Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 09 30, 12:15)
Sveikos  4u.gif

Esu isbandziusi kelias body shopo priemones ir kolkas esu labai atsiliepimai apie sia kosmetika tik geri  thumbup.gif

Noreciau isbandyti dekoratyviaja kosmetika. Kokie jusu atsiliepimai apie ja? Konkreciai noreciau tuso, birios pudros veidui.
Ir dar, koki krema rekomenduotumete sausom rankom?

As turiu biria mineraline pudra, tai nerealiausias dalykas koki esu turejus, kuo toliau- tuo labiau ja dziaugiuos thumbup.gif Turiu seselius shimer cubes, tai turbut iki pensijos uzteks - 4 kubeliai po 4 gramus!!! Ir spalvytes nuostabios ir dengiasi puikiai ir labai ilgai issilaiko, nesubeja i rauksles. Dar turiu piestuka akims, tai irgi puikus, graziai brezia, neissiterlioja (po visa voka ir po juo), nenusitrina, man patinka rolleyes.gif Tusa sesei nupirkau, bet pati esu parduotuvej bandzius tai labai patiko (tankinantis berods). Tai va tokie mano atsiliepimai ax.gif Bet kiekvienam juk skirtingai, tai nueik i parduotuve ir pasibandyk 4u.gif
Atsakyti
fifai pifai-esu issiuntus laiskus elektroniniu pastu del uzsakymo kosmetikos, norejau susiderint kaip atsiimti del to ir rasiau i az
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 09 30, 20:02)
fifai pifai-esu issiuntus laiskus elektroniniu pastu del uzsakymo kosmetikos, norejau susiderint kaip atsiimti del to ir rasiau i az

atsiprašau, buvau užblokuota doh.gif todėl visada sakau, kad man geriau bendrauti el.paštu 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Kai tik uzsipirksiu, butinai parasysiu savo atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
aš ir naudoju The body shop kuno priemones. viskuom esu patenkinta, dar nenaudojus šampūno.
o niekas nebandė vaikų kūno priežiūros priemonių? šiandien užmačiau žurnale, kad lietuvoje yra, o va čia Uk nemačiau, ar aš nepastabi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 09 30, 21:25)
Aciu uz patarimus  4u.gif
Kai tik uzsipirksiu, butinai parasysiu savo atsiliepimus smile.gif

Lauksim ivertinimu thumbup.gif
Atsakyti
labas, baigiu savo veido kremuka su vitaminu E, gal galit patarti koki kita veido kremuka, nes arteja salciai tai nzn ka issirinkti smile.gif oda mano nesuprasi ar tai misri ar tai sausa 4u.gif
Atsakyti
beje naudoju dilgeliu sampuna ir balzama, tai man jokio ispudzio napaliko schmoll.gif net ziuriu jau ir pleiskanu atsiranda, gerai kad liko puse buteliuko, greitai galesiu kitu pakeisti smile.gif naudojau taip pat brazilisku riesutu kauke plaukams, patiko ir plaukai svelnus budavo ir kvepedavo labai ilgai, o kuno sviestas taip pat brazilisku riesutu man nelipo, blogai isigeria, taip ir stovi karta pateptas unsure.gif
Atsakyti
Gal kokiu atsiliepimu turite apie veido prieziuros priemones? Kaukes, tonikus,prausiklius ir pan? Esu bandziusi veido krema jautriai odai, bet mane nuo jo pradejo berti unsure.gif Tai atidaviau kaimynei, jai labai patiko ir tiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 01 spalio 2008 - 17:16
QUOTE(Jarida @ 2008 10 01, 16:18)
labas, baigiu savo veido kremuka su vitaminu E, gal galit patarti koki kita veido kremuka, nes arteja salciai tai nzn ka issirinkti  smile.gif oda mano nesuprasi ar tai misri ar tai sausa  4u.gif

Gali bandyti jojobos arba kanapių kremukus. Paprašyk parduotuvėj mėginėlio ir išsirinksi wink.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal pamenate face and body sepetelio kaina parduotuveje ( gal kuri turi pasiulyti pigiau) ir gal zinosite ar jis tinkamas naudoti su meteoritais, o gal kuri kita sepeteli siulytumete?
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote kaip TBS kompaktinė pudra pvz. ši PRESSED FACE POWDER ,spalvyte 03,???Kaip dengia, ar tinka mišriai veido odai? smile.gif
Atsakyti