Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal kas galit pasakyt, kaip padaryt tokį rėmelį kaip Degutės foto....

Bitės Majos katinai faini, tik man kažkaip keistai žiūrisi uodegos.... tokios nekatiniškos g.gif

Sea, foto labai spalvos patinka, norėčiau ir aš išmokti tokias padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 09 20, 07:47)
Bitės Majos katinai faini, tik man kažkaip keistai žiūrisi uodegos.... tokios nekatiniškos  g.gif

veislė čia tokia. nepriklijuosi pūko, jeigu jo nėra smile.gif
Atsakyti
laba.Aš turiu klausimuką tokį.. Paaiškinkit man,kaip neišmanėlei,kaip išgaut visiškai baltą arba juodą foną? tarkim fotografuojant macro noriu balto fono.. bandžiau dirbt su popieriaus lapais,bet gaunasi gelsvas,nelygus...o gal photoshop'u radaguot?.. blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lattčiukė @ 2008 09 20, 11:25)
laba.Aš turiu klausimuką tokį.. Paaiškinkit man,kaip neišmanėlei,kaip išgaut visiškai baltą  arba juodą foną? tarkim fotografuojant macro noriu balto fono.. bandžiau dirbt su popieriaus lapais,bet gaunasi gelsvas,nelygus...o gal photoshop'u radaguot?..  blush2.gif  rolleyes.gif

normalu apsvietima susiorganizuot ir pakoreaguot islaikyma. nes pagal auto nustatymus, jis buna kiek per trumpas, nes bando pilkinti balta spalva... galima veliau ir su PS ar kita programa level pakoreguoti, kad balta tikrai taptu balta.
dar baltos spalvos balansa WB reik suderinti teisingai. mirksiukas.gif

degute, duok nosies smile.gif bent vilti, kad ji ten yra biggrin.gif

bitemaja, juokiaus is tavo mindytojo biggrin.gif ziuri i akis ir mindo, ir noooori meiles, ir meilinas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 20 rugsėjo 2008 - 11:17
QUOTE(Loreli @ 2008 09 20, 08:47)
Gal kas galit pasakyt, kaip padaryt tokį rėmelį kaip Degutės foto....

Aš su PS Elements darau taip:

1.spalvų paletėj dukart spragtelėjus kairiu pelės kl ant "Set background color", nusistatau spalvą, šiuo atveju, kai tokia pilka, tai H 0, S 0, B 23
2.Image/Resize/Canvas size With ir Height nurodau po 0,08 cm, Relative pažymėta varnele
3.spalvų paletėj nusistatau kitą spalvą- baltą - skaičiukai 0,0,100
4.Image/Resize/Canvas size With ir Height nurodau po 4,00 cm (čia šiuo atveju, reik žiūrėt pgl foto išmatavimus, jei originalus dydis, tai nebus per daug, jei jau stipriai karpyta, reiks mažiau)

Visada atšaukti veiksmą galima Ctrl+Z, o grįžti iš atšaukto Ctrl+Y

Na, dabar su nosim foto, kaip dabar:

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 19, 15:50)

Kaip prajuokino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vos neapsi.. , taip ir matau kaip jis pedutem mynko  biggrin.gif

O as ziurejau ziurejau...Paskiau tik supratau kame cia reikalas.
Bite, smagios nuotraukytes.

Sayonara, tai gal mes Londone viena kitai netycia per kelia perbegsim,nes atrodo,kad visgi kelione isdegs. ax.gif

Degute,man su nosim labiau patinka.Ana tokia labai jau isblyskus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 09 19, 23:47)

Bitės Majos katinai faini, tik man kažkaip keistai žiūrisi uodegos.... tokios nekatiniškos  g.gif

Sea, foto labai spalvos patinka, norėčiau ir aš išmokti tokias padaryt ax.gif

Loreli,
as beieskodama cross actionu uzklydau i puslapi kur mokino kaip su PS crossinti tampant curves raudona ir zalia kanala. Jei rasiu ta puslapi,imesiu cia. Tai dabar su curves dazniausiai ir zaidziau ir paskui dar Selective color atsidarau, nugesinu vienas spalvas kitas paastrinu. Kai pamaitinsiu vaika eisiu paieskoti to puslapio biggrin.gif

Katinai ir man patiko,Bites majos thumbup.gif

Degute, su nosim nuotrauka smagiau ziurisi, ir baltoje aplinkoje nebesimato tu pilku tasku.
Papildyta:
Loreli,
radau panasu puslapi, pavaziuok zemiau kur CROSS PROCESSING TECHNIQUE
Spalvos ir ten parodyta kiek kreives pastumdyt ir t.t
Atsakyti
Sea, ačiū kad paieškojai. Bandysiu aiškintis, nors anglų kalba pas mane labai primityviam lygyje verysad.gif . O askyk ten su paprastu PS ar reikjia kažką parsisiusti?

Degute, ačiū už paaiškinimus dėl rėmelių
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Seniai čia buvau 4u.gif Bet dabar tikiuosi galėsiu dažniau čia užsukti blush2.gif rolleyes.gif Keletas nuotraukėlių blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 20 rugsėjo 2008 - 20:26
QUOTE(Loreli @ 2008 09 20, 08:58)
Sea, ačiū kad paieškojai. Bandysiu aiškintis, nors anglų kalba pas mane labai primityviam lygyje verysad.gif . O askyk ten su paprastu PS ar reikjia kažką parsisiusti?

ne nereikia nieko siustis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Sea, Tavo nuotraukos kelia susižavėjimą. Labai patinka tavo nuotraukų apdirbimas, jos tokios šviesios, o akys ryškios. Sužavėjo betmenas ir vaikiukas su skėčiu gatvėje. Na žinok, super 4u.gif

Jau dabar tiek perskaičius nebeprisiminsiu ir visų nepaminėsiu, bet bite_maja, transilvanija smile.gif labai paslaptinga ir labai gražiai apgaubta rūku. Iš praeitos temos kiek pamenu paskutiniuose psl lyg tai buvo ir sayonaros ir sansaros darbų, kurie patiko.
Labai norisi neapsileisti, bet mane tai ir ruduo tikriausiai jau veikia doh.gif (depresija) - draugams atidaviau objektyvą, kurį buvau pasiskolinus, tai su savo kitinukais jaučiuos kaip visiška nemokša - nesusitvarkau, nuotraukos tokios baisios - kad nusišaut norisi, o dar ir slogą į draugiją pasikviečiau tai vaikštau su snargliu iki kelių ir visiška apatija sad.gif Na bet tikiuosi viskas susitvarkys.

Linkiu visoms ir visiems nesirgti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 09 20, 09:47)
Nori pasakyt ziurkiskos? blink.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 09 20, 14:26)
Na, dabar su nosim foto, kaip dabar:
Na idomiai, bet man dar noretusi truputi isryskintu bruozu smile.gif

QUOTE(kooala @ 2008 09 20, 22:24)
Keletas nuotraukėlių blush2.gif
Na pirmoj tai kam tas blicas.. kad butu kokie seseliai, perejimai, o dabar tik isdeginti blico plemai.
Antroji butu idomesne, jei nebutu susiliejus smile.gif
o trecia.. kadre nieko idomaus, bet glaiu pagirti uz teisinga jb smile.gif
Atsakyti