Man atrodo, kad Shea kvapas vienas is ramiausiu ir neutraliausiu Pvz alyvuogiu man ne prie sirdies kvapas
man shea kvapas irgi labai patinka ir tikrai visai neikyrus, taip pat passion fruit. stipriausias turbut moringu
Siaip tai visu sviestuku kvapai yra tikrai stiprus. O erzina - neerzina tai jau kiekvienam asmeniskai. Turiu shea, passion, mango, moringa, alyvuogiu sviestuku, tai visi labai skirtingi ir tikrai aitriai kvepiantys, taigi kaip sakiau, pagal mane alyvuogiu yra toks silpniausiai kvepiantis, bet tikrai ne visoms patinkantis. Cia jau reikia zinoti kokio mazdaug zmogui vaisiaus kvapas patinka ir taikyt pagal tai...
pvz, mano mama pykina nuo alyvuogiu kvapo
QUOTE(jurguze @ 2008 11 24, 19:39)
kokius kuno sviestus ar pienelius galit pasiulyt dovanoms, kad kvapas nebutu perdaug ikyrus? Noriu nupirkt, bet bijau, kad kvapo neatitaikysiu
na kvapas is viso labai individualus dalykas, jei is parduotuves planuojat pirkti tai gal tada geriau dovanu kupona, tada jau zmogus pats issirinks kas jam priimtiniausia arba zmogaus tiesiai sviesiai paklausti kokio jis kvapo noretu...
man visi tbs kvapai yra pakankamai intensyvus, ilgai issilaiko patalyneje ar drabuziuose, neutraliausias is visu uostytu man pasirode granatu, man jis lyg bekvapis palyginus su kitais, na jauciasi sioks toks lengvas saldumas bet ant kuno jis tai stipriai nesijaucia
QUOTE(mecia @ 2008 11 25, 13:32)
na kvapas is viso labai individualus dalykas, jei is parduotuves planuojat pirkti tai gal tada geriau dovanu kupona, tada jau zmogus pats issirinks kas jam priimtiniausia arba zmogaus tiesiai sviesiai paklausti kokio jis kvapo noretu...
man visi tbs kvapai yra pakankamai intensyvus, ilgai issilaiko patalyneje ar drabuziuose, neutraliausias is visu uostytu man pasirode granatu, man jis lyg bekvapis palyginus su kitais, na jauciasi sioks toks lengvas saldumas bet ant kuno jis tai stipriai nesijaucia
man tai is tu pasyvesniu tai dar persikai ir bananai
4dienį Body shope 20 proc
P.S. jei kam reikės:)
P.S. jei kam reikės:)
paskaiciau jusu komentarus ir nusprendziau dovanoms nepirkti kuno sviestu. galiu likti nesuprasta
QUOTE(jurguze @ 2008 11 25, 14:11)
paskaiciau jusu komentarus ir nusprendziau dovanoms nepirkti kuno sviestu. galiu likti nesuprasta
Kodėl?esu dovanojus ne vienam žmogui kūno sviestą,ir liko labai patenkinti
Dėl pirkimo ne parduotuvėj tai pirkai ne vieną kartą iš tarpininkių,nei jokių negerumų nepastebėjau,ir dėl originalo net neabejoju
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 25, 16:06)
Dėl pirkimo ne parduotuvėj tai pirkai ne vieną kartą iš tarpininkių,nei jokių negerumų nepastebėjau,ir dėl originalo net neabejoju
aišku, kad tbs gera dovana
o jei dar pigiau gauni, tai galima pripirkti draugem, mamo, vyram visai neblogu rinkinukų kaledoms
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 25, 16:06)
tai priklauso kam dovanoji. As zinau, kad likciau nesuprasta. be to, man gaila leist tiek pinigu TBS kai zinau, kad pati s... gausiu. Sorry, uz OFF TOPIC
QUOTE(jurguze @ 2008 11 25, 16:27)
tai priklauso kam dovanoji. As zinau, kad likciau nesuprasta. be to, man gaila leist tiek pinigu TBS kai zinau, kad pati s... gausiu. Sorry, uz OFF TOPIC
tai ir pati iš draugų užsiprašyk tbs