Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pince @ 2008 11 26, 10:40)
Aš irgi labai mąstau apir mineralinę pudrą g.gif ,kas badėt pasakykit ax.gif  mano oda riebi ,išsiplėtusios poros,bet žandai linkę sausėt doh.gif ,ar man inai tiktų g.gif
O šepetuką irgi būtina pirkt,kitoks netinka g.gif

turetu tikti, nes raso, jog si pudra neuzkemsa poru. o sepetukas tiktu ir pvz is TBS Face&Body brush (veido ir kuno), kuris yra pakankamai universalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiks ryt nulėkti apsiprekint drinks_cheers.gif
Atsakyti
O įdomu dar tebeduoda kosmetines,jei perki virš 200Lt g.gif visai ne prošal būtų gauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 26, 15:55)
O įdomu dar tebeduoda kosmetines,jei perki virš 200Lt g.gif visai ne prošal būtų gauti tongue.gif

jo, duoda, jei perki uz 205 - pilkas, jei uz 250 tokias kaip linines didesnes arba pasirinktinai vyriska dovanu rinkinuka kazkoki skarbonkej smile.gif
Atsakyti
atsiprašau už off topic, tik noriu pranešti, kad pirmadieni gaunu viską, ką kam žadėjau ir net daugiau biškį... kad po to merginoms nebūtų apmaudu, kad nežinojo ir parduotuvėje apsipirko 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifa_pifa: 26 lapkričio 2008 - 15:54
Kaip faina,kad spanguolės vėl atsirado drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 26, 15:14)
jo, duoda, jei perki uz 205 - pilkas, jei uz 250 tokias kaip linines didesnes arba pasirinktinai vyriska dovanu rinkinuka kazkoki skarbonkej smile.gif

O kaip faina thumbup.gif
QUOTE(Agniska @ 2008 11 26, 15:58)
Kaip faina,kad spanguolės vėl atsirado drinks_cheers.gif  wub.gif

Turėjau mažą indelį,gerulis kvapas wub.gif

Čia tyluma,visos į parduotuvę ruošias lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o yra body shope kas nors nuo pirmuju rauksliu? Paakiams ir veidui g.gif
Atsakyti
vat kažkaip mano nuomone šios parduotuvės produkcija labiau tinka kūno priežiūrai, makiažui, bet ne tokiai specializuotai priežiūrai kaip pirmoas raukšlės. yra, be abejo, priemonių ir veido bei paakių priežiūrai, bet nežinia kiek jos veiksmingos. atsižvelgiant į jų realią kainą (internete nurodyta) ten nebus labai jau super duper poveikio nuo raukšliųsmile.gif)
Atsakyti
Niu ką aš jau po vizito tbs rolleyes.gif
Ant manęs išbandė mineralinę pudrą,tai patiko ir ją kartu su šepetuku įsigijau rolleyes.gif
Dar kaip ir planavau arbatmedžio serijos putas bei naktinį kremą,kanapinį rankų kremą rolleyes.gif
Ir galų gale gavau drobinę kosmetinę thumbup.gif siūlė duoti vyrui rinkinuką,bet jame jau labai skurdus turinys(plaušinė,dušo žėlė ir dar kažkoks menkniekis)
Atsakyti
aš jau šiandien ten irgi buvau, bet pas mus Akropolio TBS nėra šepetukų, todėl teko įsigyti tik pudrą ne jo.
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2008 11 27, 13:34)
aš jau šiandien ten irgi buvau, bet pas mus Akropolio TBS nėra šepetukų, todėl teko įsigyti tik pudrą ne jo.

Išpirko? biggrin.gif Bet tai turėtų būti,jei jau pačią pudrą turi g.gif
Aš tai vos nesumaišiau,ir šešėlių šepetaičio neįsidėjau doh.gif
Atsakyti