryt imesti didesne, jei tai pataisys reikala.
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 24, 16:26)
uzjauciu... labai tikiuos,kad sutaisys
Papildyta:
Papildyta:
Labai grazios kokius nustatymus naudojei?
QUOTE(Sansara @ 2008 09 24, 16:56)
zodziu trumpai
Balionelis QUOTE(Sea_ @ 2008 09 24, 17:26)
pirmoje akys hipnotizuoja tik as dar siek ten blue atspalvio uzdeciau, nes dabar nuotrauka man truputi per daug i geltonuma ir rausvumao antra, labai teisingai BN pastebejo, neatitinka atspalviai, paziurek i zole, pirmoje silta, antroje salto atspalvio
QUOTE(BN @ 2008 09 24, 17:49)
o man norisi erdves erdves erdves! kad but tas svyturis tik siluetasQUOTE(Sea_ @ 2008 09 24, 18:07)
[b]Gal kuri/is zinot kaip sutvarkyti tai?
neturiu supratimo..gal labai sena PS versija? arba greiciausiai nustaymai.. QUOTE(Sea_ @ 2008 09 24, 17:07)
the document has embbeded color profile that does not match the current RGB working space. The documents colors will be converted to the working space.
Working: sRGB IEC61966-2.1 [/b]
Working: sRGB IEC61966-2.1 [/b]
aga. zinau apie profailus jau beveik viska
jei tave patenkina sRGB profailo kokybe (na teigiama, kad Adobe RGB turi daugiau atspalviu, ale ju vis tiek nepamatysi ekrane, tik specifineje spaudoje ), tai siulau kai meta tokia zinute rinktis Convert document's color space to the working space. jei to nepasirinkti, tai tavo dokumentas liks Adobe RGB profilyje, kurio neskaito internetas ir mes matysim ne tas spalvas, kurias tu nori parodyti
gali ta pervedima i kita profaila daryti ir paredagavus faila Edit>Convert to profile ir ten pasirinkti sRGB IEC61966-2.1
as samoningai uzdejau, kad man mestu sita profiliu nesutapima, tada galiu kontroliuoti spalvu patekima i interneta
P.S. is kur keliant failus, tau meta sia zinute? jei is fotiko tiesiai, reiktu fotika pervesti i sRGB spalvini profili, vargo nebus . jei po kazkokios programos, tai reiktu ta programa pervesti i sRGB, kad vargo irgi nebutu
Grethen, aciu uz komentara. bandysiu paieskot sitos vietos su didesne erdve; ir bendrai - perfotografuosiu spalio gale, tai kuo daugiau komentaru; tuo daugiau sansu pataisyt padeti