Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 11 17, 19:30)
Jai kalba eina apie dezodoranta-antiperspiranta,tai ir as ji turiu,bet man tai jis super good.gif

As taip pat turiu, jau kelinta perku, nes labai patinka smile.gif Siuo metu turiu Aqua Lily smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 11 17, 20:30)
Jai kalba eina apie dezodoranta-antiperspiranta,tai ir as ji turiu,bet man tai jis super good.gif

Matai, kai as sportuoju, tai man neapsaugo nuo prakaito. beje, ir vasara is jo nekokia nauda. as turiu omeny butent alaviju. o kitokiu nebandet?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 17, 19:44)
Matai, kai as sportuoju, tai man neapsaugo nuo prakaito. beje, ir vasara is jo nekokia nauda. as turiu omeny butent alaviju. o kitokiu nebandet?

beje man White musk pasirode siek tiek geresnis nei aqua lily ar aloe vera - net vasara su juo nesuprakaituodavau, o su anais dviem tai kaip kuria diena mastau.gif siuo metu aqua lily good.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 17, 20:44)

As dar manau,kad cia ir nuo zmogaus priklauso,nes as taip pat sportuoju,bet va kazkaip niekados negalejau pasakyti,kad labai prakaituotu pazastys.Siaip prakaituoju sportuodama,bet va kazkaip man sio dezodoranto pakanka.Kai pabaigsiu,pabandysiu kita,gal ir man kitas geresnis pasirodys mirksiukas.gif .
Atsakyti
Tas piestukas su arbatmedziu tikrai vertas demesio.Gerai uzmaskuoja spuogely,ji dziovima ir naturaliai atrodo,nes su kaikuriais pasitepus dar labiau spuogas isryskedavo..
Atsakyti
gal kas turi atsiliepimu apie kuno losjona,kuris palaipsniui suteikia idegi? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti ispudziais apie vynuogiu kauliuku seruma? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sakykit o jums atsidaro tbs katalogas Kaledinis? g.gif
Man kazko nepavyksta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 18, 10:56)

aš pasižiūrėjau kuo puikiausiai. ten pdf formatas
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 18, 10:12)
aš pasižiūrėjau kuo puikiausiai. ten pdf formatas

Tas tai taip,matau koks fotmatas,bet man nerodo,kad ji uzkrauna g.gif

Teks namie is naminio pabandyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 11 18, 10:56)

Viska atidaro smile.gif gal nera Acrobat Reader'io?
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 18, 10:19)
Viska atidaro  smile.gif  gal nera Acrobat Reader'io?

nu yra,be jo darbe neissiverstume
Net nezinau kame saknys,bet namie tai turetu pavykti...
Atsakyti