Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(liniki621 @ 2008 11 24, 14:29)
Jeigu plaukai nepaklusnūs ir norisi kad jie būtų glotnesni, lygesni tai šis šampūnas kaip tik. Pati naudojau tai per daug suglotnina plaukus, norisi daugiau purumu. Man labai patiko šampūnas su guaranos uogomis. Lengvas, purumo suteikiantis šampūnas ir balzamas. Man patiko labai.

o man tas su guaranomis kaip tik ne, sampunas gal ir nieko (bet kaip uz tokia kaina tai tikrai neispudingas) o balzamas labai jau skystas, nieko jis man nepadarydavo...
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 24, 16:12)
nežinau,nepasitikiu visokiais platinimais per konsultantes. nueini į parduotuvę ir perki ką matai (originalas/padielka neturi reikšmės, svarbu kad širdies neskauda) smile.gif o čia nusipirksiu ir man toptels kad tas kremas iš parduotuvės visai kitoks buvo.. biggrin.gif nu žodžiu,man paranoja greičiausiai smile.gif

Aš kiek pirkau ne iš parduotuvės, tikrai nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 11 24, 19:15)
Aš kiek pirkau ne iš parduotuvės, tikrai nenusivyliau  thumbup.gif

As taip pat nenusivyliau schmoll.gif Puikios prekes, ir manau dar geresnes kokybes nei pas mus parduotuvej g.gif
Atsakyti
kokius kuno sviestus ar pienelius galit pasiulyt dovanoms, kad kvapas nebutu perdaug ikyrus? ax.gif Noriu nupirkt, bet bijau, kad kvapo neatitaikysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 24, 20:39)
kokius kuno sviestus ar pienelius galit pasiulyt dovanoms, kad kvapas nebutu perdaug ikyrus? ax.gif Noriu nupirkt, bet bijau, kad kvapo neatitaikysiu g.gif

Gal alyvuogiu toks svelnesnio, ramesnio kvapo g.gif
Atsakyti
buvau šiandien specialiai pauostyti Warm Amber parduotuvėje - tikėjausi tikrai nemalonaus kvapo, bet man visai paitko, tikrai neblogas ax.gif

TerrorisTe69 man tai širdį skauda, kai tokias kainas matau, po kiek parduotuvėje pardavinėja pas mus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 24, 19:39)

Papajos neerzinantis kvapas ax.gif
Atsakyti
man neerzinantys dar būtų pasiflorai, gal ir mango... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 11 24, 22:33)
man neerzinantys dar būtų pasiflorai, gal ir mango... g.gif

aha, mango man pats paciausias wub.gif
Atsakyti
tetoriste--tikrai paranoja biggrin.gif
Atsakyti
o ka galite pasakyti apie TBS kuno sveitiklius-kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
aš turiu alyvuogių šveitiklį ir dar alyvuogių kūno sviestą. man jie tinka ir manyčiau tiktų dovanai (klusta anksčiau), nes kvapas neutraliausias
Atsakyti