QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 09 30, 12:15)
Sveikos
Esu isbandziusi kelias body shopo priemones ir kolkas esu labai atsiliepimai apie sia kosmetika tik geri
Noreciau isbandyti dekoratyviaja kosmetika. Kokie jusu atsiliepimai apie ja? Konkreciai noreciau tuso, birios pudros veidui.
Ir dar, koki krema rekomenduotumete sausom rankom?
Esu isbandziusi kelias body shopo priemones ir kolkas esu labai atsiliepimai apie sia kosmetika tik geri
Noreciau isbandyti dekoratyviaja kosmetika. Kokie jusu atsiliepimai apie ja? Konkreciai noreciau tuso, birios pudros veidui.
Ir dar, koki krema rekomenduotumete sausom rankom?
As turiu biria mineraline pudra, tai nerealiausias dalykas koki esu turejus, kuo toliau- tuo labiau ja dziaugiuos Turiu seselius shimer cubes, tai turbut iki pensijos uzteks - 4 kubeliai po 4 gramus!!! Ir spalvytes nuostabios ir dengiasi puikiai ir labai ilgai issilaiko, nesubeja i rauksles. Dar turiu piestuka akims, tai irgi puikus, graziai brezia, neissiterlioja (po visa voka ir po juo), nenusitrina, man patinka Tusa sesei nupirkau, bet pati esu parduotuvej bandzius tai labai patiko (tankinantis berods). Tai va tokie mano atsiliepimai Bet kiekvienam juk skirtingai, tai nueik i parduotuve ir pasibandyk