Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 10 04, 11:04)
Bet cia ne tas face and body brush? o pastarasis tinka EZ?  4u.gif  ax.gif

Cia ne face&body schmoll.gif jis skirtas makiazo pagrindui - krmepudrai, o EZ kiek pamenu yra sausa pudra, jai tikru kitas:
user posted image
na arba Kabuki:
user posted image

Nors idealiausias turbut saules pudros sepetelis:
user posted image
Atsakyti
Sakykit, ar musu parduotuvese yra sio daikto (peppermint cooling foot lotion) po 30 ml?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 05 spalio 2008 - 13:46
QUOTE(Dasha @ 2008 10 05, 10:19)
Cia ne face&body  schmoll.gif  jis skirtas makiazo pagrindui - krmepudrai, o EZ kiek pamenu yra sausa pudra, jai tikru kitas:
user posted image

vat sita as turejau omeny, kazkodel jis man priimtiniausias 4u.gif ax.gif
Aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2008 10 05, 13:45)
Sakykit, ar musu parduotuvese yra sio daikto (peppermint cooling foot lotion) po 30 ml?
user posted image

Tikrai yra mazesnemis talpomis, bet kiek tiksliai 50 ml ar 30 ml - nepasakysiu.. neuzfiksavau
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 10 04, 18:32)
Vakar parduotuvėj nusipirkau šitą kremuką  rolleyes.gif Jau ir išbandžiau, rankos labai švelnios ir kvapas mmm...Mokėjau 69Lt
user posted image

O gal naudojai kanapių rankoms ir galėtum palyginti su šituo, kuris geresnis? ax.gif Mano kanapinis į pabaigą, tai galvoju, kokį pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 10 05, 18:39)
O gal naudojai kanapių rankoms ir galėtum palyginti su šituo, kuris geresnis? ax.gif Mano kanapinis į pabaigą, tai galvoju, kokį pirkti rolleyes.gif

kanapiu bus riebesnis ir skirtas butent rankoms, cia kuno balzamas.
Atsakyti
Pagaliau ir as susigyvenau su kanapiu ranku kremu thumbup.gif . Anksciau negalejau pakesti to kvapo, kai MB pasitepdavo rankas. O dabar, kai rankos suskirdo ir issausejo, pasitepiau juo - rankytes ryte minkstut minkstuteles clap.gif wub.gif . Naudoju dabar kiekviena vakara ir esu labai patenkinta yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 05, 20:41)

Reiškias bent žiemai tikrai liksiu prie kanapių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 10 06, 06:40)
Reiškias bent žiemai tikrai liksiu prie kanapių  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2008 10 03, 12:11)
Pirmaji sepetuka turiu - laaabai minktas ir svelnus  thumbup.gif bet pagal mane jis labiau skirtas skystai pudrai tepti, nei pvz kokia egipto zeme rolleyes.gif

aha jis skystai pudrai, tai as jo ir noriu tam biggrin.gif jauciu susigundysiu as tais sepeteliais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 10 05, 19:39)

Kanapiu nebandziau, bet isivaizduoju, kad jis riebesnis uz si smile.gif
Nors ir sis labai tinka sausai odai thumbup.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 10 05, 20:41)

Cia ne kuno balzamas.Cia ranku ir koju kremas

Atsakyti
Ar kas isbandet mineraline pudryte?
Atsakyti