Na,bet tai asdabar ziuriu i ta nuoroda,kuria atsiunte del "The Body Shop" produktu pavojingumo ir galvoju,o tai koki atsiprasant tada s... mes perkame is visokiu "MAXIMU" IR t.t. .Tai tipo visi "Palmolyvai" ir t.t nieko pavojingo neturi?Ar tada tenai nezinia jau kas is viso yra.Man kazkaip nesmagu net pasidare.
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 15, 17:59)
Gal gali nuorada ?
Merginos kaip atrodo piestukas kuris ir maskuoja spuogelius?Ir gal zinot ka daro aliejukas is arbatmedzio serijos ?
Merginos kaip atrodo piestukas kuris ir maskuoja spuogelius?Ir gal zinot ka daro aliejukas is arbatmedzio serijos ?
piestuko bandziusi nesu, bet ta aliejuka tai tikrai galiu pagirti, super daikciukas: labai patogi pakuote, jis pakankamai koncentruotas ir puikiai atlieka savo funkcija
Kaune TBS jau yra kalėdinės serijos produktų?
gal kas nors bandėte TBS dezodorantus ir galite parašyti atsiliepimus?
QUOTE(egliukas28 @ 2008 11 17, 10:20)
gal kas nors bandėte TBS dezodorantus ir galite parašyti atsiliepimus?
As bandziau alaviju dezodoranta. jis skirtas jautriai odai. Neturi beveik jokio kvapo. Bet kad labai apsaugotu nuo prakaito, nepasakyciau
QUOTE(mecia @ 2008 11 16, 20:57)
piestuko bandziusi nesu, bet ta aliejuka tai tikrai galiu pagirti, super daikciukas: labai patogi pakuote, jis pakankamai koncentruotas ir puikiai atlieka savo funkcija
o ka jis konkreciai daro,ar visa veida reikia juo tepti ar kaip ?
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 17, 16:26)
o as galiu pagirti ir maskuojamaji piestuka-labai gerai paslepia paraudimus ir spuogus
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 17, 14:26)
as ji tepu ant spuogeliu, jei jie pavieniai, arba istepu visa isberta ploteli. MB nugaryte labai spuoguojasi, tai as juo per visa nugara patepu. Jo deka spuogeliai kur kas greiciau uzgija nes jis juos dziovina, bet neissausina kaip daugelis kitu priemoniu nuo spuogu man jis dabar No1 spuogeliu gydymui, nes nors ir senokai subrendau bet tokiu pavieniu vis iskyla
QUOTE(mecia @ 2008 11 17, 18:08)
as ji tepu ant spuogeliu, jei jie pavieniai, arba istepu visa isberta ploteli. MB nugaryte labai spuoguojasi, tai as juo per visa nugara patepu. Jo deka spuogeliai kur kas greiciau uzgija nes jis juos dziovina, bet neissausina kaip daugelis kitu priemoniu nuo spuogu man jis dabar No1 spuogeliu gydymui, nes nors ir senokai subrendau bet tokiu pavieniu vis iskyla
Tai va ir pas mane tas pats,jau nezinau kaip su tuo kovoti,ypac pries mmm ju atsiranda,aisku nedaug,keli,bet vis tiek nervina
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2008 11 17, 16:11)
o as galiu pagirti ir maskuojamaji piestuka-labai gerai paslepia paraudimus ir spuogus
uzsisakiau as sita
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 17, 18:21)
Tai va ir pas mane tas pats,jau nezinau kaip su tuo kovoti,ypac pries mmm ju atsiranda,aisku nedaug,keli,bet vis tiek nervina
Papildyta:
uzsisakiau as sita
Papildyta:
uzsisakiau as sita
iš kur užsisakei, kokia kaina?
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 17, 18:27)
iš kur užsisakei, kokia kaina?
kadangi pas platintojas daug ko nebuvo ko man reikejo,tai as uzsisakiau is internetines parduotuves,tik per tarpininke aisku,neatsimenu kiek euru ten jis kainuoja
Papildyta:
8eurai
QUOTE(jurguze @ 2008 11 17, 12:06)
As bandziau alaviju dezodoranta. jis skirtas jautriai odai. Neturi beveik jokio kvapo. Bet kad labai apsaugotu nuo prakaito, nepasakyciau
Jai kalba eina apie dezodoranta-antiperspiranta,tai ir as ji turiu,bet man tai jis super