Grethen,man irgi spalvota labiau ziurisi.
QUOTE(Degutė @ 2008 09 22, 16:46)
Grethen, spalvota man mielesnė. Bet ką darei su fonu?
Parodysiu originala, nezinau kaip istaisyti, bet siose foto kur parodziau matau kad negerai gal ka patartumet? QUOTE(Sea_ @ 2008 09 22, 17:16)
Tai taip, as ir nuemiau ta raudonuma, bet klausimas del foto, matot originale virsuj desinej sviesus plotas, man jo nesinori, tai as ji uzstamsinau, bet dirbtinokai atrodo, tai nzn kas daryt QUOTE(Grethenn @ 2008 09 22, 15:41)
aš už spalvotą . bet foną gal geriau tada palik tokį, koks yra
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 22, 14:39)
Jei naudoju integruotą blykstę, tai visuomet ją pridengiu (turiu tokį "išsklaidytoją" iš juostelės dėkliuko), seniau naudodavau paprastą baltą lapelį, tiesiog viena ranka laikydavau priglaudus prie blykstės, kita fotografuodavau. Šiaip blykstės stengiuosi nenaudoti, geriau daugiau triukšmo, nes jis man visai patinka.
Triukšmo galima sumažinti su PS filtru "Reduce noise" (Filter--> Noise --> Reduce Noise), (atrodo taip parašiau). Bet kokybės vis tiek prarandama ir nuotrauka šiek tiek "plaukia".
Triukšmo galima sumažinti su PS filtru "Reduce noise" (Filter--> Noise --> Reduce Noise), (atrodo taip parašiau). Bet kokybės vis tiek prarandama ir nuotrauka šiek tiek "plaukia".
aciu uz atsakyma, zinau kad blykste tai blogiz, bet kartais ji neisvengiama. kambary fotkinant vaika tiesiog butina, nes mano muilinukej labai jauciasi triuksmai didinant ISO
vat apie ta juosteles dekliuka esu skaicius, einu ieskoti to stebuklo
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 22, 15:40)
aciu uz atsakyma, zinau kad blykste tai blogiz, bet kartais ji neisvengiama. kambary fotkinant vaika tiesiog butina, nes mano muilinukej labai jauciasi triuksmai didinant ISO
nelabai sutinku, kad fotkinant kambaryje blykstė būtina.
juk namuose ir diena būna, nes tik vakaras, kai be blykstės neina fotkint (nors ir vakare galima..).. vesk vaiką prie lango, atitrauk užuolaidas, bus pakankamai šviesos, pamatysi kitokias spalvas ir visai kitokį vaizdą negu su blykste
QUOTE(Sansara @ 2008 09 22, 17:56)
mano PIRMAS debiutuojantis juostinis kadras geriu is prispjaudyto sulinio net springdama net ir sergant kontrastlige, man jis per kontrastingas (cia nuskanuota nuotrauka jau, ne negatyvas)
nu man tai fainas. ir su kontrastu pats tas tik kas čia per dryžiai?
QUOTE(Loreli @ 2008 09 22, 18:39)
Nagi aš taip nesakiau
bet taip pagalvojai, ania??