Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 24, 09:21)
tai ok, tuomet kodėl jus neperkat iš platintojų,kurie žada 30-50%? nes aš gundaus,o dabar sunerimau g.gif

Perkam,bet ne viską jos turi ko tuo momentu reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 24, 10:21)
tai ok, tuomet kodėl jus neperkat iš platintojų,kurie žada 30-50%? nes aš gundaus,o dabar sunerimau g.gif

O kodel sunerimai? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas naudojote koki veido prausikli is TBS? noreciau isigyti...bet nezinau koki? gal kas pakomentuosit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2008 11 24, 11:28)
Sveikos merginos, gal kas naudojote koki veido prausikli is TBS? noreciau isigyti...bet nezinau koki? gal kas pakomentuosit?  rolleyes.gif

Naudoju veido šveitiklį su vitaminu c ax.gif nieko dalykas,netraukia po jo odos,gana gerai nuvalo veidą rolleyes.gif
Nors dabar mano planuose alavijų prausiklis arba veido putos
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 24, 13:31)
Naudoju veido šveitiklį su vitaminu c ax.gif nieko dalykas,netraukia po jo odos,gana gerai nuvalo veidą rolleyes.gif
Nors dabar mano planuose alavijų prausiklis arba veido putos

aciu Ramireja, o gal kas naudojote koki svelnu prausikli, nes kosmetologe man liepe sveitikliu kol kas nenaudoti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,
man labai patiko alavijų veido putos. Kadangi mano veido oda jautri ir linkusi sausėti, tai šios putos labai thumbup.gif
Papildyta:
Ir man labai patiko kaukė – šveitiklis su medumi ir avižomis.
Atsakyti
QUOTE(Eirenė @ 2008 11 24, 12:52)
Sveikutės,
man labai patiko alavijų veido putos. Kadangi mano veido oda jautri ir linkusi sausėti, tai šios putos labai  thumbup.gif

o akių makiažą su jom plaunat ar ne? blush2.gif aš vis apie jas pasvarstau 4u.gif
Atsakyti
Aš tai su jom ax.gif
Atsakyti
nu kaip uzknisa kad nukelia is karto i temos gala gun_bandana.gif doh.gif doh.gif net nebesinori listi cia unsure.gif kol atkasi kur baigei skaityt gun_bandana.gif
kas cia padare tokias nesamones kazin? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 11 11, 21:01)
As taip pat gundausi tomis kaukemis.dabar dar kaip tik visa lapkrity perkant 2 produktus plaukams 25proc. nuolaida pritaikys.Tai mastau ka cia isigyti.
Gal kuri turite atsiliepinu apie sampuna su alyvuogemis?

Jeigu plaukai nepaklusnūs ir norisi kad jie būtų glotnesni, lygesni tai šis šampūnas kaip tik. Pati naudojau tai per daug suglotnina plaukus, norisi daugiau purumu. Man labai patiko šampūnas su guaranos uogomis. Lengvas, purumo suteikiantis šampūnas ir balzamas. Man patiko labai.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 24, 11:46)
O kodel sunerimai? ax.gif

nežinau,nepasitikiu visokiais platinimais per konsultantes. nueini į parduotuvę ir perki ką matai (originalas/padielka neturi reikšmės, svarbu kad širdies neskauda) smile.gif o čia nusipirksiu ir man toptels kad tas kremas iš parduotuvės visai kitoks buvo.. biggrin.gif nu žodžiu,man paranoja greičiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 24, 16:12)
nežinau,nepasitikiu visokiais platinimais per konsultantes. nueini į parduotuvę ir perki ką matai (originalas/padielka neturi reikšmės, svarbu kad širdies neskauda) smile.gif o čia nusipirksiu ir man toptels kad tas kremas iš parduotuvės visai kitoks buvo.. biggrin.gif nu žodžiu,man paranoja greičiausiai smile.gif

Mano tokia pat nuomonė drinks_cheers.gif
Atsakyti