Sansara,grazu Bet per viduri nuotraukos isdeges plotas ar ne?
Tiesa apie isdegimus. Parduotuvej permeciau akimis nemazai madu ir pletku zurnalu ir visur ant virseliu modeliai su isdegimais. Nosies galiukai, po akimis ir kakta
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 22, 16:40)
vat apie ta juosteles dekliuka esu skaicius, einu ieskoti to stebuklo
Galima dar ir iš plono jogurto induko pasidaryt ar su kokia plona gumele popieriaus lapelį prisirišti. Reikia paeksperimentuoti su tuo pačiu vaizdu, skirtingomis priemonėmis ir viskas bus aišku
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 22, 19:55)
Sansara,grazu Bet per viduri nuotraukos isdeges plotas ar ne?
Tiesa apie isdegimus. Parduotuvej permeciau akimis nemazai madu ir pletku zurnalu ir visur ant virseliu modeliai su isdegimais. Nosies galiukai, po akimis ir kakta
Aš tai nematau nei išdegusių plotų, nei linijų, nei Grethen nuotraukoje netinkamo fono. Puikus ekranas mano, rodo tik tai, ką reikia.
O aš irgi turiu tokią "maniją", nagrinėjo nuotraukas žurnaluose, laikraščiuose, reklaminiuose leidiniuose ir pan. Kartais kritiškai (ypač kai ryškumas nuplaukęs už pgr. personos nugaros), kartais tiesiog ieškau idėjų ar tendencijų. Tai kaip suprantu, tie modelių veidų išdegimai nauja sena mada? Nes kiek teko skaityti PS pamokų ar mados fotografijos aprašymų, mačiau daug pavyzdžių tokių iššviesintų (išdegusių) nuotraukų. Ir visai puikiai atrodo. Bet tai vėlgi - skonio reikalas...
QUOTE(Sansara @ 2008 09 22, 16:56)
Grethen, tik spalvota. ir dar deciau koki silra filtra fona palik kaip yra, dideles bedos nematau jame.
mano PIRMAS debiutuojantis juostinis kadras geriu is prispjaudyto sulinio net springdama net ir sergant kontrastlige, man jis per kontrastingas (cia nuskanuota nuotrauka jau, ne negatyvas)
mano PIRMAS debiutuojantis juostinis kadras geriu is prispjaudyto sulinio net springdama net ir sergant kontrastlige, man jis per kontrastingas (cia nuskanuota nuotrauka jau, ne negatyvas)
puikus kadras, cioce. išdegimai čia turi būti.
sveikinu
Sveiki gyvi,
stai ir as po pirmuju vestuviu su fotoaparatu. Gerai, kad jos buvo visai neipareigojancios, bandziausi tik savo malonumui. Dabar turesiu siek tiek laiko sutvarkyti nuotraukas, kol jaunieji medu kopines. Gal kas galite patarti del formatu - zinau jau 100 kartu kalbeta, bet dar karta... Tiesiog, nesinori smarkiai iskrypti is ribu. Gal kas is patirties pasakys. Ir dar, gal yra kokia programa, kuri mazintu nuotraukas (perziurai) visas is karto, o ne po viena?
Sansara, patinka tavo debiutas.
Sea labai matosi progresas, ner zodziu.
Bites majos pamenu trypciojanti katinuka. JAu pradeda ir man patikti... is nuotrauku net visai pamegau (gyvai niekad nemacius).
Grethen patiko suniukai. O berniukas tai spalvotoj geriau ziurisi. Ir fonas man nekliudo, tiksliau nieko ten nemaciau, kol nepasake.
stai ir as po pirmuju vestuviu su fotoaparatu. Gerai, kad jos buvo visai neipareigojancios, bandziausi tik savo malonumui. Dabar turesiu siek tiek laiko sutvarkyti nuotraukas, kol jaunieji medu kopines. Gal kas galite patarti del formatu - zinau jau 100 kartu kalbeta, bet dar karta... Tiesiog, nesinori smarkiai iskrypti is ribu. Gal kas is patirties pasakys. Ir dar, gal yra kokia programa, kuri mazintu nuotraukas (perziurai) visas is karto, o ne po viena?
Sansara, patinka tavo debiutas.
Sea labai matosi progresas, ner zodziu.
Bites majos pamenu trypciojanti katinuka. JAu pradeda ir man patikti... is nuotrauku net visai pamegau (gyvai niekad nemacius).
Grethen patiko suniukai. O berniukas tai spalvotoj geriau ziurisi. Ir fonas man nekliudo, tiksliau nieko ten nemaciau, kol nepasake.
QUOTE(Opa @ 2008 09 22, 21:51)
Gal kas is patirties pasakys. Ir dar, gal yra kokia programa, kuri mazintu nuotraukas (perziurai) visas is karto, o ne po viena?
aš su irfan view mažinu tokiu atveju. tik tikrai nepamenu, kaip tai daroma- retokai prireikia
QUOTE(Sansara @ 2008 09 22, 18:56)
mano PIRMAS debiutuojantis juostinis kadras
Sveikinu su tokiu sekmingu debiutu QUOTE(Sea_ @ 2008 09 22, 20:55)
Sakiau sakiau! Ir tie isdegimai tikrai labai daznai pagyvina foto, zinoma, ta foto turi buti profesionali zodziu vieni dalykai kai kur tinka kai kur ne
Vel visi ismire ...
Bandysiu ryt gaivint su nuotraukom...
Speju nemazai i Londona ruosias (bent 4 tikrai)
Speju nemazai i Londona ruosias (bent 4 tikrai)
sveiki, pasirodau, kad dar gyva
bet visai nespėju su komentarais
šiandieniniai bandymai:
Rytmetys
Saulėlydis
ir sekmadienio bandymai:
daugoka turbūt, bet nebūtina ir visas komentuot
bet visai nespėju su komentarais
šiandieniniai bandymai:
Rytmetys
Saulėlydis
ir sekmadienio bandymai: