Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 05, 10:19)
Cia ne face&body  schmoll.gif  jis skirtas makiazo pagrindui - krmepudrai, o EZ kiek pamenu yra sausa pudra, jai tikru kitas:
user posted image
na arba Kabuki:
user posted image

Nors idealiausias turbut saules pudros sepetelis:
user posted image

Sveiki, sakykite, kokios kainos tu sepeteliu, kur tinka ez? 4u.gif kur galima isigyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 06, 21:55)
Sveiki, sakykite, kokios kainos tu sepeteliu, kur tinka ez?  4u.gif  kur galima isigyti?  ax.gif

turiu 3 šepetuką, labai minkštas, man bronzatui kažkaip per minkštas, bet meteoritams ir biriai pudrai idealus.
Ir dar jungiuosi prie klausimo apie mineralinę kosmetiką, nagi išlyskit bandžiusios, laukiam komentarų
Atsakyti
QUOTE(ingutėkk @ 2008 10 06, 21:10)
Ar kas isbandet mineraline pudryte?

QUOTE(midori @ 2008 09 28, 23:04)
sveikos.gal kas jau isbande nauja TBS mineraline pudra?
kokie atsiliepimai?-gal su kuo palyginti galit?
aciu smile.gif
*

QUOTE(eglute2002 @ 2008 09 15, 22:33)
oi ne, tikrai neblizgi, visai ne kaip blizgi pudra sepetelyje schmoll.gif Ji kasdieniniam naudojimui, graziai maskuoja, bet turi toki sveika svytejima, nu nemoku net apsakyti ax.gif .
Chardonnay,padek man mirksiukas.gif drinks_cheers.gif. Turi tu ta pudryte, na koks tau ispudis apie ja susidare?
*

Va va kaip tik gerai pasakei, turi sveika svytejima. Veidas atrodo spindintis ne nuo blizgiu daleliu, o panasiai kaip is laimes kad spinduliuoja biggrin.gif blush2.gif Nu cia taip fantastiskai skamba, bet tikrai ispudingai atrodo. Tiks toms kurios megsta naturaluma, nes atrodo labai naturaliai. Zodziu grazu blush2.gif 4u.gif

Man ji laaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 10 07, 08:22)
Ir dar jungiuosi prie klausimo apie mineralinę kosmetiką, nagi išlyskit bandžiusios, laukiam komentarų

Jau pasikartosiu, kažkada rašiau, jog mineraliniai šešėliai man nepatiko schmoll.gif Po poros valandų jau buvo subėgę į vokų raukšleles. O be to: nu ir blizgalų ten pridėta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2008 10 07, 09:18)
Jau pasikartosiu, kažkada rašiau, jog mineraliniai šešėliai man nepatiko  schmoll.gif  Po poros valandų jau buvo subėgę į  vokų raukšleles. O be to: nu ir blizgalų ten pridėta  doh.gif

mineraliniuose seseliuose prideta blizgalu? kazkas man cia nesiderina g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Vakar uzsipirkau body shope, gavau net dovanu biggrin.gif
Nusipirkau isgirta kanapiu krema rankom. Kvapas tai tikrai nekoks... labai pelesius primena unsure.gif bet kad ir viena diena panaudojus, rankos tikrai svelnutes pasidare bigsmile.gif

Dar nusipirkau tonika ir veido prausikli su vitaminu E.
Dilgeliu sampuna ir kondicionieriu.
Uz tai gavau dovanu kosmetine, kurioje ideti mazi indeliai su dieniniu ir nektiniu kremu jautriai odai, lupu blizgis ir "Total energy" kuno gelis. Gal kuri yra bandziusi toki? Kas cia per daiktas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 10 07, 11:33)
Sveikos smile.gif
Vakar uzsipirkau body shope, gavau net dovanu  biggrin.gif
Nusipirkau isgirta kanapiu krema rankom. Kvapas tai tikrai nekoks... labai pelesius primena  unsure.gif  bet kad ir viena diena panaudojus, rankos tikrai svelnutes pasidare  bigsmile.gif

Dar nusipirkau tonika ir veido prausikli su vitaminu E.
Dilgeliu sampuna ir kondicionieriu.
Uz tai gavau dovanu kosmetine, kurioje ideti mazi indeliai su dieniniu ir nektiniu kremu jautriai odai, lupu blizgis ir "Total energy" kuno gelis. Gal kuri yra bandziusi toki? Kas cia per daiktas?  blush2.gif

Čia kuriam mieste,taip šauniai dovanėles dovanoja bigsmile.gif aš Klaipėdoj geriausiu atveju kokį mėginuką gaudavau,o būdavo kad ir nieko doh.gif

Puikiai apsipirkai thumbup.gif
Man reikia iki tbs nusiridenti ir išleisti dovanų čekį,bet net nežinau ką ir pirkti,taip nesinori brangiau mokėti,kai yra pigesnių būdų biggrin.gif bet kadangi dovanotas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 10 07, 12:33)
"Total energy" kuno gelis. Gal kuri yra bandziusi toki? Kas cia per daiktas?  blush2.gif

Čia štai toks daiktas:

TOTAL ENERGY BODY GEL - ŽADINANTI KŪNO ŽELĖ 200ml
Po žvalinančio dušo odą dosniai pamaloninkite šiuo stimuliuojančiu drėkikliu. Jis prisodrintas gvaraninės paulinijos, imbiero, Bendruomenių verslo rėmimo programos tiekiamo organiško bergamočių aliejaus ekstraktais, papildytas Bendruomenių verslo rėmimo programos tiekiamu alaviju ir kurtas taip, kad vėsindamas, ramindamas ir drėkindamas odą, teiktų jums energijos ir gerintų jūsų savijautą.

4u.gif
Atsakyti
man taip klausimas kilo, o jūs krempudrą irgi TBS naudojat, kai mineralinė taip gerai atrodo?
Planuoju eit shopintis ryt, ir galvoju ,gal iškart viską susipirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 10 07, 15:13)
Čia kuriam mieste,taip šauniai dovanėles dovanoja bigsmile.gif aš Klaipėdoj geriausiu atveju kokį mėginuką gaudavau,o būdavo kad ir nieko doh.gif

Londone blush2.gif

QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 10 07, 15:14)
Čia štai toks daiktas:

Aciu Fifa_pifa smile.gif Ryt darysiu bandymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 10 07, 15:39)

Tai tada viskas aišku doh.gif mums čia nesulaukti schmoll.gif
Atsakyti
jei pirksit daugiau nei uz 240 Lt ( tikslios sumos nepamenu), jum duos kosmetine su meginukais.
Atsakyti