o gal zinot, kas uzsiima sios kosmetikos platinimu Kaune?
Sveiki
Gal kas galėtų parašyti atsiliepimus apie The body shopo tušą "divide and multiply mascara"?Ir gal kas žino, kiek jis apytiksliai Lietuvoje kainuoja?
Gal kas galėtų parašyti atsiliepimus apie The body shopo tušą "divide and multiply mascara"?Ir gal kas žino, kiek jis apytiksliai Lietuvoje kainuoja?
Sveiki,
gal kas parasysi koki atsilipeima apie nealiejine pudra OIL-FREE BALANCING FOUNDATION SPF 15? Labai noriu isbandyt, ar tirkai neblizga veidas po kurio laiko su ja? Aciu is anksto
gal kas parasysi koki atsilipeima apie nealiejine pudra OIL-FREE BALANCING FOUNDATION SPF 15? Labai noriu isbandyt, ar tirkai neblizga veidas po kurio laiko su ja? Aciu is anksto
Sveikos man irgi prireike jusu nuomones, noriu isgyti siuos TBS sepetelius, gal kas juos turit ir galit pasakyt savo nuomone aciu
QUOTE(Mija23 @ 2008 10 02, 16:21)
Sveikos man irgi prireike jusu nuomones, noriu isgyti siuos TBS sepetelius, gal kas juos turit ir galit pasakyt savo nuomone aciu
As taip pat labai noriu pakeisti savo Guerlain meteoritu sepeteli i fase and body TBS sepeteli. Mano sesuo turi ji, tai labai patenkinta, jis labai minkstas ir svelnus.
QUOTE(devintas dangus @ 2008 10 02, 11:01)
Sveiki
Naudoju šitą tušą, nu man jis Iš visų TBS'inių tušų jis man labiausiai patinka. Nesulipina blakstienų, gražiai, t.y. proto ribose pastorina jas
O kas dėl šepetėlių, tai jie visi labai geri, tik su tuo šepetėlių akių pravedimams tai taip ir neišmokau tepliotis
Sepeteliu kainos parduotuvej: Veido ir kuno 60lt; seseliu paskirstymo 25; voku seseliu sep 25; makiazo pagrindo sep 60; antakiu ir blakstienu sukutes 30; mazasis sepeteliu rinkinys 83. Kuriuos zinau, tuos parasiau
Papildyta:
Mano oda irgi misri ir dehidratuota, tai man labai patiko Juros dumbliu kremai. Su SPF 25 tiktu ziemai, nes toks sunkesnis, o tas kitas tai labai lengvas, greit susigeriantis
Papildyta:
Sandra-mandra
Papildyta:
QUOTE(Jarida @ 2008 10 01, 17:18)
labas, baigiu savo veido kremuka su vitaminu E, gal galit patarti koki kita veido kremuka, nes arteja salciai tai nzn ka issirinkti oda mano nesuprasi ar tai misri ar tai sausa
Mano oda irgi misri ir dehidratuota, tai man labai patiko Juros dumbliu kremai. Su SPF 25 tiktu ziemai, nes toks sunkesnis, o tas kitas tai labai lengvas, greit susigeriantis
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 02, 10:47)
o gal zinot, kas uzsiima sios kosmetikos platinimu Kaune?
Sandra-mandra
Labukas merginos
galiu rekomenduoti THE BODY SHOP makiaza ivairioms progoms!
Pries menesi pasidariau nemokama-bandomaji makiaza, tiesiog ispudingai, o preita savaitgali drauges vestuvems padare-tai visi zado neteke buvo! Jei neklystu, makiazo meistres vardas Jelena, cia daryta klaipedoje! anksciau pigiau buvo apie 40 Lt, dabar berods 80 Lt, nes sake, klienciu tiek, kad nebespeja savo darbo laiku makiazu daryt bet verta uz 80,00 Lt - tikrai!!!! turiu jos asmenini numeriuka, jei kam prireiks parasykit
galiu rekomenduoti THE BODY SHOP makiaza ivairioms progoms!
Pries menesi pasidariau nemokama-bandomaji makiaza, tiesiog ispudingai, o preita savaitgali drauges vestuvems padare-tai visi zado neteke buvo! Jei neklystu, makiazo meistres vardas Jelena, cia daryta klaipedoje! anksciau pigiau buvo apie 40 Lt, dabar berods 80 Lt, nes sake, klienciu tiek, kad nebespeja savo darbo laiku makiazu daryt bet verta uz 80,00 Lt - tikrai!!!! turiu jos asmenini numeriuka, jei kam prireiks parasykit
QUOTE(Mija23 @ 2008 10 02, 17:21)
Pirmaji sepetuka turiu - laaabai minktas ir svelnus bet pagal mane jis labiau skirtas skystai pudrai tepti, nei pvz kokia egipto zeme
QUOTE(rihANNA @ 2008 10 03, 12:11)
Pirmaji sepetuka turiu - laaabai minktas ir svelnus bet pagal mane jis labiau skirtas skystai pudrai tepti, nei pvz kokia egipto zeme
Taip, jis skirtas makiažo pagrindui
QUOTE(Katinukas @ 2008 10 03, 16:08)
Taip, jis skirtas makiažo pagrindui
Bet cia ne tas face and body brush? o pastarasis tinka EZ?