Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Linoshka @ 2008 11 22, 12:36)
Sveikutės, gal galit pakomentuot veido liniją su arbatmedžiu? smile.gif

naudoju TEA TREE OIL & MINT DAILY FOAMING FACIAL WASH – Veido prausimosi putas su arbatmedžio aliejumi (150 ml) ir arbatmedžio toniką - kvapas savotiškas, bet poveikis SUPER thumbup.gif greit išbandysiu ir arbatmedžio aliejuką, net neabejoju, kad jis man tiks bigsmile.gif , o išnaudojus pirksiu vėl ir vėl biggrin.gif oda tampa matinė, išbėrimų mažėja, odos per daug nesausina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 11 22, 17:32)
aš bandžiau, kažkada net diskutavom jau apie ją - šiaip man visai nieko (bandžiau purškalą pagalvėms), bet neuosčius pirkti nepatarčiau, vis gi gan specifiniai visi tie Pilnatvės serijos kvapai  4u.gif

oj jau tikrai, atejau i TBS pasidyrzus tris produktus nuspirkti is tos linijos - rinkausi pagal reklamini lankstinuka (ten viskas surasyta , aprasyta, kas turejot zinot- tokia knygele) ir nieko nepirkau - per daug intensyvus kvapai, ir net ne kvapai, man ten jokio malonau ar atpalaiduojancio ar kokio kito teigiamo poveikio nebuvo schmoll.gif arba jie prasivkepia ir pasikeicia, arba cia reik labai specifines uosles. Pasipurskus berods energizuojanciu purkaliuku - jis nenusiplove visa diena ir visa diena sekmingai smirdejo - neprasikvepe. Todel labai jau reikia atsargiai.
Atsakyti
O ar galima grazinti kosmetikos priemone atgal su cekiu ir nepanaudota, nepraplesta?
Atsakyti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 11 22, 18:32)
aš bandžiau, kažkada net diskutavom jau apie ją - šiaip man visai nieko (bandžiau purškalą pagalvėms), bet neuosčius pirkti nepatarčiau, vis gi gan specifiniai visi tie Pilnatvės serijos kvapai  4u.gif

man deep sleep linija pati mylimiausia lotuliukas.gif o del kvapu, kas prie eteriniu aliju nepratusios, tai juos reikia "prisijaukinti"
Atsakyti
man visai nepatiko warm amber kvapas. smile.gif bet laukiu nuolaidu dienos,
gal pavyks kokiu dovaneliu prigriebt.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 23, 12:57)
man deep sleep linija pati mylimiausia lotuliukas.gif  o del kvapu, kas prie eteriniu aliju nepratusios, tai juos reikia "prisijaukinti"

Ka jau ten jaukintis - kvapas arba tinka arba ne, arba tinkamo intensyvumo arba ne. Eteriniai aliejai mano gyvenime ne naujiena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 11 23, 09:57)
O ar galima grazinti kosmetikos priemone atgal su cekiu ir nepanaudota, nepraplesta?

jei nera kokiu salygu ant cekio parasyta tuomet galima grazinti per 14 dienu. (nors siaip jei labai drasi esat ir kantrybes daug turit tai galit ir po daugiau laiko grazinti, bet pardavejos siaip turetu iki nukritimo gincytis, nebent pats tbs kitokia prekiu grazinimo politika naudoja).
Atsakyti
aŠ vakar pabandžiau spanguolių kūno sviestą pauostyt,tai likau tokia sužavėta wub.gif dabar man dar klausimas iškilo: 27d bus 20% nuolaida, tai jei aš kortelę turiu,tai dar minus dešimt ar ne? ir tuomet ar vėliau gruodį,kai prasidės masiniai drabužių išpardavimai,nebus TBS 50% nuolaidų?
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 23, 23:05)
aŠ vakar pabandžiau spanguolių kūno sviestą pauostyt,tai likau tokia sužavėta wub.gif  dabar man dar klausimas iškilo: 27d bus 20% nuolaida, tai jei aš kortelę turiu,tai dar minus dešimt ar ne? ir tuomet ar vėliau gruodį,kai prasidės masiniai drabužių išpardavimai,nebus TBS 50% nuolaidų?

kai yra kazkokios spec nuolaudos - LYB diena, ar speciali akcija, ar ispardavimas - kortele papildomai nesiskaiciuoja.

o 50 proc nuolaidu TBS nebuna - jie nesilygiuoja i drabuziu ispardavimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 23 lapkričio 2008 - 23:19
QUOTE(svetelis @ 2008 11 23, 09:57)

Kosmetika ne drabuzis ir ne batukai.. pagal istatyma kosmetika negrazinama,nebent butu pasenusi.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 23, 23:05)
aŠ vakar pabandžiau spanguolių kūno sviestą pauostyt,tai likau tokia sužavėta wub.gif  dabar man dar klausimas iškilo: 27d bus 20% nuolaida, tai jei aš kortelę turiu,tai dar minus dešimt ar ne? ir tuomet ar vėliau gruodį,kai prasidės masiniai drabužių išpardavimai,nebus TBS 50% nuolaidų?

Būtų fantastika -50% nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
tai ok, tuomet kodėl jus neperkat iš platintojų,kurie žada 30-50%? nes aš gundaus,o dabar sunerimau g.gif
Atsakyti