sveikos.gal kas jau isbande nauja TBS mineraline pudra?
kokie atsiliepimai?-gal su kuo palyginti galit?
aciu
QUOTE(midori @ 2008 09 28, 23:04)
sveikos.gal kas jau isbande nauja TBS mineraline pudra?
aciu
aciu
QUOTE(eglute2002 @ 2008 09 15, 22:33)
oi ne, tikrai neblizgi, visai ne kaip blizgi pudra sepetelyje schmoll.gif Ji kasdieniniam naudojimui, graziai maskuoja, bet turi toki sveika svytejima, nu nemoku net apsakyti ax.gif .
Chardonnay,padek man mirksiukas.gif drinks_cheers.gif. Turi tu ta pudryte, na koks tau ispudis apie ja susidare?
*
Va va kaip tik gerai pasakei, turi sveika svytejima. Veidas atrodo spindintis ne nuo blizgiu daleliu, o panasiai kaip is laimes kad spinduliuoja biggrin.gif blush2.gif Nu cia taip fantastiskai skamba, bet tikrai ispudingai atrodo. Tiks toms kurios megsta naturaluma, nes atrodo labai naturaliai. Zodziu grazu blush2.gif 4u.gif
Man ji laaabai patinka
QUOTE(egliukas28 @ 2008 09 19, 13:51)
Kas galit patarti-kokias plauku prieziuros priemones geriausia naudoti naturaliai garbanotiems plaukams?
mano natūraliai garbanoti, tai naudoju mėlynių šampūną ir alyvuogių balzamą Ir dar paskui nusausintus plaukus tepu nenuskalaujamu balzamu Amilka. Žinok man super
QUOTE(ramirėja @ 2008 09 22, 13:28)
Man irgi tiek dilgėlių,tiek mėlynių šampūnai nieko gero,nuo mėlyninio tik pleiskanų atsirado o šiaip poveikio 0
Tai kokio poveikio jūs norite iš šampūno? Jis plauna galvos odą ir plaukus. O poveikį turi duoti balzamas
QUOTE(Zinke @ 2008 09 29, 15:53)
Tai kokio poveikio jūs norite iš šampūno? Jis plauna galvos odą ir plaukus. O poveikį turi duoti balzamas
Visada po galvos ištrinkimo naudoju tos pačios firmos ir balzamą,tačiau tiek apie tbs šampūną(mėlynių,dilgėlių) tiek apie balzamą nieko gero negaliu pasakyti
Poveikio noriu normalaus:kad plaukai taptų švelnesni,pūresni,blizgėtų
QUOTE(ramirėja @ 2008 09 30, 08:08)
Visada po galvos ištrinkimo naudoju tos pačios firmos ir balzamą,tačiau tiek apie tbs šampūną(mėlynių,dilgėlių) tiek apie balzamą nieko gero negaliu pasakyti
Tai gal netiko, ar jau visas rūšis ir išbandėt?
Sveikos
Esu isbandziusi kelias body shopo priemones ir kolkas esu labai atsiliepimai apie sia kosmetika tik geri
Noreciau isbandyti dekoratyviaja kosmetika. Kokie jusu atsiliepimai apie ja? Konkreciai noreciau tuso, birios pudros veidui.
Ir dar, koki krema rekomenduotumete sausom rankom?
Esu isbandziusi kelias body shopo priemones ir kolkas esu labai atsiliepimai apie sia kosmetika tik geri
Noreciau isbandyti dekoratyviaja kosmetika. Kokie jusu atsiliepimai apie ja? Konkreciai noreciau tuso, birios pudros veidui.
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 09 30, 12:15)
Sveikos
Sveika,
Turiu tušą akims, nieko blogo negaliu pasakyti
O sausom rankom man ypač tinka kanapių kremas rankoms
QUOTE(Zinke @ 2008 09 29, 17:53)
mano natūraliai garbanoti, tai naudoju mėlynių šampūną ir alyvuogių balzamą Ir dar paskui nusausintus plaukus tepu nenuskalaujamu balzamu Amilka. Žinok man super
labai aciu uz patarima-o tas nenuskalaujamas balzamas Amilka-tai cia kokios firmos?
QUOTE(egliukas28 @ 2008 09 30, 15:43)
labai aciu uz patarima-o tas nenuskalaujamas balzamas Amilka-tai cia kokios firmos?
niu taigi tos pacios TBSo
http://www.thebodysh...t/30006&bklist=
cia va gali paziureti
QUOTE(ChinChin @ 2008 09 30, 16:58)
oi aciu-man jau visai galva susisuko-kas galit atsiusti nauja kataloga?
QUOTE(ChinChin @ 2008 09 30, 15:58)
, ačiū
Fifa pifa niekaip negaliu tau issiusti zinutes i az, turbut labai pilna?