Gal zinote kur Vilniuje nebrangiai ir kokybiskai foto daro?
Noriu atsispausdint daug daug, tai jei bus po lita, daug teks suplot
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 21, 20:43)
ramiai, Grethenn, ramiai. įkvepiam, iškvepiam...
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 21, 21:42)
Gal zinote kur Vilniuje nebrangiai ir kokybiskai foto daro?
jei standartinis formatas, tai aš visada nešu į Mindaugo Maximą bet dėl pigumo, tai nežinau
QUOTE(bite maja @ 2008 09 21, 22:44)
ramiai, Grethenn, ramiai. įkvepiam, iškvepiam...
Papildyta:
jei standartinis formatas, tai aš visada nešu į Mindaugo Maximą bet dėl pigumo, tai nežinau
uf uf uf Papildyta:
Ir bais nepakeliui man ten
Gal dar kas kokiu pasiulymu? nes visad nesu i Mada, taciau ten pastoviai nutamsina.. O daugiau niekur nezinau, labai retai darau nuotraukas
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 21, 20:57)
uf uf uf
Gal dar kas kokiu pasiulymu? nes visad nesu i Mada, taciau ten pastoviai nutamsina.. O daugiau niekur nezinau, labai retai darau nuotraukas
jei is skaitmeninio tai turbut pigiausiai www.fotospauda.lt, o siaip dazniausiai www.eurokosfoto.lt spausdinu, man patinka.
Bet cia turbut apie juostas kalbate , tada nezinau.
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 21, 23:20)
jei is skaitmeninio tai turbut pigiausiai www.fotospauda.lt, o siaip dazniausiai www.eurokosfoto.lt spausdinu, man patinka.
Bet cia turbut apie juostas kalbate , tada nezinau.
Ne, apie skaitmena Bet cia turbut apie juostas kalbate , tada nezinau.
Aciu labai, man igi eurokos parekomendavo, nebrangu, meginsiu
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 21, 21:36)
jei skubiai reikia yra www.fotoplius.lt, padaro per 1 diena
Baccardi, labai aciu, sia savaite jus man taip nuotaika pakelet, net virpuliukai viduj, skaitant pagiriamus zodzius.Tai skatina dar labiau stengtis
Metus sportuoti ir dalyvauti varzybose, negalvojau,kad dar gyvenime kas nors taip patiks. O fotografija man kaip sportas, pagauni azarta, vis bandai,fotografuoji,ieskai ir jei kas pavyksta, tai kaip laimejimas varzybose.
Metus sportuoti ir dalyvauti varzybose, negalvojau,kad dar gyvenime kas nors taip patiks. O fotografija man kaip sportas, pagauni azarta, vis bandai,fotografuoji,ieskai ir jei kas pavyksta, tai kaip laimejimas varzybose.
sveikutes, turbut praleidote mano klausima kaip fotografuoti su blykste, kad nekaltu i kakta ir kaip pasalinti nereikalinga triuksma
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 22, 12:19)
sveikutes, turbut praleidote mano klausima kaip fotografuoti su blykste, kad nekaltu i kakta ir kaip pasalinti nereikalinga triuksma
visų pirma patarčiau be blykstės fotografuoti ir išnaudoti natūralaus apšvietimo suteikiamas galimybes, o tada įsigyčiau normalią išorinę blykstę ir mokyčiausi su ja dirbti.
integruota blykstė mano galva yra blogizzzz...
QUOTE(Kaktuke @ 2008 09 22, 13:19)
Jei naudoju integruotą blykstę, tai visuomet ją pridengiu (turiu tokį "išsklaidytoją" iš juostelės dėkliuko), seniau naudodavau paprastą baltą lapelį, tiesiog viena ranka laikydavau priglaudus prie blykstės, kita fotografuodavau. Šiaip blykstės stengiuosi nenaudoti, geriau daugiau triukšmo, nes jis man visai patinka.
Triukšmo galima sumažinti su PS filtru "Reduce noise" (Filter--> Noise --> Reduce Noise), (atrodo taip parašiau). Bet kokybės vis tiek prarandama ir nuotrauka šiek tiek "plaukia".
Ir vel as pasimetus, nezinau ar jb ar spalvota geriau
Grethen, spalvota man mielesnė. Bet ką darei su fonu?