Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 18, 10:50)
Gal kas gali pasidalinti ispudziais apie vynuogiu kauliuku seruma?  ax.gif

user posted image

Esu sunaudojus du buteliukus mirksiukas.gif man patiko mirksiukas.gif ilgam užtenka, o ir rezultatas džiugina thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 18, 12:05)
Esu sunaudojus du buteliukus  mirksiukas.gif  man patiko  mirksiukas.gif  ilgam užtenka, o ir rezultatas džiugina  thumb_yello.gif

O neriebina plauku? nelieka riebumo jausmo ant plauku kai issitepi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 18, 13:04)
O neriebina plauku? nelieka riebumo jausmo ant plauku kai issitepi?  ax.gif

Ne tikrai neriebina, bet mano plaukai tokie iš sausesnių, tai kaip mat susigerdavo. Bet net ir daugiau patepus neriebindavo, aš tepu per visą plaukų ilgį, tik šaknų netepu. Dabar naudoju kitą aliejuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 18, 09:50)

user posted image

naudoju ji kaip tik dabar, jis toks daugiau kaip blizgiklis galiukams, daugiau nieko ispudingo nedaro schmoll.gif patinka kad kvepia ir nesunkina plaukuciu, yra pakankamai koncentruotas todel ilgam uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,o gal kas zinot,kas kaune platina TBS kosmetika?ji yra tokiu imeskit kataloga i
c.silvija@gmail.com

Aciu
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2008 11 18, 14:40)
Sveikos,o gal kas zinot,kas kaune platina TBS kosmetika?ji yra tokiu imeskit kataloga i
c.silvija@gmail.com

Aciu

ne, nežinom.
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 11 18, 18:05)
ne, nežinom.

pasiskaitykit atidziau temos puslapius-yra parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 16, 14:50)
galima kitur pirkti bigsmile.gif

Sandra--mandra platina Kaune 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 18, 10:50)

user posted image

Geras, jau trečią mėnesį naudoju, ir nesibaigia dar smile.gif
O šiaip tai geras, man patinka.Aš tik galiukus tepu, bet neriebina. Ir galiukai (nors nekirpau per tą laiką) tikrai geriau atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas turit toki piestuka ,ir nenaudojat?Nupirkciau mirksiukas.gif i a.ž
user posted image
Atsakyti
As turiu vynuogiu kauliuku seruma taip pat,tai galiu pasakyti,kad antra karta nepirkciau.Esu turejusi geresniu.Jisai man nera riebus,nes mano plaukams reikia riebesnes priemones.Sakyciau jisai labiau tinka toms kurios turi sveikesnius plaukus,suteikia slidumo pojuti ir kaip kazkas minejo blizgesi.
Atsakyti
na bet juk šio serumo paskirtis ir yra tokia - suteikti plaukams blizgesio ir lygumo g.gif "GRAPE SEED GLOSSING SERUM – Žvilgesio teikiantis vynuogių kauliukų serumas (60 ml) Švirkštelėkite drėkinamojo, žvilgesį suteikiančio vynuogių kauliukų aliejaus ant nualintų, besiveliančių plaukų ­– jie taps lygūs ir blizgantys." smile.gif
Atsakyti