Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tai as norejau ne draugems, o vyro brolienems pirkt
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 25, 16:52)
Tai as norejau ne draugems, o vyro brolienems pirkt

tai ir joms galima užsiminti, ko tu norėtum dovanų mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo, ir vel sriubu pakeliais pridovanos, kad ziema nesusalciau lotuliukas.gif Reiks sau ka nors pasidovanot is TBS. O kaip ranku kremai?Ar verta prikt? Nes mano rankos nuo kreidos issausejusios ir nieks nepadeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 25 lapkričio 2008 - 15:59
QUOTE(jurguze @ 2008 11 25, 15:27)
tai priklauso kam dovanoji. As zinau, kad likciau nesuprasta. be to, man gaila leist tiek pinigu TBS kai zinau, kad pati s... gausiu. lotuliukas.gif Sorry, uz OFF TOPIC blush2.gif

na tuomet tai geriau jau nedovanokit, nes vienaip ar kitaip pinigeliu nemazai iseis, o jei dovanele bus neivertinta tuomet liksit lyg per veida gavusi doh.gif kaip mano drauge kazkada padovanojo tbs sviestuka tokiai "giminaitei" ir ta kad pasiuto vapaliot: ai zinau cia tokia ir tokia nesamone, maciau Eurokos'e... tai tuomet issitikini kad tikrai ne visi zmones supranta ir ivertina nuosirdzias pastangas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 25, 16:58)
Jo, ir vel sriubu pakeliais pridovanos, kad ziema nesusalciau lotuliukas.gif Reiks sau ka nors pasidovanot is TBS. O kaip ranku kremai?Ar verta prikt? Nes mano rankos nuo kreidos issausejusios ir nieks nepadeda

sriubų? tongue.gif lotuliukas.gif nepyk, juokas suėmė... bigsmile.gif
mokytoja? tongue.gif kolege, labas drinks_cheers.gif
rankų kremai man super tinka, ypč su migdolais patinka kvapas labai smile.gif o kanapinis geras, labai riebus (man per riebus) ir man pvz. smirda, bet čia kiekvieno skonio reikalas.
parašiau Tau į až
Papildyta:
mecia---ta iš eurokoso karta losjona išbandžiau, rodos, melionu...tik ant rankos pasitepiau nelabai daug. grįžau i mašina. vyras reke visa kelia - kas čia taip smirda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra--mandra: 25 lapkričio 2008 - 16:04
QUOTE(mecia @ 2008 11 25, 17:01)
na tuomet tai geriau jau nedovanokit, nes vienaip ar kitaip pinigeliu nemazai iseis, o jei dovanele bus neivertinta tuomet liksit lyg per veida gavusi doh.gif kaip mano drauge kazkada padovanojo tbs sviestuka tokiai "giminaitei" ir ta kad pasiuto vapaliot: ai zinau cia tokia ir tokia nesamone, maciau Eurokos'e... tai tuomet issitikini kad tikrai ne visi zmones supranta ir ivertina nuosirdzias pastangas mirksiukas.gif

Taip taip, cia jau reikia zinot ir kam pirkt tuos TBS gaminius jei nori but ivertinta (o to visi nori biggrin.gif ). Kokiai neismanelei nupirksi, tai bus kaip su ta anksciau mineta "giminaite" lotuliukas.gif
Atsakyti
***** kaip nepatogiai čia ta apklausa padaryta. pusę puslapio užima,o naudos praktiškai nėra,juk kiekviena individualiai pasirenka kas jai tinka. dabar nekantriai laukiu ketvirtadienio, išpirksiu pusę TBS. pas platintojas gaila nebuvo to ko man reik, teks patuštint kišenes. bet ai kai kelis kartus į metus papildau atsargas,tai galima per akcijas leist paišlaidaut. beje nuolaida bus taikoma visiškai visoms prekėms ar tik tam tikroms?smile.gif pasigirkit,kas ką žadat griebt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 25, 17:05)
sriubų?  tongue.gif  lotuliukas.gif nepyk, juokas suėmė... bigsmile.gif
mokytoja?  tongue.gif kolege, labas  drinks_cheers.gif
rankų kremai man super tinka, ypč su migdolais patinka kvapas labai smile.gif o kanapinis geras, labai riebus (man per riebus) ir man pvz. smirda, bet čia kiekvieno skonio reikalas.
parašiau Tau į až
Papildyta:
mecia---ta iš eurokoso karta losjona išbandžiau, rodos, melionu...tik ant rankos pasitepiau nelabai daug. grįžau i mašina. vyras reke visa kelia - kas čia taip smirda?

man ir dabar juokas ima, bet tada tai... Galvojau, kaip mesiu tas sriubas lotuliukas.gif Man tai reiktu tokio kremo, kuris ir nagams gero duoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 25, 16:05)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na tik vyrai tiesa pasakys lotuliukas.gif as irgi esu ta melionini uoscius, ir dar braskini atrodo, tai man juodai sintetinis tas kvapas, nera ne ko lyginti su tbs schmoll.gif

jurguze nepirkit jus joms nieko is tbs, matosi kad tikrai nevertos....
Atsakyti
neskaitau temos tik ilindau pasakyt kad 4adieni 20% nuolaidos...
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 25, 15:58)

ranku kremai tai superiniai, kam patinka kanapinis kvapas (nes gan specifinis) tai is viso neralus dalyka,s jis man gerenis net uz migdolu, bet migodlu irgi labai labai geras. good.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 25, 16:23)
***** kaip nepatogiai čia ta apklausa padaryta. pusę puslapio užima,o naudos praktiškai nėra,juk kiekviena individualiai pasirenka kas jai tinka. dabar nekantriai laukiu ketvirtadienio, išpirksiu pusę TBS. pas platintojas gaila nebuvo to ko man reik, teks patuštint kišenes. bet ai kai kelis kartus į metus papildau atsargas,tai galima per akcijas leist paišlaidaut. beje nuolaida bus taikoma visiškai visoms prekėms ar tik tam tikroms?smile.gif pasigirkit,kas ką žadat griebt smile.gif

Dėl apklausos pritariu. unsure.gif Anksčiau galvojau, vat įdomu kokios prekes pop ir šiaip, o dabar supratau, kad iš tų apklausų jokios naudos. Aš už tai, kad nebedaryti apklausų. smile.gif

O ką žadu pirkt, atvirai sakant dar nesugalvojau. ax.gif Nes nelabai ko reikia,
bet žinau, kad nužengus į pardę daug ko užsimanysiu. biggrin.gif
Vat sugalvojau, kad man reik tokių purškaliukų dovanikėm, pati turiu ir patinka bigsmile.gif
user posted image

šiaip dar kokio aliejaus reiktų į aromatinę smile.gif ai nežinau dar biggrin.gif

Kaip suprantu taikoma visoms prekėms, nebent ten išimtys kažkokios unsure.gif
Atsakyti