Naudoju veido šveitiklį su vitaminu c nieko dalykas,netraukia po jo odos,gana gerai nuvalo veidą
Nors dabar mano planuose alavijų prausiklis arba veido putos
Naudoju veido šveitiklį su vitaminu c nieko dalykas,netraukia po jo odos,gana gerai nuvalo veidą
Nors dabar mano planuose alavijų prausiklis arba veido putos
Sveikutės, man labai patiko alavijų veido putos. Kadangi mano veido oda jautri ir linkusi sausėti, tai šios putos labai Papildyta: Ir man labai patiko kaukė šveitiklis su medumi ir avižomis.
As taip pat gundausi tomis kaukemis.dabar dar kaip tik visa lapkrity perkant 2 produktus plaukams 25proc. nuolaida pritaikys.Tai mastau ka cia isigyti.
Gal kuri turite atsiliepinu apie sampuna su alyvuogemis?
Jeigu plaukai nepaklusnūs ir norisi kad jie būtų glotnesni, lygesni tai šis šampūnas kaip tik. Pati naudojau tai per daug suglotnina plaukus, norisi daugiau purumu. Man labai patiko šampūnas su guaranos uogomis. Lengvas, purumo suteikiantis šampūnas ir balzamas. Man patiko labai.
nežinau,nepasitikiu visokiais platinimais per konsultantes. nueini į parduotuvę ir perki ką matai (originalas/padielka neturi reikšmės, svarbu kad širdies neskauda) o čia nusipirksiu ir man toptels kad tas kremas iš parduotuvės visai kitoks buvo.. nu žodžiu,man paranoja greičiausiai
nežinau,nepasitikiu visokiais platinimais per konsultantes. nueini į parduotuvę ir perki ką matai (originalas/padielka neturi reikšmės, svarbu kad širdies neskauda) o čia nusipirksiu ir man toptels kad tas kremas iš parduotuvės visai kitoks buvo.. nu žodžiu,man paranoja greičiausiai