Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na,bet tai asdabar ziuriu i ta nuoroda,kuria atsiunte del "The Body Shop" produktu pavojingumo ir galvoju,o tai koki atsiprasant tada s... mes perkame is visokiu "MAXIMU" IR t.t. .Tai tipo visi "Palmolyvai" ir t.t nieko pavojingo neturi?Ar tada tenai nezinia jau kas is viso yra.Man kazkaip nesmagu net pasidare. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 15, 17:59)
Gal gali nuorada 4u.gif ?
Merginos kaip atrodo piestukas kuris ir maskuoja spuogelius?Ir gal zinot ka daro aliejukas is arbatmedzio serijos ax.gif ?

piestuko bandziusi nesu, bet ta aliejuka tai tikrai galiu pagirti, super daikciukas: labai patogi pakuote, jis pakankamai koncentruotas ir puikiai atlieka savo funkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune TBS jau yra kalėdinės serijos produktų? smile.gif
Atsakyti
gal kas nors bandėte TBS dezodorantus ir galite parašyti atsiliepimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 11 17, 10:20)
gal kas nors bandėte TBS dezodorantus ir galite parašyti atsiliepimus?  4u.gif

As bandziau alaviju dezodoranta. jis skirtas jautriai odai. Neturi beveik jokio kvapo. Bet kad labai apsaugotu nuo prakaito, nepasakyciau
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 11 16, 20:57)
piestuko bandziusi nesu, bet ta aliejuka tai tikrai galiu pagirti, super daikciukas: labai patogi pakuote, jis pakankamai koncentruotas ir puikiai atlieka savo funkcija mirksiukas.gif

bigsmile.gif o ka jis konkreciai daro,ar visa veida reikia juo tepti ar kaip 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 17, 16:26)
bigsmile.gif o ka jis konkreciai daro,ar visa veida reikia juo tepti ar kaip 4u.gif ?

o as galiu pagirti ir maskuojamaji piestuka-labai gerai paslepia paraudimus ir spuogus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 17 lapkričio 2008 - 15:14
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 17, 14:26)

as ji tepu ant spuogeliu, jei jie pavieniai, arba istepu visa isberta ploteli. MB nugaryte labai spuoguojasi, tai as juo per visa nugara patepu. Jo deka spuogeliai kur kas greiciau uzgija nes jis juos dziovina, bet neissausina kaip daugelis kitu priemoniu nuo spuogu mirksiukas.gif man jis dabar No1 spuogeliu gydymui, nes nors ir senokai subrendau bet tokiu pavieniu vis iskyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 11 17, 18:08)
as ji tepu ant spuogeliu, jei jie pavieniai, arba istepu visa isberta ploteli. MB nugaryte labai spuoguojasi, tai as juo per visa nugara patepu. Jo deka spuogeliai kur kas greiciau uzgija nes jis juos dziovina, bet neissausina kaip daugelis kitu priemoniu nuo spuogu mirksiukas.gif man jis dabar No1 spuogeliu gydymui, nes nors ir senokai subrendau bet tokiu pavieniu vis iskyla doh.gif

Tai va ir pas mane tas pats,jau nezinau kaip su tuo kovoti,ypac pries mmm ju atsiranda,aisku nedaug,keli,bet vis tiek nervina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2008 11 17, 16:11)
o as galiu pagirti ir maskuojamaji piestuka-labai gerai paslepia paraudimus ir spuogus  4u.gif

user posted image

uzsisakiau as sita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 17, 18:21)
Tai va ir pas mane tas pats,jau nezinau kaip su tuo kovoti,ypac pries mmm ju atsiranda,aisku nedaug,keli,bet vis tiek nervina doh.gif
Papildyta:

uzsisakiau as sita thumbup.gif

iš kur užsisakei, kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 17, 18:27)
iš kur užsisakei, kokia kaina?

kadangi pas platintojas daug ko nebuvo ko man reikejo,tai as uzsisakiau is internetines parduotuves,tik per tarpininke aisku,neatsimenu kiek euru ten jis kainuoja g.gif
Papildyta:
8eurai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltoji feja: 17 lapkričio 2008 - 17:53
QUOTE(jurguze @ 2008 11 17, 12:06)
As bandziau alaviju dezodoranta. jis skirtas jautriai odai. Neturi beveik jokio kvapo. Bet kad labai apsaugotu nuo prakaito, nepasakyciau

Jai kalba eina apie dezodoranta-antiperspiranta,tai ir as ji turiu,bet man tai jis super good.gif
Atsakyti