Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(andal @ 2008 11 25, 19:23)
SOS
cia rimtai, kad alus padeda pienelio gamybai?
Kas dar skatina pieno gamyba? Man tikrai jau reikia skatinti, nes arba mano vaikis kaip isprotejes valgo, arba pas mane mazeja  verysad.gif

QUOTE(Turkcena @ 2008 11 25, 19:28)
Dėl apklausos pritariu. unsure.gif Anksčiau galvojau, vat įdomu kokios prekes pop ir šiaip, o dabar supratau, kad iš tų apklausų jokios naudos. Aš už tai, kad nebedaryti apklausų. smile.gif

O ką žadu pirkt, atvirai sakant dar nesugalvojau. ax.gif  Nes nelabai ko reikia,
bet žinau, kad nužengus į pardę daug ko užsimanysiu. biggrin.gif
Vat sugalvojau, kad man reik tokių purškaliukų dovanikėm, pati turiu ir patinka bigsmile.gif
user posted image

šiaip dar kokio aliejaus reiktų į aromatinę smile.gif  ai nežinau dar biggrin.gif

Kaip suprantu taikoma visoms prekėms, nebent ten išimtys kažkokios unsure.gif

šitą geltona ir aš turiu, patinka thumbup.gif
o šiaip žinau kur tokių yra po 35lt
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 25, 20:54)
šitą geltona ir aš turiu, patinka  thumbup.gif
o šiaip žinau kur tokių yra po 35lt

O kas cia per daiktas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 25, 21:41)
O kas cia per daiktas? blush2.gif

tualetiniai vandenys įvairių kvapų
Atsakyti
beje, atsirado nauja kvapų linija - Mandarin Orchid - ar teko kam nors pauostyti? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 25, 15:58)
O kaip ranku kremai?Ar verta prikt? Nes mano rankos nuo kreidos issausejusios ir nieks nepadeda

Aš kanapinio kremo nežinau jau kiek triūbelių esu sunaudojus bigsmile.gif man jis superinis,ne tik kad oda greit suminkštėja,bet man ir nagams labai gerą poveikį padarė,tapo kietesni,gražesni rolleyes.gif

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 25, 16:23)
beje nuolaida bus taikoma visiškai visoms prekėms ar tik tam tikroms?smile.gif pasigirkit,kas ką žadat griebt smile.gif

Parašyta kad visom,o kažkuriai serijai net 30%

Ruošiuosi eilinį kartą pirkti rankų kremą,arbatmedžio naktinį,dieninį kremus,vaikui kūno sviestą,mąstau apie mineralinę pudrą+šepetėlis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 26 lapkričio 2008 - 08:24
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 26, 09:22)
Aš kanapinio kremo nežinau jau kiek triūbelių esu sunaudojus bigsmile.gif man jis superinis,ne tik kad oda greit suminkštėja,bet man ir nagams labai gerą poveikį padarė,tapo kietesni,gražesni rolleyes.gif
Parašyta kad visom,o kažkuriai serijai net 30%

Ruošiuosi eilinį kartą pirkti rankų kremą,arbatmedžio naktinį,dieninį kremus,vaikui kūno sviestą,mąstau apie mineralinę pudrą+šepetėlis cool.gif

Aš irgi labai mąstau apir mineralinę pudrą g.gif ,kas badėt pasakykit ax.gif mano oda riebi ,išsiplėtusios poros,bet žandai linkę sausėt doh.gif ,ar man inai tiktų g.gif
O šepetuką irgi būtina pirkt,kitoks netinka g.gif
Atsakyti
sveiki

kaip suprantu ryt bus akcija TBS parduotuvese g.gif
merginos sakykit ar pigiau su nuolaida nusipirkti ar is platintoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2008 11 26, 09:40)
Aš irgi labai mąstau apir mineralinę pudrą g.gif ,kas badėt pasakykit ax.gif  mano oda riebi ,išsiplėtusios poros,bet žandai linkę sausėt doh.gif ,ar man inai tiktų g.gif
O šepetuką irgi būtina pirkt,kitoks netinka g.gif

Šepetuką neprivaloma iš tbs pirkti biggrin.gif bet kiek čiupinėjau tai jis gerulis,esu turėjus kitų firmų,tai su anais palyginus,šitas ima pirmą vietą rolleyes.gif
QUOTE(Viltyte @ 2008 11 26, 10:04)
kaip suprantu ryt bus akcija TBS parduotuvese g.gif
merginos sakykit ar pigiau su nuolaida nusipirkti ar is platintoju blush2.gif

Pigiau iš platintojų kažkiek,bet jos ne viską turi rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
man kanapinis kremas patiko labiausiai, tik kvapas jo nelabai. Atgaivino mano sausą rankų odą thumbup.gif
O vat kaip nusivyliau medaus drėkinamuoju šampūnu. Išsiploviau ryte plaukus, o jie kaip riebaluoti paliko, o kito šampūno neturėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 26, 10:15)

aciu uz atsakyma 4u.gif bandysiu platintoju ieskoti
Atsakyti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 11 25, 21:01)
beje, atsirado nauja kvapų linija - Mandarin Orchid - ar teko kam nors pauostyti? ax.gif

user posted image

o pas mus jau yra jo?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 26, 11:15)

bet galima užsakyti ir gauti bet ką, tik reiktų palaukti kažkiek, bet gal apsimoka, jei pigiau ax.gif 4u.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 11 26, 12:44)
o pas mus jau yra jo?

nežinau, nelabai aš dažnai lankausi pas mus parduotuvėse LT ax.gif bet kai kurios merginos ir užsienyje būna, galvojau, gal ten jau apžiūrėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifa_pifa: 26 lapkričio 2008 - 11:59