Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 11 20, 19:19)
užveš, jei reikės  ax.gif

Super bigsmile.gif
Atsakyti
uosciau siandien Warm Amber- bet ne mano kvapas schmoll.gif

ir galu gale buvo pardaveja, kuri aptarnavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 17, 18:56)
kadangi pas platintojas daug ko nebuvo ko man reikejo,tai as uzsisakiau is internetines parduotuves,tik per tarpininke aisku,neatsimenu kiek euru ten jis kainuoja g.gif
Papildyta:
8eurai

Ujei kaip brangiai blink.gif taigi pas mus parduotuvese jis apie 30 lt kainuoja, ar as klystu? g.gif Zinau pas ka uz 15 lt galima nusipirkt ax.gif (cia apie arbatmedzio cover stick kalbu)
Papildyta:
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 19, 12:22)
prasčiau putoja kreminės. geriau visos vaisines biggrin.gif

As turiu shea duske. tai putoja nelabai kaip, bet uztai kaip drekina bigsmile.gif net sviestuko nebereikia tept (o mano oda nerealiai sausa buvo, kol nepradejau naudot sitos duskes). Is pradziu man ji nepatiko, nes nelabai putojo, bet dabar kai pripratau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mecia @ 2008 11 18, 13:54)
naudoju ji kaip tik dabar, jis toks daugiau kaip blizgiklis galiukams, daugiau nieko ispudingo nedaro schmoll.gif patinka kad kvepia ir nesunkina plaukuciu, yra pakankamai koncentruotas todel ilgam uztenka mirksiukas.gif

Visiskai sutinku su sita nuomone (cia apie grape seed glossing serum) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 20 lapkričio 2008 - 23:13
Sakykit kas turit tą mineralinę pudrą bei tbs šepetėlį,ar tikrai ji yra tokia gera?
Mąstau pirkti per tą -20proc nuolaidų dieną,bet bijau kad paskui nebenaudosiu,nes mano oda belekokia,ir kreminė pudra nė iš tolo netinka,odą vos ne plėmais išmeta,galiu naudotį viską tik "sausu' pavidalu doh.gif pvz tbs rutuliukai tinka,tai mąstau gal ir ši tiktų,tuo labiau tiek išgirta,jog labai gerai veidą padengia,nebesimato jokių negerumų ant odos ir t.t bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 11 20, 20:17)
O kaip maskuoja?

Maskuoja si pudra nelabai.Bet man patinka,kad ji labai naturaliai atrodo.Mano bendradarbe bande bealiejine pudra kuri labiau maskuoja,tai sake kad ji tepasi ne taip kaip drekinanti lengvai ir beto veidas jau blizgeti pradedavo po pietu.O spalva mano nr6 tikrai neduoda atspalvi i geltonuma.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 21, 10:54)
Sakykit kas turit tą mineralinę pudrą bei tbs šepetėlį,ar tikrai ji yra tokia gera?
Mąstau pirkti per tą -20proc nuolaidų dieną,bet bijau kad paskui nebenaudosiu,nes mano oda belekokia,ir kreminė pudra nė iš tolo netinka,odą vos ne plėmais išmeta,galiu naudotį viską tik "sausu' pavidalu doh.gif pvz tbs rutuliukai tinka,tai mąstau gal ir ši tiktų,tuo labiau tiek išgirta,jog labai gerai veidą padengia,nebesimato jokių negerumų ant odos ir t.t bigsmile.gif

Na nesakyciau, kad ji labai gerai uzmaskuoja g.gif jei yra spuogu tai jie vistiek matosi, nebent su maskuojanciu piestuku pamaskavus problemines vietas, tada gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 21, 11:54)

Ramirėja, gal jau zinai kada bus ta stebuklinga -20% diena ši mėnesį? o gal jau buvo?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2008 11 21, 14:27)
Ramirėja, gal jau zinai kada bus ta stebuklinga -20% diena ši mėnesį? o gal jau buvo?? unsure.gif

man ir įdomu, nes kaip tik šiuo metu kažkur ir turi būt, bet jokių žinučių dar negavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 11 21, 16:53)
man ir įdomu, nes kaip tik šiuo metu kažkur ir turi būt, bet jokių žinučių dar negavau unsure.gif

sekmadieni teiravausi TBS paduotuveje Panoramoje kada bus, ar jau buvo? sake kad sia saveite bus toji dienele, pranes kada... bet tyla... schmoll.gif
Atsakyti

sveikutes, smile.gif

noreciau isbandyti tbs kosmetika, labiausiai mane domintu sviestukai ir kuno sveitikliai. Prasau sakykite kokia jusu nuomone apie juos. Mano pacios oda tai gan riebi, tai gal jie man visai ir netiktu. ax.gif

Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejuune: 21 lapkričio 2008 - 15:06
QUOTE(vejuune @ 2008 11 21, 17:05)
sveikutes, smile.gif

noreciau isbandyti tbs kosmetika, labiausiai mane domintu sviestukai ir kuno sveitikliai. Prasau sakykite kokia jusu nuomone apie juos. Mano pacios oda tai gan riebi, tai gal jie man visai ir netiktu. ax.gif

Aciu visoms  4u.gif

nezinau, cia visi taip giria tuos sviestukus... bet man jie truputi per riebus... oda pasitepus tokia keista, riebi ir lipni... kvepia kunas tai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2008 11 21, 14:27)

Lyg 27 lapkričio g.gif
QUOTE(vejuune @ 2008 11 21, 15:05)

Nu man tai sviestai labai geras dalykas,ypač šaltuoju metų laiku rolleyes.gif
Jei oda riebi,tai reiktų pabandyti nedidelį kiekį sviesto skirtą normaliai odai rolleyes.gif
Atsakyti