Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pempe @ 2008 11 27, 23:18)
na man tas kokosinis scrubas labai nepatiko schmoll.gif

as bandziau seniau jis man labai patiko, ir kvapu ir poveikiu good.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 11 27, 18:56)
Jau šiandien Kauno Akropolio TBS kas darėsi doh.gif

Vilniaus akropolyj tas pats buvo, ypač į pavakarę biggrin.gif rolleyes.gif
Aš prigriebiau guaranos šampūną, dovanai mini rinkinuką ir amorito tual, vand. smile.gif gavau mango sviesto meginėlį smile.gif

Šiandien gi brolis buvo Tbs'e pirko draugei kažkokį rinkinuką, aš tai nežinojau, kad pirks, būčiau kortelę padavus, bet ir protas pirkt po nuolaidų dienos doh.gif , nu nežinojo matyt, ai... rolleyes.gif Nu ir įsivaizduojat gavo braškių scrub'o ir papajos losjono mėginėlius, nu galvoju nejau parašei, nes nedalina tų meginėlių šen bei ten, tai sako- nea, įdėjo šiaip bigsmile.gif , tai aišku aš bandysiu biggrin.gif rolleyes.gif

QUOTE(ramirėja @ 2008 11 28, 10:51)
Parėjus namo atsidariau kosmetinę,o ten dar mėginukų(energy dušo žėlė,vitmaino e kremas 20ml,lūpų blizgesys,tušas)  thumbup.gif

thumbup.gif

Agniska, papirkai ką nors?
Atsakyti
Na as tai siandiena apsipirkau,nes ketvirtadieni neisejo.Is pradziu galvojau nueisiu i loccitane parduotuve,bet ten nei viena konsultante nepriejo prie manes tarpusavyje sneka.Tai apsisukau ir nuejau i tbs visai kita atmosfera labai fainos merginos visada dirba tai ir malonu pirkti.
Isigijau alaviju drekinama dienini krema bei paakiu is tos pacios serijos.Nusprendziau ismeginti nes niekada is sios serijos nieko neturejau.Ziema veidas labai greitai dregmes netenka,tai gal man jis tiks ir bus dregnesne oda.
Artejant sventems pasiemiau savaimini idegio krema veidui is vit e serijos,sake konsultante labai naturaliai atrodo idegis.Norisi siek tiek rudesnio veido tai isbandysiu.Taip pat krema rankoms kanapiu pats megiamiausias.Ir gavau dovanu labai faina kosmetine su mini dovanelemis..
Atsakyti
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 11 29, 15:20)
Na as tai siandiena apsipirkau,nes ketvirtadieni neisejo.Is pradziu galvojau nueisiu i loccitane parduotuve,bet ten nei viena konsultante nepriejo prie manes tarpusavyje sneka.Tai apsisukau ir nuejau i tbs visai kita atmosfera labai fainos merginos visada dirba tai ir malonu pirkti.
Isigijau alaviju drekinama dienini krema bei paakiu is tos pacios serijos.Nusprendziau ismeginti nes niekada is sios serijos nieko neturejau.Ziema veidas labai greitai dregmes netenka,tai gal man jis tiks ir bus dregnesne oda.
Artejant sventems pasiemiau savaimini idegio krema veidui is vit e serijos,sake konsultante labai naturaliai atrodo idegis.Norisi siek tiek rudesnio veido tai isbandysiu.Taip pat krema rankoms kanapiu pats megiamiausias.Ir gavau dovanu labai faina kosmetine su mini dovanelemis..

O uz kokia suma reikia pirkt, kad gautum kosmetine? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 29, 15:24)
O uz kokia suma reikia pirkt, kad gautum kosmetine? blush2.gif

Konkrecios sumos neprisimenu ax.gif Lygtais uz 210Lt.Bet man 10proc nuolaidos nepritaike..Nes dovanu dave kosmetine..O tame rinkinuke maitinamasis kremas vit e serijos20ml, energijos duso zele 50ml,tusas bei blizgis lupoms su blizguciais,kuris man nepatinka,nes paskui nuo tu blizguciu visas veidas blizga.O kosmetine tai tikrai labai faina talpi ir grazi kelionei labai pravers..
Atsakyti
sauniai apsiprekinot mergaites. smile.gif as per nuolaidu diena nusipirkau papajos sviestuka normalu ir braskiu scrub'a maziausia pakuote pabandymui wink.gif
Atsakyti
Jau kažkelintas vakaras deginu kalėdinės serijos spanguolėmis kvepiančią žvakę thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
Pirmą kartą pirkau TBS dekoratyvinę,pirkau tušą,naujas,rašo,biški bandžiau,lyg nieko,ryt pabandysiu pilnai wub.gif
Atsakyti
O gal kuri zinote, kada kita nuolaidu diena? 4u.gif ketvirtadieni negalejau nueit i TBS...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 30, 17:09)
Jau kažkelintas vakaras deginu kalėdinės serijos spanguolėmis kvepiančią žvakę thumbup.gif

user posted image

kiek mokejau uz zvake? blush2.gif Ar jauciasi kvapas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2008 11 30, 19:42)
O gal kuri zinote, kada kita nuolaidu diena?  4u.gif ketvirtadieni negalejau nueit i TBS...

pavasari lygtais mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 30, 20:23)
pavasari lygtais mastau.gif

Oo negreitai dar unsure.gif
Atsakyti