Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mokėjau berods 61 Lt. Kvapas jaučiasi, ne sintetinis, kaip kitų aromatinių žvakių. Man labai patiko, nes pakankamai skalsiai dega. Deginu kasdien po dvi - tris valandas ir po penkių dienų dar neišdeginau. rolleyes.gif Pasitikslinau, neišdenginau 1/3 žvakės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 01 gruodžio 2008 - 11:16
Na pasigirsiu ir as biggrin.gif ,buvau uzsisakius is TBS mineraline pudra ir sepeteli,siandien gavau,tai nustebau,toks mazumas abieju blink.gif biggrin.gif ,ar ilgam uztenka tos pudros g.gif ?Ir dar 100lt.sumokejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 12 01, 12:08)
Na pasigirsiu ir as biggrin.gif ,buvau uzsisakius is TBS mineraline pudra ir sepeteli,siandien gavau,tai nustebau,toks mazumas abieju blink.gif  biggrin.gif ,ar ilgam uztenka tos pudros g.gif ?Ir dar 100lt.sumokejau g.gif

Nedaug jos tikrai schmoll.gif ir įtariu neilgam jos užteks,jei bus naudojama kasdien,bet man ji gerulė thumbup.gif nežymiai bet gerai padengia veidą,įduoda kitokį odos atspalvį
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 12 01, 15:29)
Nedaug jos tikrai schmoll.gif ir įtariu neilgam jos užteks,jei bus naudojama kasdien,bet man ji gerulė thumbup.gif nežymiai bet gerai padengia veidą,įduoda kitokį odos atspalvį

O koki numeri turi?As pirkau 4num.,bet man atrodo bus per sviesi,dar nebandziau smile.gif ,na svarbu gera,nes siaip as nenaudoju jokios pudros,tik va norejosi ant svenciu pasidazyti daugiau,ar siaip kokiom progom,zodziu pataupysiu as ja biggrin.gif ,nes kasdienai man ir nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 12 01, 14:36)
O koki numeri turi?As  pirkau 4num.,bet man atrodo bus per sviesi,dar nebandziau smile.gif ,na svarbu gera,nes siaip as nenaudoju jokios pudros,tik va norejosi ant svenciu pasidazyti daugiau,ar siaip kokiom progom,zodziu pataupysiu as ja biggrin.gif ,nes kasdienai man ir nereikia smile.gif

Turiu 3,man kaip tik ax.gif
Atsakyti
As turiu 4 nr mineralke. o tamsumas priklauso kokiu sluoksniu ja tepsi. Dienai truputi papudruoju, vakarui daugiau - ir atrodau kaip idegus soliariume (saikingai)thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 12 01, 18:46)
As turiu 4 nr mineralke. o tamsumas priklauso kokiu sluoksniu ja tepsi. Dienai truputi papudruoju, vakarui daugiau - ir atrodau kaip idegus soliariume (saikingai)thumbup.gif

o as ir taip idegus soliariume,uz tai ir bijau,kad per sviesi bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 12 01, 19:00)
o as ir taip idegus soliariume,uz tai ir bijau,kad per sviesi bus g.gif

hm, nu tai tada netamsins taves, atrodys naturaliai. O jeigu esi smarkiai idegus, tai nzn, nors siaip pati tamsiausia 5 nr pudra. tai 4nr neturetu sviesint g.gif
Atsakyti
pati tamsiausia ne 5nr, o 6 ax.gif

o pudros uztenka tikrai ilgam, nes ne is pacios pudros reikia ant teptuko imti, o tik pavarcius dezute nuo dangtelio - likucius pacius, jos reikia labai labai nedaug, todel uzteks tikrai ilgam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifa_pifa: 01 gruodžio 2008 - 19:24
O kaip Jums mineralinės pudros šepetėlis? Netik švelnumo prasme, bet ir ar gerai pudrą surenka ir ar gerai ant veido paskirsto? 4u.gif Ar patogus? 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau vakar savaiminio idegio krema su vitaminu e.Kvapas labai malonus,lengva kremo tekstura,greitai susigeria.Bet is ryto atsikelus jokio idegio efekto nebuvo,galvojau,kad busiu svelniai rusva,bet rusvumo nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 12 01, 20:23)
pati tamsiausia ne 5nr, o 6 ax.gif

o pudros uztenka tikrai ilgam, nes ne is pacios pudros reikia ant teptuko imti, o tik pavarcius dezute nuo dangtelio - likucius pacius, jos reikia labai labai nedaug, todel uzteks tikrai ilgam 4u.gif

taip drinks_cheers.gif , mineralines pudros uztenka tikrai ilgam smile.gif . Naudoju jau kasdien 4 menesius, tai jau eina i pabaiga verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 12 01, 20:28)
Isbandziau vakar savaiminio idegio krema su vitaminu e.Kvapas labai malonus,lengva kremo tekstura,greitai susigeria.Bet is ryto atsikelus jokio idegio efekto nebuvo,galvojau,kad busiu svelniai rusva,bet rusvumo nebuvo..

Kai vasara uzsitepiau savaiminio idegio kremo, irgi jokio idegio nepastebejau schmoll.gif . Na, o dabar, kai vasaros idegis nusiplove ir vakare uzsitepiau kremuka, tai ryte truputi net issigandau - buvau ruda lotuliukas.gif thumbup.gif .

Papildyta:
QUOTE(witchcraft @ 2008 12 01, 20:23)
O kaip Jums mineralinės pudros šepetėlis? Netik švelnumo prasme, bet ir ar gerai pudrą surenka ir ar gerai ant veido paskirsto?  4u.gif Ar patogus?  4u.gif

Mineralines pudros sepetelis nuostabus visais atzvilgiais thumbup.gif . Ir minkstas, svelnus, labai gerai paskirsto mineraline pudra, patogus laikyti..... thumbup.gif
Atsakyti