Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o gal zinot, kas uzsiima sios kosmetikos platinimu Kaune? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas galėtų parašyti atsiliepimus apie The body shopo tušą "divide and multiply mascara"?Ir gal kas žino, kiek jis apytiksliai Lietuvoje kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas parasysi koki atsilipeima apie nealiejine pudra OIL-FREE BALANCING FOUNDATION SPF 15? Labai noriu isbandyt, ar tirkai neblizga veidas po kurio laiko su ja? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man irgi prireike jusu nuomones, noriu isgyti siuos TBS sepetelius, gal kas juos turit ir galit pasakyt savo nuomone bigsmile.gif aciu 4u.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2008 10 02, 16:21)
Sveikos  4u.gif man irgi prireike jusu nuomones, noriu isgyti siuos TBS sepetelius, gal kas juos turit ir galit pasakyt savo nuomone  bigsmile.gif aciu  4u.gif
user posted image
user posted image

As taip pat labai noriu pakeisti savo Guerlain meteoritu sepeteli i fase and body TBS sepeteli. Mano sesuo turi ji, tai labai patenkinta, jis labai minkstas ir svelnus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 10 02, 11:01)
Sveiki 4u.gif
Gal kas galėtų parašyti atsiliepimus apie The body shopo tušą "divide and multiply mascara"?Ir gal kas žino, kiek jis apytiksliai Lietuvoje kainuoja? 4u.gif

Naudoju šitą tušą, nu man jis thumbup.gif Iš visų TBS'inių tušų jis man labiausiai patinka. Nesulipina blakstienų, gražiai, t.y. proto ribose pastorina jas wub.gif
O kas dėl šepetėlių, tai jie visi labai geri, tik su tuo šepetėlių akių pravedimams tai taip ir neišmokau tepliotis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinukas: 02 spalio 2008 - 17:16
Sepeteliu kainos parduotuvej: Veido ir kuno 60lt; seseliu paskirstymo 25; voku seseliu sep 25; makiazo pagrindo sep 60; antakiu ir blakstienu sukutes 30; mazasis sepeteliu rinkinys 83. Kuriuos zinau, tuos parasiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jarida @ 2008 10 01, 17:18)
labas, baigiu savo veido kremuka su vitaminu E, gal galit patarti koki kita veido kremuka, nes arteja salciai tai nzn ka issirinkti  smile.gif oda mano nesuprasi ar tai misri ar tai sausa  4u.gif

Mano oda irgi misri ir dehidratuota, tai man labai patiko Juros dumbliu kremai. Su SPF 25 tiktu ziemai, nes toks sunkesnis, o tas kitas tai labai lengvas, greit susigeriantis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 02, 10:47)
o gal zinot, kas uzsiima sios kosmetikos platinimu Kaune?  4u.gif

Sandra-mandra 4u.gif
Atsakyti
Labukas merginos 4u.gif

galiu rekomenduoti THE BODY SHOP makiaza ivairioms progoms!

Pries menesi pasidariau nemokama-bandomaji makiaza, tiesiog ispudingai, o preita savaitgali drauges vestuvems padare-tai visi zado neteke buvo! Jei neklystu, makiazo meistres vardas Jelena, cia daryta klaipedoje! 4u.gif anksciau pigiau buvo apie 40 Lt, dabar berods 80 Lt, nes sake, klienciu tiek, kad nebespeja savo darbo laiku makiazu daryt g.gif bet verta uz 80,00 Lt - tikrai!!!! turiu jos asmenini numeriuka, jei kam prireiks parasykit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2008 10 02, 17:21)
Sveikos  4u.gif man irgi prireike jusu nuomones, noriu isgyti siuos TBS sepetelius, gal kas juos turit ir galit pasakyt savo nuomone  bigsmile.gif aciu  4u.gif
user posted image
user posted image

Pirmaji sepetuka turiu - laaabai minktas ir svelnus thumbup.gif bet pagal mane jis labiau skirtas skystai pudrai tepti, nei pvz kokia egipto zeme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2008 10 03, 12:11)
Pirmaji sepetuka turiu - laaabai minktas ir svelnus  thumbup.gif bet pagal mane jis labiau skirtas skystai pudrai tepti, nei pvz kokia egipto zeme rolleyes.gif

Taip, jis skirtas makiažo pagrindui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2008 10 03, 16:08)
Taip, jis skirtas makiažo pagrindui  mirksiukas.gif

Bet cia ne tas face and body brush? o pastarasis tinka EZ? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Vakar parduotuvėj nusipirkau šitą kremuką rolleyes.gif Jau ir išbandžiau, rankos labai švelnios ir kvapas mmm...Mokėjau 69Lt
user posted image
Atsakyti