Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 21, 09:54)
Sakykit kas turit tą mineralinę pudrą bei tbs šepetėlį,ar tikrai ji yra tokia gera?
Mąstau pirkti per tą -20proc nuolaidų dieną,bet bijau kad paskui nebenaudosiu,nes mano oda belekokia,ir kreminė pudra nė iš tolo netinka,odą vos ne plėmais išmeta,galiu naudotį viską tik "sausu' pavidalu doh.gif pvz tbs rutuliukai tinka,tai mąstau gal ir ši tiktų,tuo labiau tiek išgirta,jog labai gerai veidą padengia,nebesimato jokių negerumų ant odos ir t.t bigsmile.gif

Ne stebuklas schmoll.gif O kaip už tokią kainą (jei pirkt pardėj) tai iš vis gaila būtų pinigus išmest doh.gif
Atsakyti
Bus dovanom iš naujos kalėdines serijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 20, 19:34)
uosciau siandien Warm Amber- bet ne mano kvapas  schmoll.gif

Aš šiandien uosčiau, man irgi schmoll.gif Iš pradžių kaip be kvapo beveik atrodo, paskui kaip koks muilas su smilkalais unsure.gif

QUOTE(vejuune @ 2008 11 21, 15:05)
sveikutes, smile.gif

noreciau isbandyti tbs kosmetika, labiausiai mane domintu sviestukai ir kuno sveitikliai. Prasau sakykite kokia jusu nuomone apie juos. Mano pacios oda tai gan riebi, tai gal jie man visai ir netiktu. ax.gif

Aciu visoms  4u.gif

Bandyk skirtus normaliai odai. Satsumos man labai gerai gėrėsi thumbup.gif Tik kvapas ne visiems patinka ax.gif
Atsakyti
as ir kazkaip pamenu lyg kad ia diskusiju apue 27 diena buvo mastau.gif bet kad turbut nelabai jau man ko reikia blush2.gif
Atsakyti
Taip, LYB diena bus lapkricio 27 d. tai susidarysiu dovanu sarasa ir trauksiu is pat ryto lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites, as irgi isimylejusi sia kosmetika , tad galiu pasiulyti bent jau sviestuku ar kunui ko nors mielo is savo resursu su 20-25% nuolaida . Pati dabar isbandziau granatu kuno sviesta - neispasakyta gaiva ir malonumas visai dienai ....

man galite parasyti : kosmetikatbs@gmail.com

Atsakyti
Gal galite pakomentuoti sita produkta?
Eyelid Gel Mask (maža) - 15 lt
Atsakyti
Sveikutės, gal galit pakomentuot veido liniją su arbatmedžiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linoshka @ 2008 11 22, 13:36)
Sveikutės, gal galit pakomentuot veido liniją su arbatmedžiu? smile.gif

Aš iš šios serijos turiu:
1. TEA TREE OIL BLEMISH FADE NIGHT LOTION - Intensyvaus poveikio naktinis kremas su arbatmedžio aliejumi (30ml)
2. TEA TREE FACE MASK – Veido kaukė su arbatmedžio aliejumi (100 ml)
3. TEA TREE OIL – Arbatmedžio aliejus (10 ml)

Ir laukiu:
4. TEA TREE BLEMISH STICK –Pieštukas nuo spuogų su arbatmedžio aliejumi (2,5 ml)
5. TEA TREE OIL & MINT DAILY FOAMING FACIAL WASH – Veido prausimosi putos su arbatmedžio aliejumi (150 ml)

Esu neapsakomai patenkinta šios serijos poveikiu thumbup.gif thumbup.gif niekas taip gražiai nesutvarkė mano odos, ji tapo matinė, bet ne sausa g.gif dingo pastovūs išbėrimai ir nebeatsiranda naujų thumbup.gif 1. ir 3. numeriukus jau turiu po antras pakuotes thumbup.gif Galiu garantuoti poveikį tik ant savo odos ir nežinau kaip reaguos su Jūsų oda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 21, 15:17)
Lyg 27 lapkričio g.gif

Nu man tai sviestai labai geras dalykas,ypač šaltuoju metų laiku rolleyes.gif
Jei oda riebi,tai reiktų pabandyti nedidelį kiekį sviesto skirtą normaliai odai rolleyes.gif

aišku bigsmile.gif greitai jau yahoo.gif
Atsakyti
ka gero girdėjot apie deep sleep serija? gal jau kas bande? kaip kvapas?
Papildyta:
QUOTE(Pagalve @ 2008 11 22, 13:03)
Aš iš šios serijos turiu:
1. TEA TREE OIL BLEMISH FADE NIGHT LOTION - Intensyvaus poveikio naktinis kremas su arbatmedžio aliejumi (30ml)
2. TEA TREE FACE MASK – Veido kaukė su arbatmedžio aliejumi (100 ml)
3. TEA TREE OIL – Arbatmedžio aliejus (10 ml)

Ir laukiu:
4. TEA TREE BLEMISH STICK –Pieštukas nuo spuogų su arbatmedžio aliejumi (2,5 ml)
5. TEA TREE OIL & MINT DAILY FOAMING FACIAL WASH – Veido prausimosi putos su arbatmedžio aliejumi (150 ml) 

Esu neapsakomai patenkinta šios serijos poveikiu  thumbup.gif  thumbup.gif  niekas taip gražiai nesutvarkė mano odos, ji tapo matinė, bet ne sausa  g.gif  dingo pastovūs išbėrimai ir nebeatsiranda naujų  thumbup.gif  1. ir 3. numeriukus jau turiu po antras pakuotes  thumbup.gif  Galiu garantuoti poveikį tik ant savo odos ir nežinau kaip reaguos su Jūsų oda  tongue.gif

nu ir man patinka visai. bet reikia perspeti del kvapo...jis toks specifinis, bet kremas -žele kai susigerai ir dingsta tas kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 22, 16:11)
ka gero girdėjot apie deep sleep serija? gal jau kas bande? kaip kvapas?

aš bandžiau, kažkada net diskutavom jau apie ją - šiaip man visai nieko (bandžiau purškalą pagalvėms), bet neuosčius pirkti nepatarčiau, vis gi gan specifiniai visi tie Pilnatvės serijos kvapai 4u.gif
Atsakyti