Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grethen,man irgi spalvota labiau ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 09 22, 16:46)
Grethen, spalvota man mielesnė. Bet ką darei su fonu?
Parodysiu originala, nezinau kaip istaisyti, bet siose foto kur parodziau matau kad negerai verysad.gif gal ka patartumet? g.gif

user posted image

Atsakyti
Grethen as uz spalvota 4u.gif

Papildyta:
originale man per raudonas kudikis
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 22, 17:16)
Grethen as uz spalvota 4u.gif
Papildyta:
originale man per raudonas kudikis
Tai taip, as ir nuemiau ta raudonuma, bet klausimas del foto, matot originale virsuj desinej sviesus plotas, man jo nesinori, tai as ji uzstamsinau, bet dirbtinokai atrodo, tai nzn kas daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 22, 15:41)
Ir vel as pasimetus, nezinau ar jb ar spalvota geriau  blink.gif

aš už spalvotą mirksiukas.gif . bet foną gal geriau tada palik tokį, koks yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 22, 14:39)
Jei naudoju integruotą blykstę, tai visuomet ją pridengiu (turiu tokį "išsklaidytoją" iš juostelės dėkliuko), seniau naudodavau paprastą baltą lapelį, tiesiog viena ranka laikydavau priglaudus prie blykstės, kita fotografuodavau. Šiaip blykstės stengiuosi nenaudoti, geriau daugiau triukšmo, nes jis man visai patinka.

Triukšmo galima sumažinti su PS filtru "Reduce noise" (Filter--> Noise --> Reduce Noise), (atrodo taip parašiau). Bet kokybės vis tiek prarandama ir nuotrauka šiek tiek "plaukia".

aciu uz atsakyma, zinau kad blykste tai blogiz, bet kartais ji neisvengiama. kambary fotkinant vaika tiesiog butina, nes mano muilinukej labai jauciasi triuksmai didinant ISO verysad.gif
vat apie ta juosteles dekliuka esu skaicius, einu ieskoti to stebuklo unsure.gif
Atsakyti
Grethen, man irgi spalvotas g.gif gaila kad nesimato akiu, tavo pirmas variantas neblogas, bet uztamsinai ausi, gal kaip nors pasviesink ja g.gif dar tas pirstas nevietoje hihihi.gif bet jie nepastebes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 22, 15:40)
aciu uz atsakyma, zinau kad blykste tai blogiz, bet kartais ji neisvengiama. kambary fotkinant vaika tiesiog butina, nes mano muilinukej labai jauciasi triuksmai didinant ISO  verysad.gif
vat apie ta juosteles dekliuka esu skaicius, einu ieskoti to stebuklo  unsure.gif

nelabai sutinku, kad fotkinant kambaryje blykstė būtina.
juk namuose ir diena būna, nes tik vakaras, kai be blykstės neina fotkint (nors ir vakare galima..).. vesk vaiką prie lango, atitrauk užuolaidas, bus pakankamai šviesos, pamatysi kitokias spalvas ir visai kitokį vaizdą negu su blykste smile.gif
Atsakyti
Grethen, tik spalvota. ir dar deciau koki silra filtra wink.gif fona palik kaip yra, dideles bedos nematau jame.

mano PIRMAS debiutuojantis juostinis kadras lotuliukas.gif geriu is prispjaudyto sulinio net springdama blush2.gif net ir sergant kontrastlige, man jis per kontrastingas doh.gif (cia nuskanuota nuotrauka jau, ne negatyvas)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 rugsėjo 2008 - 16:57
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 21, 19:43)
Nori pasakyt ziurkiskos?  blink.gif

Nagi aš taip nesakiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 09 22, 17:56)

mano PIRMAS debiutuojantis juostinis kadras  lotuliukas.gif geriu is prispjaudyto sulinio net springdama  blush2.gif net ir sergant kontrastlige, man jis per kontrastingas  doh.gif (cia nuskanuota nuotrauka jau, ne negatyvas)

nu man tai fainas. ir su kontrastu pats tas biggrin.gif tik kas čia per dryžiai?

QUOTE(Loreli @ 2008 09 22, 18:39)
Nagi aš taip nesakiau  bigsmile.gif

bet taip pagalvojai, ania?? hihihi.gif laugh.gif
Atsakyti
bite, muset mano skaneris smile.gif jis gi nepritaikytas niekam. lotuliukas.gif
Atsakyti