Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ramirėja @ 2008 09 22, 13:28)
Man irgi tiek dilgėlių,tiek mėlynių šampūnai nieko gero,nuo mėlyninio tik pleiskanų atsirado unsure.gif o šiaip poveikio 0 unsure.gif

Nieko sau blink.gif Turbut net nebandysiu to melyninio sampuno, nes nepigiai kainuoja, ir jei naudos 0, tai tada s... gaunas schmoll.gif
O vat duske, bent SHEA, tai labai faina, net kremo tept issimaudzius nereikia, elastinga ir neissausejus oda buna. tik kojas sviestuku patepu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 09 22, 14:04)
keista blink.gif gal jūs nebandėt tikrų, tų būtent lūpoms skirtų sviestų... unsure.gif

Turiu ir lūpų sviestą ir balzamą.
Tai man sviestas visai nepatinka, o va arbūzų balzamą antrą pirkau wub.gif
Atsakyti
man dilgelinis sampunas labai patiko good.gif islaikydavo plaukus purius nui pat saknu
Atsakyti
o man pasiflorai prie sirdies:)
Atsakyti
QUOTE(eglute2002 @ 2008 09 18, 18:38)
Zodziu, galiu drasiai pasakyti, kad visi produktai be galo fainuciai - ir pudra, ir skaistalai, ir seseliai wub.gif  wub.gif  wub.gif , o sepeteliai - isvis be zodziu thumbup.gif

Turiu mineralinius šešėlius. Man jie visai nepatinka schmoll.gif Jei kas nori, galiu už simbolinę kainą perleisti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2008 09 26, 00:29)
Turiu mineralinius šešėlius. Man jie visai nepatinka  schmoll.gif Jei kas nori, galiu už simbolinę kainą perleisti.  4u.gif

kaip jie atrodo? imesk foto.
Atsakyti
Pirkau veidui drėkinamąjį kremą Vitamin E,patenkinta mirksiukas.gif , bet va dušo prausiklis,su alavijais,netgi jautriai odai,o ko ten tik nepridėta doh.gif Ir kvapas schmoll.gif .Daugiau tikrai nepirksiu.....Gaila,kad iš kart nesusiprotėjau pažiūrėti sudėtį,nors šiaip viską tyrinėju,bet turbūt per daug pasitikėjau TBS produktais verysad.gif
Atsakyti
Aš jau senai turiu nusipirkusi tą SHEA lūpų sviestą (sviestmedžio riešutų ar kaip ten), tai man jis visai nepatiko. Pasiteplioju šiaip kartais iš idėjos, kai neturiu nieko po ranka. Kvepia tai tikrai skaniai, bet kažkokio puikaus lūpas minkštinančio poveikio nepastebėjau iki šiol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 09 26, 13:48)
kaip jie atrodo? imesk foto.

Mano va tokie, spalva 02, radiant graphite.

Bet realiai jų spalva va tokia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 09 21, 14:17)
Aciu Eglute2002 uz siuntinuka oro_buckis.gif , tu man  first.gif TBS'e 4u.gif

nepykit uz poster_offtopic.gif , bet gal jus pardavinejat pigiau sviestukus pvz? nes skelbimu lentoj tyla su TBS g.gif
Atsakyti
Uzsikreciau ir as tbs produkcija.Kaip sakoma karta paragaves-negali sustoti.Paskutinis mano pirkinys kuriuo negaliu atsidziaugti yra kanapiu kremas veidui.Pagalvojau ateina saltas metu laikas,tai reikia veido oda labiau pasirupinti.Tai mano odai sis kremas labai tinka.Padaro ja svelnia,tokia svytincia,neblizganti.Taip pat geras yra ir ranku kremas kanapiu,tik kvapas nelabai man jo,bet pasitepus juo oda uzsidengia tokia apsaugine plevele.Na o krempudra drekinamaja naudoju jau ne viena buteliuka ir esu patenkinta.Graziai oda padengia,lengvai tepasi,netepa rubu.
Atsakyti
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 09 28, 15:30)
Uzsikreciau ir as tbs produkcija.Kaip sakoma karta paragaves-negali sustoti.Paskutinis mano pirkinys kuriuo negaliu atsidziaugti yra kanapiu kremas veidui.Pagalvojau ateina saltas metu laikas,tai reikia veido oda labiau pasirupinti.Tai mano odai sis kremas labai tinka.Padaro ja svelnia,tokia svytincia,neblizganti.Taip pat geras yra ir ranku kremas kanapiu,tik kvapas nelabai man jo,bet pasitepus juo oda uzsidengia tokia apsaugine plevele.Na o krempudra drekinamaja naudoju jau ne viena buteliuka ir esu patenkinta.Graziai oda padengia,lengvai tepasi,netepa rubu.

Ir man taip buvo smile.gif Ir galiu pasakyti, kad kaip ir niekuo nenusivyliau, ka turiu is TBS'o, viskas puiku thumbup.gif Na gal sampunas dilgeliu nepaliko ispudzio g.gif
Atsakyti