Gal kas galit pasakyt, kaip padaryt tokį rėmelį kaip Degutės foto....
Bitės Majos katinai faini, tik man kažkaip keistai žiūrisi uodegos.... tokios nekatiniškos
Sea, foto labai spalvos patinka, norėčiau ir aš išmokti tokias padaryt
QUOTE(Loreli @ 2008 09 20, 07:47)
Bitės Majos katinai faini, tik man kažkaip keistai žiūrisi uodegos.... tokios nekatiniškos
veislė čia tokia. nepriklijuosi pūko, jeigu jo nėra
laba.Aš turiu klausimuką tokį.. Paaiškinkit man,kaip neišmanėlei,kaip išgaut visiškai baltą arba juodą foną? tarkim fotografuojant macro noriu balto fono.. bandžiau dirbt su popieriaus lapais,bet gaunasi gelsvas,nelygus...o gal photoshop'u radaguot?..
QUOTE(lattčiukė @ 2008 09 20, 11:25)
laba.Aš turiu klausimuką tokį.. Paaiškinkit man,kaip neišmanėlei,kaip išgaut visiškai baltą arba juodą foną? tarkim fotografuojant macro noriu balto fono.. bandžiau dirbt su popieriaus lapais,bet gaunasi gelsvas,nelygus...o gal photoshop'u radaguot?..
normalu apsvietima susiorganizuot ir pakoreaguot islaikyma. nes pagal auto nustatymus, jis buna kiek per trumpas, nes bando pilkinti balta spalva... galima veliau ir su PS ar kita programa level pakoreguoti, kad balta tikrai taptu balta.
dar baltos spalvos balansa WB reik suderinti teisingai.
degute, duok nosies bent vilti, kad ji ten yra
bitemaja, juokiaus is tavo mindytojo ziuri i akis ir mindo, ir noooori meiles, ir meilinas
QUOTE(Loreli @ 2008 09 20, 08:47)
Gal kas galit pasakyt, kaip padaryt tokį rėmelį kaip Degutės foto....
Aš su PS Elements darau taip:
1.spalvų paletėj dukart spragtelėjus kairiu pelės kl ant "Set background color", nusistatau spalvą, šiuo atveju, kai tokia pilka, tai H 0, S 0, B 23
2.Image/Resize/Canvas size With ir Height nurodau po 0,08 cm, Relative pažymėta varnele
3.spalvų paletėj nusistatau kitą spalvą- baltą - skaičiukai 0,0,100
4.Image/Resize/Canvas size With ir Height nurodau po 4,00 cm (čia šiuo atveju, reik žiūrėt pgl foto išmatavimus, jei originalus dydis, tai nebus per daug, jei jau stipriai karpyta, reiks mažiau)
Visada atšaukti veiksmą galima Ctrl+Z, o grįžti iš atšaukto Ctrl+Y
Na, dabar su nosim foto, kaip dabar:
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 19, 15:50)
O as ziurejau ziurejau...Paskiau tik supratau kame cia reikalas.
Bite, smagios nuotraukytes.
Sayonara, tai gal mes Londone viena kitai netycia per kelia perbegsim,nes atrodo,kad visgi kelione isdegs.
Degute,man su nosim labiau patinka.Ana tokia labai jau isblyskus buvo.
QUOTE(Loreli @ 2008 09 19, 23:47)
Sea, foto labai spalvos patinka, norėčiau ir aš išmokti tokias padaryt
Loreli,
as beieskodama cross actionu uzklydau i puslapi kur mokino kaip su PS crossinti tampant curves raudona ir zalia kanala. Jei rasiu ta puslapi,imesiu cia. Tai dabar su curves dazniausiai ir zaidziau ir paskui dar Selective color atsidarau, nugesinu vienas spalvas kitas paastrinu. Kai pamaitinsiu vaika eisiu paieskoti to puslapio
Katinai ir man patiko,Bites majos
Degute, su nosim nuotrauka smagiau ziurisi, ir baltoje aplinkoje nebesimato tu pilku tasku.
Papildyta:
Loreli,
radau panasu puslapi, pavaziuok zemiau kur CROSS PROCESSING TECHNIQUE
Spalvos ir ten parodyta kiek kreives pastumdyt ir t.t
Sea, ačiū kad paieškojai. Bandysiu aiškintis, nors anglų kalba pas mane labai primityviam lygyje . O askyk ten su paprastu PS ar reikjia kažką parsisiusti?
Degute, ačiū už paaiškinimus dėl rėmelių
Degute, ačiū už paaiškinimus dėl rėmelių
Sveiki Seniai čia buvau Bet dabar tikiuosi galėsiu dažniau čia užsukti Keletas nuotraukėlių
QUOTE(Loreli @ 2008 09 20, 08:58)
Sea, ačiū kad paieškojai. Bandysiu aiškintis, nors anglų kalba pas mane labai primityviam lygyje . O askyk ten su paprastu PS ar reikjia kažką parsisiusti?
ne nereikia nieko siustis
Sveiki,
Sea, Tavo nuotraukos kelia susižavėjimą. Labai patinka tavo nuotraukų apdirbimas, jos tokios šviesios, o akys ryškios. Sužavėjo betmenas ir vaikiukas su skėčiu gatvėje. Na žinok, super
Jau dabar tiek perskaičius nebeprisiminsiu ir visų nepaminėsiu, bet bite_maja, transilvanija labai paslaptinga ir labai gražiai apgaubta rūku. Iš praeitos temos kiek pamenu paskutiniuose psl lyg tai buvo ir sayonaros ir sansaros darbų, kurie patiko.
Labai norisi neapsileisti, bet mane tai ir ruduo tikriausiai jau veikia (depresija) - draugams atidaviau objektyvą, kurį buvau pasiskolinus, tai su savo kitinukais jaučiuos kaip visiška nemokša - nesusitvarkau, nuotraukos tokios baisios - kad nusišaut norisi, o dar ir slogą į draugiją pasikviečiau tai vaikštau su snargliu iki kelių ir visiška apatija Na bet tikiuosi viskas susitvarkys.
Linkiu visoms ir visiems nesirgti
Sea, Tavo nuotraukos kelia susižavėjimą. Labai patinka tavo nuotraukų apdirbimas, jos tokios šviesios, o akys ryškios. Sužavėjo betmenas ir vaikiukas su skėčiu gatvėje. Na žinok, super
Jau dabar tiek perskaičius nebeprisiminsiu ir visų nepaminėsiu, bet bite_maja, transilvanija labai paslaptinga ir labai gražiai apgaubta rūku. Iš praeitos temos kiek pamenu paskutiniuose psl lyg tai buvo ir sayonaros ir sansaros darbų, kurie patiko.
Labai norisi neapsileisti, bet mane tai ir ruduo tikriausiai jau veikia (depresija) - draugams atidaviau objektyvą, kurį buvau pasiskolinus, tai su savo kitinukais jaučiuos kaip visiška nemokša - nesusitvarkau, nuotraukos tokios baisios - kad nusišaut norisi, o dar ir slogą į draugiją pasikviečiau tai vaikštau su snargliu iki kelių ir visiška apatija Na bet tikiuosi viskas susitvarkys.
Linkiu visoms ir visiems nesirgti
QUOTE(Loreli @ 2008 09 20, 09:47)
Nori pasakyt ziurkiskos? QUOTE(Degutė @ 2008 09 20, 14:26)
Na, dabar su nosim foto, kaip dabar:
Na idomiai, bet man dar noretusi truputi isryskintu bruozu QUOTE(kooala @ 2008 09 20, 22:24)
Keletas nuotraukėlių
Na pirmoj tai kam tas blicas.. kad butu kokie seseliai, perejimai, o dabar tik isdeginti blico plemai.Antroji butu idomesne, jei nebutu susiliejus
o trecia.. kadre nieko idomaus, bet glaiu pagirti uz teisinga jb